Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 469
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Ха,и Сиската тука с мене,екстра...и аз искам 8 кила мила,и ще съм супер! Не се ядосвай мила за ВМ НВХ...там си трябва време,а и на мен ми се иска за момента нещо по бързичко ,да му видя резултата,да ме мотивира,ей го лятото сега ще дойде...къси полета,къси панталонки...ох,че хубавввооооо.....хубаво,ама трябва да тръгвам на работа,а навин е 3 С при мене,баси студа.....ще пиша като се прибера..

# 106
  • София
Хехехе, Пинки, айде заедно  Hug аз почвам от утре с картофите, за следващите дни съм си направила една схема, да видим ще я опазя ли  Mr. Green
Днеска хапвам като за последно квото искам и  от утре съм нов човек  Naughty  Joy

# 107
Момичета, разрових се и в други теми и попаднах на следната диета пак моно, само че дните са 5:

1 ден- 3 коф.кисело мляко
2 ден- зеленчуци
3 ден- 6 св. картофа
4 ден- 6 тв.св. яйца
5 ден- 800гр. варено месо

Какво ще кажете?

# 108
  • София
Момичета, разрових се и в други теми и попаднах на следната диета пак моно, само че дните са 5:

1 ден- 3 коф.кисело мляко
2 ден- зеленчуци
3 ден- 6 св. картофа
4 ден- 6 тв.св. яйца
5 ден- 800гр. варено месо

Какво ще кажете?

newsm78 Ми и тя е на този принцип, ама за 5 дни едва ли ще се стопят 8 кила  Mr. Green Сигурно върши работа, ако искаш да свалиш малко....
Аз мисля да правя 10-дневната, даже имам мерак да я направя 2 пъти  bishop

# 109
sisilia ами то за 5-дневната пише, че се повтаря, за да се направят 10 дни. Но така става по- еднообразно от 10-дневната. Ти от утре или от днес започваш?  bouquet

# 110
  • София
От утре. Няма да кажа обаче днеска що нещо ометох  Embarassed

# 111
аз съм вече трети ден и съм на яйца,реших да сменя някои дни.няма свалено килце,но аз изключително трудно свалям.вече месец и нещо и съм свалила 6кг а искам още 13-15.

# 112
  • В сърцето на живота!
От утре пак съм с вас,мислех след 2-3 дена да я почна отново че имам гости у дома ама... Flutter
Да не казвам какво хапнах току-що,че..... ooooh!(мама ми прати месенича  Whistling) Joy

# 113
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета-приятно ми е да се запознаем  Laughing
аз направо от готварския форум та при вас -тази диета най- ме привлече  преди малко вечеряхме и моите у дома  най-официално ми забраниха да готвя от утре преди няколко години бях 75кг -успях да сваля 20 кг без някаква специална диета просто много вода  или сода салати мноооггооо риба и пиле  -преди повече от половин година обаче започнах да готвя по рецепти от готварския форум -вкусни  и разнообразни предложения и ето го резултата качила съм 5 кг и в момента съм 60кг усещам че не мога да продължавам така а най-хубавото е че и мъжа ми е като мен той дори отслабна с 30 кг
така че мисля да се присъединя към вас с надежда че лесно ще се адаптирам -знам че началото е трудно после се свиква
и искам само да питам може ли примерно продуктът от първия ден да се повтори и на втория

# 114
  • В сърцето на живота!
може ли примерно продуктът от първия ден да се повтори и на втория
Може,защо да не може  Peace

# 115
здравейте,момичета! Hug
и аз се присъединявам към вас Praynig..след дълго лутане тук-там в диетите,тази и като хапване,и като свалени кг,най ми легна на сърцето Grinning..
а може ли да се сменят дните-да не започвам с картофите и да се сменят продуктите? newsm78
а разни поправки могат ли да се добавят(магданоз,чубрица,оцет,лимонов сок..)? newsm78
˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ,хареса ми твоят вариант и ще стартирам с него  bouquet.а ти тогава от колко кг си започнала?
сега се чудя дали да не се присъединя в компанията ви на преддиетното омитане...
хубава вечер,момичета! Heart Eyes

# 116
  • В сърцето на живота!
..а може ли да се сменят дните-да не започвам с картофите и да се сменят продуктите? newsm78
а разни поправки могат ли да се добавят(магданоз,чубрица,оцет,лимонов сок..)? newsm78
Според мен може,не виждам какъв би бил проблема.  Peace

˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ,хареса ми твоят вариант и ще стартирам с него  bouquet.а ти тогава от колко кг си започнала?
сега се чудя дали да не се присъединя в компанията ви на предиетното омитане...
хубава вечер,момичета! Heart Eyes
Ина започнах от 85-90кг.(ако не се лъжа,че беше отдавна  newsm78),и както писах по горе-отслабнах с 11кг  Flutter,но след няколко месеца си ги върнах  Sad  (май се повтарям,ама карай)
А за омитането...сега ти е момента,че утре.... Mr. Green

# 117
освен да се възползвам и да ида,и до магазина.. Joy
само да не ми хареса,и утре -повторение.. Mr. Green

# 118
  • София
Еййй, супер  Grinning Колко много се събрахме започващи от утре  Grinning
Айде девойки, успех на всички, да видим колко килца ще преборим до 25-ти   bouquet

# 119
дано по великден не стане мазало... ooooh!
а вие от колко кг започвате ,момичета(ако не е тайна)?
чакам с нетърпение утре!
а сега-приятно хапване и пийване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт