Операция на Щитовидна жлеза.

• 303 408
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 975
При един и същ си ходя, точно за да се правят замерванията с един апарат- да няма разлики.
Не е киста. Най-много ме смути "некрозна тъкан". Но ... всяко чудо за три дни. И с тази мисъл ще свикна  Mr. Green
Апропо, ти  smile3513 Amar, направо ме успокои за тази биопсия! Другия път директно си казвай, че е много страшно ! На мен ми прилоша само докато ми обясняваше доктора. Направо бях за снимка как бързо се изнесох от кабинета му  Mr. Green
Шубето е голяма работа ши знаити  Mr. Green и излиза, че аз съм мноооого голяма .... работа де  bowuu

# 976
АзСъмСи, при мен беше същото - възел с тъкан и течност, хубавото тук е, че при "раците" няма вода. Аз също бях с калцификати, или некрозна тъкан, образуванието растеше и това беше причината да се оперирам по спешност. Оказа се "шоколадова киста", т.е - спукан фуликул на жлезата,става малък капсулиран кръвоизлив, после пак се пука, после пак... и така нараства. Това, което на ехографът го разчитаха като калцификат, се оказа множество, кръвни съсиреци. Причината да се случи - стрес. И така. Та, исках да ти кажа - не се впрягай много, при "раците" няма вода. Това ми го повтаряше моята лекарка постоянно, ама айде де, кой да слуша...изплаках сума ти ненужни сълзи Mr. Green

# 977
А тези, които пият лекарства могат ли да кажат ориентировъчно колко им струват на месец? Задължително ли е да ми направят сега рецептурна книжка и да ме диспансеризират? Има ли някаква полза от това? И последно-считате ли, че за месец сте се възстановили т.к. окончателно?

АзСъмСи , от все сърце ти желая най-добрата развръзка! И на всички останали! Всички тук сте ми много мили   bouquet

# 978
Ако питаш за хормоните - аз съм на Ел - тироксин, вътре са 3 блистера и ми стигат за 3 месеца. Цялата кутийка струва към 6 лева. 

# 979
Аз съм на Еу тироксин. Обясниха ми, че е едно и също - тироксин, само производителят е друг. Цената е същата - аз купих по 25мг. Не мисля, че ти трябва рецептурна книжка, до сега не съм чувала да се поема от здравната каса.

# 980
  • Варна
Аз съм на Еутирокс 150 и го вземам с рецептурна книжка  Peace Не се доплаща нищо (или почти - зависи от аптеката).

АзСъмСи, щом само от обяснението те е дострашало, представям си ако те бяха боцнали  Laughing
Не си ли давала кръв досега ? Същото е  Wink
Мен изобщо не ме е страх от операции. Но аз съм доста лудичка, щом отидох пожелание да си направя стомашен байпас  Crazy

# 981
Не си ли давала кръв досега ? Същото е  Wink

Продължавай така и ще се наложи да си правиш пластична операция на носа  Outta Joint , Пинокио!
Само за сведение - със сина цялата бременност я пролежах в Майчин дом. Няма толкова инжекции и системи и какво  ли не, колкото отнесох. Но сега ... Такава лигла съм станала  Embarassed Прилоша ми онзи ден докато ми взимаха кръв за изследванията. За операция е друга работа - щом е с упойка аз съм за  Mr. Green

# 982
валмар ,мой съвет е да посетите Др.Сарджева мн. е добра и е страхотен диагностик.Вярное, че при нея винаги е трудно да се вредите,но за частен прием ще е най-много 2-5 дни до приема и.Четейки постовите ви дъщеря ви е оперирана тук във Варна ,кой я оперира(може и на лични),защото и аз съм оперирана във Варна.Но вярвайте ми,тя беше тази която ми каза в истинското им лице нещата които имам и евентуално ще ми предстоят.Чувам добри отзиви и за Др.Райков,но пък някои казват че е станал мн.меркантилен,не че това би трябвало да ви пречи,но пък може да отидете и там.Желая ви от все сърце да случите на подходящия лекар и да се илиминира проблема на дъщеря ви окончателно и безвъзратно.

# 983
две мои приятелки също са възхитени от д-р сарджева.единствената,която се е ангажирала и е открила проблемите им.

# 984
Благодаря на всички за отзивите.Дъщеря ми се оперира при д-р Корновски в гръдна хирургия Варна.В понеделник постъпваме за втора операция в Майчин дом. Стискайте палци всичко да приключи успешно.Тя се държи много геройски, но аз вече запачнах не издържам на стреса.

# 985
# 986
успех и от мен! Praynig Peace Hug

# 987
 Praynig Praynig PraynigУспех и от мен.
Такива сме ние дъщерите ,аз преди моята операция излъгах майка ми че отивам само на изследвания ,защото то ще беше сълзи дигане на кръвно и тем подобни .Тя разбра в последствие на другия ден като и се обадих и и казах че всичко е ОК.Мисля че по този начин и спестих доста тревоги.Дано бог да е с вас в Понеделник.

# 988
Много Ви благодаря!Радвам се, че Ви намерих.

# 989
Валмар цял ден мислено съм с вас дано всичко е ОК. Praynig Praynig Praynig Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт