Операция на Щитовидна жлеза.

• 303 415
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер на всички  днес си видях раната вече без шевове няма дупчици зараснала е ,но е като чайка и е цели 6 см.голяма.Макар че е доста надолу буквално на коста на ключицата и няма да е проблем от естетична гледна точка все пак се чудя защо е толкова голям,какво толкова са чистили.Изписаха ми Дерматикс 2 пъти дневно.Солеил ти като си взе хистологията кога ти каза доц. да отидеш на контр. преглед?Или те препращат на ендокринолога ти?Аз ще науча след празниците в сряда ще ходя.Иначе нямам вече болки и темп. макар че снощи ме разтресе малко.Желая на всички във форума лека вечер и спокойна нощ!

# 76
  • Варна
Milaaa, направо при ендокринолога. Нищо не са ми казвали за контролни прегледи, което ми се струва малко странно. Освен хирург според мен трябва и ендокринолог да се включва...ама ...
Моята рана имаше дупчици но вече не се виждат и много намаля като размери за 3 месеца.

# 77
здравеуъе момичета от днес вече ще се мажа и да видим кога белега ще се позаличи защото е голям,но мен ме притеснява друго над шева имам жълто-зелено като петно /като ударено/ вие имахте ли и е леко оточно дали ще се прибере?Също шева и около него е червено нормално ли е?Солеил дано ми се намали размера иначе незнам .Ти пишеш че при теб е намалял дано и при мен.Моля пишете ми

# 78
  • Варна
Milaaa ще намалее и ще избледнее. С времето всеки белег избледнява. При мен не е имало жълто зелено петно, но беше червено - мораво и подуто мястото първия месец. След това оттока спадна и даже не се и мажа вече...че ми писна за се занимавам с тоя моя врат и въобще цялата история. Искам да не се сешам всеки ден за нея.
От момичетата, които срещнах с операция на нито една не видях белега предварително чак като ми го покажат.
Белега ще изчезне  bouquet

# 79
Здравейте момичета,днес си взех хистологията мн. се радвам ,защото е доброкачествена и всичко засега е наред,макар че има вероятност от рецидив ,но след години.Мечо пух пожелавам ти от сърце в понеделник и ти да викаш УРА.Солеил мен доц. ме вика след 30 дни горе на контр. преглад като преди това трябва да направя хормони ,ехо,и калций но не е задължителен.Днес за втори път се опита да ми тегли течност ,но пак нямаше нищо но той каза че иска да се увери ,да е сигурен .Имам един останал малък конец в началото и ще чакам да го изхвърли организма ми .Ако не ще ходя пак горе да ми го дръпнат макар че аз предложих да си го извадя сама.Незнам паживьом увидим.Лека вечер.

# 80
Милааа   bouquet мн се радвам, че хистологията е ок.
мечо пух, стискам палци и чакаме добри новини.

# 81
  • Варна
Milaaa,  честито и безрецидивно   bouquet
Мен не са ме викали след един месец пак ...малко странно ми се видя...
Дано всичко да е наред с хормоните ти.
Момичета как се чувствате след операцията...аз изпитвам непрекъснато зверски глад и вътрешно съм супер изнервена, просто някакъв бяс, сърдита съм имам чувството че откачам. Търся да си купя боксова круша , 4е да изразходвам някъде отрицателната енергия.  Има ли някой с подобни проблеми след операцията?

# 82
и аз съм така-година вече след нея,но го отдавам на еутирокса.
Milaaa ,поздравления!  bouquet

# 83
и аз съм така вече три месеца-нервна и гладна....

# 84
Здравейте,прочитайки вашите мнения,аз пък се чудя защо намам изобщо апетит.По принцип съм страшно ексклузивна,пряма ищурава натура,а сега съм кротка ,нищо не ме впечетлява.Преди бях мн.нервна и избухлива,а сега не мога да се позная.По принцип мн.е рано да се каже дали това е от операцията или защото сега съм с мисли дали ще се оправи и възстанови цикатриса ми.Вчера моята съседка като ми видя раната направо се потресе и аз РЕВ 1 час.Солеил знам че тук се запознахме /задочно по проблема/,но ако искаш може и да се видим за обменим мнения,защото си от Варна.Аз съм на 45 год.мисля повече вряла и кипяла в този живот а гледайки тези малки прекрасни създания /децата ти/ си мн.по млада от мен.Ако искаш и решиш пиши ще разменим координати.И един съвет от мен тези дни иди при др. той /забрави да се сети дали ти е казал за контр./направи го за своя сигурност.ДР.е върха и не мисля че ще те отсвири,но преди това си направи тези изследвания които писах преди,и пак пвтарям ако искаш да се срешнем някъде за да обменим мнения съм готова аз живея на центъра така че където кжеш идвам.Аз не работя и за мен няма значение деня и часа.приятен ден на всички и късмет от сърце.

# 85
Връщам отново темата купих Дерматикс дадох 90лв. но като се намажа имам стр. сърбел после купих контратубекс -същото сега ще купя и медикасол това е последното и ако и то не ми понася незнам.Аз съм мн. алергична към мн.храни явно и към медикаменти

# 86
  • Варна
Аз още след операцията бях много гладна, едвам из4аках да минат 3 4аса 4е да хапна нещо и от тогава ме гони голям апетит. Започнах да се съмнявам вече да не развивам диабет, нали може и от стрес а аз бях откачила покрай кистатаче май още съм.
Milaaa аз купих Дерматикса за 75 лв, в началото и мен ме сърбеше не много но определено не ми беше приятно и ми пареше, но за седмица свикнах. За белега хич не го мисли. Мъжът ми беше при мен за първата превръзка след операцията и той беше потресен. На мен пък ми изглеждаше добре като за операция. В момента нищо не се вижда или почти нищо. Но първия месец ще ти е оттекло и подуто няма как.
Ще се радвам да се видим. Аз съм в Трошево. Мога да сляза до центъра някой топъл ден от седмицата. Ще ти пиша и номера си на ли4ни съобщения.
Ох този глад...какво ще го правим:)

# 87
Солеил по ринцип и аз съм от трошево там минаха най-щастливите ми детски години зивеех до детската кухня долу под ул,,Елин Пелин,но едва ли ще я знаеш след като си по малка от мен.Сега съм на друг адрес след като се омъжих.Мога да ти дам номер който на GSM koйто да ми прозваниш и аз ще ти зв. той е за подобни случаи мога да го напиша и в сайта .А другият като ми клик на предния ще ти зв.от основния.Ще се радвам да се видим и да обменим мнение.МЕЧО ПУХ пожелавам ти от сърце идеални резултати в понеделник.Пиши как е минало.лека вечер на всички.

# 88
Солеил сега видях в лични утре ще ти се обадя по GSM.спокоина нощ.

# 89
Мечо пух какво стана с твоите резултатищеше да хотиш днес,ако имаш резултати пиши.Солеил бях извън града за празниците ,и тези дни ще ти зв.Ще ходя да видя тати в Трошево и ще съчетая и нашето виждане ако ти си свободна.Щаходя в четвъртък или петък,но преди това ще ти клик.Спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт