Операция на Щитовидна жлеза.

• 301 723
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 390
въпросния д-р работи и в хирургиите на пещерско шосе,там е по здравна каса.

# 391
 Да, но апаратурата за ендоскопията (безкръвният метод) е в "Каспела", правилно ли съм разбрала?

# 392
момичета днес качих Мусала,45 дни след операцията!Нямах задъхване и умора както преди.Чуствам се мн.добре.

# 393
момичета днес качих Мусала,45 дни след операцията!Нямах задъхване и умора както преди.Чуствам се мн.добре.

newsm10   Поздравления!

# 394
  • София
Здравейте!
Имам няколко възли на жлезата, които поради големината си за операция. Откриха ги случайно на профилактичн преглед, правих биопсия - всичко е ОК. Постъпих за операция през май в Ендокринологията, но не ми понесе упойката и операцията не се състоя.
Посъветваха ме да изчакам няколко месеца и сега отново започвам да събирам информация. Заинтригува ме поста на antika за Румен Пандев, който доколкото съм чела е оперирал в частна немска клиника в Гоце Делчев /затворена в момента/ и е безспорен капацитет. Интересува ме дали работи със здравната каса или здравните фондове и дали приема в ИСУЛ? За това http://www.isul.eu/Kliniki/Hirurgia/za_klinikata.htm ли става дума? С анестезиолозите на ИСУЛ ли работят? antika,може и на ЛС, ако въпросите ми не са по темата. Благодаря предварително!  bouquet

# 395
  • гр.Гоце Делчев
Мързеланке наистина д-р Румен Пандев е добър хирург и в Гоце Делчев в началото операциите минаваха от ЗК но преди да затворят клиниката се плащаха в зависимост от сложността на операцията.Иначе прегледа за насрочване на операцията се заплащаше.Доктора е толкова добър,че пътува често и в чужбина.Антика поздравления ,че си изкачила Мусала ти направо си герой.

# 396
Здравейте
Изчетох цялата тема от до. Аз имам проблем с щитовидната жлеза от години, но при нормален ендокринолог попаднах едва преди около година и половина. Относно метода за цепенето на небцето - пробвах, но според мен тези хора са шарлатани и се възползват от безизходицата на хората. при мен за сега положението е по -  добре от преди. Но антителата са ми високи, а ТСХ нисък. Нямам възли, а дифузни изменения на щитовидната жлеза. Ендокриноложката каза, че ако не се оправя до нова година ще ме оперират. Но аз не мога да разбера какво ще ми оперират, след като нямам възли и т.н. и защо. Засега ще се помъча да избегна операцията. Ако някой е имал сходен с моя случай ще се радвам да сподели. При мен е Базеда и хашитоксикоза едновременно. Поне доколкото аз разбрах.

# 397
ina_15,

къде се намира понастоящем "Каспела" в Пловдив? Казаха ми, че се е преместила. Може  и на лични, моля те, дай адрес на клиниката и тел на Росен Димов.
Преди 4 години той ме оперира, в сравнение с предната операция там всичко беше направо супер, но...за жалост пак, да му се не види, съм с възел!
И как така ви изчезват тея белези?!

# 398
каспела е вече в смирненски.
http://www.kaspela.com/index.php
тел.на доц димов-0888938220

# 399
4ик4ирик, това означава ли ,че ти предстои трета операция  Confused

Моя белег е на 8 месеца и си личи и все още е изпъкнал в по-голямата си част.

# 400
4ик4ирик, това означава ли ,че ти предстои трета операция  Confused

Моя белег е на 8 месеца и си личи и все още е изпъкнал в по-голямата си част.

Моята операция е от преди 9 месеца.Белега почти не си личи,но много ми дърпа при преглъщане.Ендокриноложката ми каза,че това е защото имам сраствания и трябвало да ходя на физиотерапия след операцията.

# 401
Привет,
пак съм аз. Писах преди около месец, вече ми назначиха дата за операцията.
29.09.09, във Военна б-ца София.
Ще ме оперират Симеон Шаламанов и Илиян Илиев.
Някой да има впечатления от тях?
Сега се върнах назад в темата и не виждам тези имена изобщо.
И това хич не ми харесва.
Да не попаднах на не съвсем подходящи, а?

Мажете ли си с нещо белега и с какво?

Дайте моля ви някакви отзиви за горните лекари.

# 402
bengie, тези доктори не съм ги знам, но съм чувала добри отзиви и от оперирани във Военна.

Аз се мажех с Контратубекс (започва се месец след опетацията),но ефект нямаше, а 10 дни след операцията се мажех с един крем Родопско чудо, мазен е и се правят масажи с него доколкото е възможно. Това явно е един вид физеотерапия, заради срастванията и придърпването.

Между другото малкото ми слънце има рожден ден на 29.09 и ти пожелаваме късмет Grinning

# 403
крем от невен помага при белези от операции,и то по възможност домашно направен.
аз не понесах контратубекса и не съм мазала с нищо,но при мен е без конци и едва личи.
успех и от мен!

# 404
  • при моите деца .....
а тези от вас,които са на еутирокс на каква доза са и колко е оставено от жлезата?
Аз съм на еутирокс 100 - почти без жлеза.

Операцията не съм плащала - при Кънев в София - ендокринологията - аз съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт