Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
Какво е палиндром?
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
-
Какво е палиндром?
-
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
-
Какво е кус-кус и как се приготвя?
-
Каква е обедната загадка?

Ако е това отговорът, чакам трудната 
За зла участ, лифтът спрял, мъникът яко се уплашил, ревнал и тя след него...Ми от двама пикльовци какво да се очаква.
Не ми се мисли,какво би могло да стане над онези зъбери..В края на първи клас пък отидоха на екскурзия, за лош късмет , въпреки наличието на достатъчно учители,детенце от класа й падна от относително високо в студената река, удари си сериозно главата и добре че се размина със сътресение само..
Та покрай тези случки, усещам как в него се е затвърдила идеята, че контролът при такива прояви не е на ниво..Ще трябва да я разбия аз тази представа!
Но, аз си се познавам, накрая от битката победител излизам аз