Монодиета - иска ли някои с мен?

• 68 842
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Благодаряяяя   bouquet  Hug
Аз попринцип си обичам оризче, така че нямам никакви проблеми с него Simple Smile
Чудя се дали не мога да заменя телешкото ... и с какво  Rolling Eyes

Едно кокетно поздравче Simple Smile

# 646
  • София
На мен ми се наложи да го заменя, тъй като никъде не намерих телешко, а нещо трябваше все пак да се яде и купих свински флейки. Бяха без грам тлъстинка и се отразиха добре на кантара.
Мерси за поздрава! Много хубав!  bouquet

# 647
Добър ден  Hug
Как сте ? Какви са резултатите след този уикенд ? Аз нямах възможност да се претегля, но някак си се чувствам по лекичка  Rolling Eyes

Успешна седмица  Simple Smile

# 648
  • София
fleury  Hug Чудесно е, че се чувстваш добре! Ще се радвам и да споделиш хубав резултат!
Аз днес от тук - директно скачам в житния режим. Така че монодиетата приключи вчера вечерта.
Какво се случи последните 4 дни - само за протокола ще ги спомена. Първият ден /когато беше Луната/ отслабнах 1 кг., на следващия плодов ден качих 1 кг!  Shocked В последвалите 2 зеленчукови - задържах положението, но и не отслабнах.
Равносметката за 21 дни - минус 5 кг!
Това е положението!
Аз съм много доволна, защото се чувствах превъзходно, не усетих да съм на диета. Но... каквото отслабнах беше през първите 5 - 6 дни. Нататък сиеоказва, че се лъкатушех и задържах.
След житото ще скоча пак тук за кратко.
Ще помисля за някакво видоизмуняне на диетата.
Успех на всички! Hug

# 649
Останах самичка в тази тема, но все пак да споделя резулатати, ако някой реши да се включи Simple Smile

След 5 ден резулатата - 3.5 кг  Simple Smile Не е много, но пък не е и никак малко Simple Smile

Успешен и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 650
fleury,страхотен резултат!браво! Hug  bouquet Embarassed

# 651
  • София
fleury  Hug Браво!  bouquet
Съвсем си е добре резултатът!
Продължаваш ли нататък?
Не си сама, ще те навестявам Simple Smile
ina15  Hug ето, и Ина е тук Simple Smile
А след време отново ще се върна тук за едно балансирано хранене.
Хубав ден на всички!

# 652
Момичета, имате добри резултати с монодиетата, ще взема и аз да я тествам   Party

Виждам тук-таме и някаква житна се спряга...ще поразглдам за какво иде реч, че ми стана интересно  Thinking

# 653
  • София
Виждам тук-таме и някаква житна се спряга...ще поразглдам за какво иде реч, че ми стана интересно  Thinking
Ето го житния режим: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528794.450

# 654
Здравейте, момичета  Hug
Как сте ?
Мен ме повали грипа ooooh! на 9тия ден от диетата и понеже нямах много възможност да си готвя отделно само за себе си хапвах по-малки порции от, това което имаше вкъщи. Надявам се, че до ден два ще съм напълно здрава, и се чудя дали да продължа от там до където бях стигнала - пиле и салата или да започна от начало  Thinking
Това което все пак ми повдига духа, е че си задържам резултата от - 4.5 кг   Party

# 655
  • София
fleury  Hug браво!
И аз изкарах един лек грип, което пък ме захрани по-бързо от очакваното след житния режим, но пък това ще стартира по-бързо монодиетата.
Аз започвам в петък, заедно с моята приятелка - от самото начало - спагетите  Sunglasses
Хайде заедно, така ще си правим компания и ще е по-лесно!
Но дори и да се разминем с дните, не е фатално.
Относно килцата - и аз запазих моите 5!
Хубав ден!  Hug

# 656
Здравейте, момичета. Моля да  ми кажете как точно приготвяте  спагетите .Разбрах , че са пълнозърнести  , но  не  разбрах какво добавяте към тях .Ясно е , че не ги ядете  без нищо. Аз също съм навита да пробвам  , дори си купих  един пакет  от 400 гр. ,  предполагам  , че това  количество  е достатъчно за  един ден  .Ако нямате против  ,  дайте  си    рецептата  и за  ориза .  Благодаря предварително.  А за  резултата  ви  - много  е  добър .

# 657
котана-глезана,на 36 стр.Snow4eva е написала вариантите. Peace

# 658
Значи в петък започваме заедно  Hug
Snow4eva, как мина житния режим ?
Спагетите аз само ги сварих и им сложих доматен сос с гъбки, само че не помня на коя фирма беше, а ориза го направих на фурна с пресен лук и подправки и малко масло вместо олио.

Хубава вечер от мен Simple Smile Hug

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 22:36 от fleury

# 659
Здравейте Сладурки, идвам с питане към вас... Hug
Сега изкарах 5 дни на плодове, искам и утре да изкарам Луната и малко да захраня..и се чудя, ако почна вашата диета, дали няма да кача кг?    Дали е удачно след плодуване и захранване , да се мине на този ревим?   А дали мога да го ползвам като захранване, но да сменя дните, защото не мога от плодове да се изцепя в петък със спагети направо... newsm78   Какъв съвет ще ми дадете? Мислех си и след захранването да продължа на разделно...и се чудя много  кое ще е най-добре? Тъй като не съм от много държаливите и е цяло чудо как стана така,че да съм на плодчета...и сега като гледам как хубавичко свалям, не искам и да си помислям за йо-йо ефекта...Така или иначе съм се пречистила до някаква степен, искам този път да сваля и да не качвам и да започна да си се храня здравослпвно и на малки порции ....да не си доразтягам коремчето, че с това сваляне и качване....помрънках си .... Hug

Общи условия

Активация на акаунт