Операция на Щитовидна жлеза.

• 303 446
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 960
Щом е за черпене - знаеш ли колко ми е акъла да се надръндя до Варна  Mr. Green

# 961
  • Варна
Ами какво чакаш  Wink
Снега се стопи, време е за море  Hug
 welcome

# 962
най-много някоя вълна да те отвее. брат ми каза, че толкова гадна зима не си спомня откакто е във варна. Laughing момичета много ми дотежава това чакане и това мотане- аз с  2 аборта, много ми се искаше да се реши проблема с жлезата и да опитаме пак за бебе

# 963
кажете добър ендокринолог от Варна който работи по здравна каса аз смятам да ходя при д-р Христозов но ще видим нека видя първо резултатите

# 964
Де тоз късмет да ме отвее...
Но за сега няма как - ще си седя в София и ще чакам морето да дойде при нас  Mr. Green
botzy - за бебеправенето най-важното е психическото спокойствие. Ако мислиш само за това - доста трудно ще стане. Навремето бебе ми беше фикс идея. Години наред. По принцип мъж по слип да видя и забременявам, но когато трябваше - нъцки. Хванах се на работа и на втората седмица забременях. Просто спрях да мисля от сутрин до сутрин за бебе и то стана.
Стискайте палци - днес съм на преглед.

# 965
Хайде, късмет, миличка! Чакаме да се похвалиш!

# 966
Аз имам опит с Христозов мисля, че е добър вариант.Малко е грубичък и много не говори.Частият му прием е 50лв.

# 967
  • Варна
Аз пък мисля, че Христозов е възможно най-лошия избор  newsm11 (лично мнение)

АзСъмСи  fingerscrossed - чакаме резултати.

# 968
Amar от какво ти е продиктувано мнението, за да съм подготвена ако пак ми се наложи да контактувам с него

# 969
  • Варна
Amar от какво ти е продиктувано мнението, за да съм подготвена ако пак ми се наложи да контактувам с него

"Лекува" те с години, като естествено те вика на частен прием  Money

При ходенето ми по лекари се запознах с 2 жени, на които не е открил рака в продължение на 8 години  #Crazy - или просто му е било "по-удобно" да взема пари за постоянни прегледи.  Впоследствие са се наложили доста по-сериозни операции. Добре, че този вид рак се развива по-бавно  Tired
С мен също се държа доста грубо и естествено си препоръча частния кабинет. Когато разбра кой ендокринолог посещавам, тотално ме отряза и дори се правеше, че не ме вижда, при условие, че лежах в неговото отделение  Close
Надявам се никога да не ми се наложи да контактувам с него. Безкрайно неприятен човек  Sick

# 970
кажете някой друг тогава от Варна че в Добрич е просто абсурдно да се довериш на някой и по възможност да работи със здравна каса

# 971
д-р сарджева от варна.

# 972
Отказах се от биопсията. Мислех си, че ще ме боцнат само веднъж и само единия възел.  smile3555
Резулати: злокачествения възел е намалял с 5 мм. А през февруари не съм си правила никакви терапии  Embarassed . Де факто предполагаемият! злокачествен е намалял от 13 мм на 5мм.
Но единият от възлите с  хипоехогенен характер расте Sad Не само че расте, ами и си променя структурата и има участък с некрозна структура, че и още някаква ...течна  Shocked  Идеи, мнения, предположения какво е това чудо?
п.с. Доктора упорито ме навива за операция  Sad

# 973
Може ли някой въобще да ти каже - прави или не прави операция. Притегли "за" и "против", виж какво подсказва интуицията ти, знам ли...

Аз също се колебаех(кой не е), ендокриноложката от самото начало бе категорична, че съм за операция и друг начин няма, мога само да удължавам момента. Когато обаче изникнаха подозрения, че може да се касае за рак, заради погрешно предположените възпалени съседни лимфни възли, една приятелка, мед. сестра, ми препоръча да действам.
На мен пък защо така никой не ми е предлагал биопсия? Но нали знаеш, че и там резултата не е 100%, т.е. докато не се отвори...Друг е въпросът, че като се отвори...

Всичко ще се нареди, ще видиш! Стискам палци! И горе главата!

# 974
  • Варна
Незнам какво да ти кажа  Rolling Eyes
Щом нещо расте или се променя, сякаш е по-добре да се махне. Иначе и ти няма да си спокойна и все там ще ти е акъла  Confused
Прегледа при един и същи лекар ли беше ? Да не би да има разминаване в размерите, ако са различни апаратите ?
Мисля, че течните са кисти, но за всеки случай иди и при още някой за консултация, но да е ендокринолог, защото ако е хирург - 100% ще иска операция - това му е работата Peace

Общи условия

Активация на акаунт