Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
Какво е палиндром?
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
-
Какво е палиндром?
-
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
-
Какво е кус-кус и как се приготвя?
-
Каква е обедната загадка?
с първия...15 часа и много шевове
...с втория всичко стана бързо
,пак имах шевове,но не боляха
,третата -Рабуба-още по-бързо...четвъртото мисля и се надявам да е толкоз бързо,че да шашнем докторите
-шегувам се
-желая на всеки радостта от тези болки

Никакви калории за сведение на диетуващите, никакви мазнини, нулево количество соди и цели 90 мг. антиоксиданти на пирамидка.Е, съдържа кофеин, ама на фона на кафето и колата... 
Аз на оперативка не ходя, ама за сметка на това ми натресоха друго толкова "приятно" занимание...
Преводът, който направих в петък, беше под Word.А сега, видите ли, рекламната брошура с преведения вече текст, трябвало да бъде pdf.А сега де?!
Наложи се да ровя и да потърся програма, конвертираща от едното в другото..Ама се справих!
К'ва рекламна брошурка направих, ум да ви зайде.

времето бива
това че имаш голям син не означава че не можеш да имаш и малък 
,но бързо забравих.
аз горката до преди 5-6 години още вярвах в