Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 509
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
здравейте! Първия ден от диетата мина много леко и безаварийно, може би и от това , че избрах за началото кашкавал. Доста засища и от него ми се пие страшно много вода.

# 241
Здравейте,монодиетки.
   За сега се чувствам добре,като се има впредвид,че ми е първи ден.Стискам палци на всички,които са на диетата.Че скоро ще се пържем и под слънцето,а трябва да сме във форма.

# 242
Да ви се оплача,прецаках всичко  Embarassed
С тези смени не издържах само на мляко,но до -1-2 дена ще се пробвам пак.ще пиша тогава
Успех на всички устояли на изкушението  Hug

# 243
Здравейте на всички борещи се с килограмите мами. Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост) разпределени през целия ден
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови), разпределени през целия ден
3 ден: 5 твурдо сварени яйца (без сол), разпределени през целия ден
4 ден: 5 варени картофа (без сол), разпределени през целия ден
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини), разпределено през целия ден
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.
Пожелавам успех на всички които решат да я опитат и дано имат същия успех като мен, а защо не и по-добър.
Стискам палци.

# 244
Здравейте.
  Имам да се хваля.Първият ми ден мина.Надявам се на успех.След 10 дни ще пиша с колко кг олекнах.
Кои е заедно с мен.Стискам палци на всички в начинанието.

# 245
  • София
Браво на успелите!

И аз държа фронта засега, днес съм на яйца, но утре ще е критичен ден - зеленчуци. Отсега ми чернее пред очите при тази мисъл. ooooh! Още се чудя какви да бъдат. То май няма значение - каквито и да са, все ще ми стърже стомахът. Laughing

Не се предавайте!

# 246
здравейте,монодиетички! Hug
аз се завърнах..срам не срам не можах да я спазя до край покрай празниците(имах козуначени монодни) Embarassed,но и имам мъничък напредък.. Praynig
от днес се каня на варианта на монодиетата с плодове и зеленчуци..за сега съм в джаза в комбинация с чай "инхуа"..
а вие?
 ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ ,а ти как си?до къде стигна с моното?
лек и успешен ден на всички! Hug

# 247
  • В сърцето на живота!
Вече има такава подобна диета  Rolling Eyes
Но може да пробвам и тази Laughing

# 248
  • В сърцето на живота!
 За мен критичен ден са яйцата   ooooh!  6 на ден  Shocked а зеленчуците ме засищат  Flutter Затова аз прескачам деня с яйцата  Tired
За сега съм режимна  Peace Hug

# 249
Първият ден беше вчера - издържах на ябълки,ама какъв глад ме гонеше вечерта... ooooh!Днес съм на кис.мляко,ама нещо вече ме гони глада...дано устискам и днес Praynig

# 250
Това си е монодиета - една от многото разновидности.

# 251
  • В сърцето на живота!
Първият ден беше вчера - издържах на ябълки,ама какъв глад ме гонеше вечерта... ooooh!Днес съм на кис.мляко,ама нещо вече ме гони глада...дано устискам и днес Praynig
4 часа след кис.мляко можеш да си хапнеш някакъв плод,а след плода един час нещо друго например Peace

# 252
Май скоро пак ще я подхващам моното , че последните килограми не мога да ги сборя и все повече и повече се поотпускам да похапвам ...може и от утре да съм с вас , не обещавам...

# 253
  • В сърцето на живота!
Май скоро пак ще я подхващам моното , че последните килограми не мога да ги сборя и все повече и повече се поотпускам да похапвам ...може и от утре да съм с вас , не обещавам...

Joy Ми ти си си авторката на темата  Hug

# 254
Даа, това си е монодиета, аз трябва спешно да сваля /че много диети,накрая се отпуснах и резултата е налице  Embarassed/ и ще я пробвам без картофите .
Успех на всички в борбата с кг  Hug

Общи условия

Активация на акаунт