БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 407
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
бях някаде около 12год. ,като се разболях от шарка ,мхого ми беше лошо а беше на връх велик ден,аз лежа и идва на гости на татко един приятел ,а тои поп като ме видя така свали  от себеси поския кръст и ми го подари и ми вика сега поспи ,а като се събудиш няма да ти има нищо.И наистина като се събудих нямаше иследа от гадните пъпки.

# 151
Малка забава:

- Фиу, фиу!
- Кой фили? Тотатно ти ли ти?
- Пона, пона!
- Потак т потаците! Така ли те фили?

Айде сега да ви видя  Hug

# 152
Малка забава:

- Фиу, фиу!
- Кой фили? Тотатно ти ли ти?
- Пона, пона!
- Потак т потаците! Така ли те фили?

Айде сега да ви видя  Hug

- Фиу, фиу!
- Кой свири? .... ти ли си?
- Позна, позна!
- Простак с простаците! Така ли се свири?

hahaha hahaha hahaha

Само името му не можах да позная...  Thinking

# 153
Фиу, Фиу - тук си е свирене - свир, свир  Mr. Green

Името е Стоянчо  Crazy

# 154
  • София
Цитат
красива рокля,... бяла с мутиви по нея

Цитат
оригинални очела JUST CAVALLI

# 155
Някой беше написал "корегира" за грешка.Аз мисля, че това е правилната дума- от "корЕкция".

П.П.Забелязвам, че в опцията "проверка на правопис" също има много грешки, примерно: "мои те", "обича ме", "не знам", "здравей те" и много други.
 И още нещо, на което попаднах:
Какъв бих иска ли да е мъжа ви ?
и
 Какъв не бихте иска ли да е мъжа ви ?

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 14:46 от tenderseducer

# 156
  • In the middle of nowhere
"ефимизъм"
Някой беше написал "корегира" за грешка.Аз мисля, че това е правилната дума- от "корЕкция".
"Коригирам" е правилната дума.
Двете думи произлизат от латински: corrigo (сегашно време), correctus (причастие); оттам най-вероятно през френски: corriger, correct са навлезли и в българския език.

# 157
Най-добре  се  обърни  към ликуващия  ти  гинеколог  ,който  ти  ги  е  изписал.Но  според  мен  са  нормални  симптоми  преди  менструация.И  аз  един  месец  ги  имам ,втория  не  и  така.

Освен, че има проблем с интервалите, авторката явно познава гинеколози, които ликуват, изписвайки противозачатъчни... Grinning

# 158
  • Луната ни пази
Цитат
Родена съм и съм израсла в град-на голям.но съвременен със всички екстри. с възможност за развитие и т.нт-просто харесвам си града.но откакто забременях със второто си дете си купихме къща във близко село на 5 км. от него.

# 159
  • Belgium
Цитат
п.п. не е ли после пис  newsm78 newsm78

# 160
  • 7800
- скалите, по който бяхме са красиви!
Предполагам и се надявам,че го изписват така,защото там е ударението на думата.

ol, не се излагай, ако обичаш! "Който" и "които" са съвсем различни думи. Всеки знае, къде са ударенията, така че няма нужда да се отбелязват.

kerem, животЪТ продължава.

# 161
здравеите мами,имам едно питане февруари месец ми изти4а маи4инството ,но детето триабва да го гледам за6тото не е прието в иасла но се 4удиа да подам ли документи за напускане на работа или да си пусна неплатен отпуск  кое е по доброто благодариа ви

# 162
Сигурно не знае, че съществува буква "я".

# 163
  • Норвегия
Цитат
Завися ако предценя.По принцип-белио, блузки да.

# 164
П.П.Забелязвам, че в опцията "проверка на правопис" също има много грешки, примерно: "мои те", "обича ме", "не знам", "здравей те" и много други.
ами има израз "обича ме" и затова проверката го пропуска. А на " не знам" кое му е грешното?
"Мои те', "здравей те" също поотделно съществуват и то така изписани. Оттам идва объркването.

Общи условия

Активация на акаунт