БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 452
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
гледане на филмй от компютара  Cry

# 166
  • София
гледане на филмй от компютара  Cry
  Grinning Закъсня, пуснала съм го на десета страница. Peace

# 167
Не ми се спори,но аз не виждам абсолютно нищо правилно в "здравей те"....

# 168
Не ми се спори,но аз не виждам абсолютно нищо правилно в "здравей те"....

И аз да попитам, на "не знам" кое му е грешното?

А за "здравей те" - правописната проверка го приема като две отделни думи, изписани правилно поотделно, затова ги пуска. Няма какво да се спори.

# 169
Според граматиката и правописа "незнам" се употребява като една единствена дума.

# 170
  • Казанлък of all places
Не можах да се въздържа :

FESHAN елече

# 171
Е, добре де, аз все съм си мислила, че НЕ се пише отделно от глагола, следователно "не знам" би следвало да е правилното...
И за да не е тотален спам и дано го няма:
Цитат
аз също имам печат на Конад и искам да споделя че въобще не може да става и дума за сравнение с тия имитации които продават ползвам си печат на Конад  повече от 2г но преди месец реших да си взема от другите и да им използвам само шаблона но за съжаление не се получи нищо и се уверих че имитацията никога няма да бъде по добре от оригинала.и моя съвет е да си купите нещо по скъпо но качествено от колкото евтина имитация която така или иначе няма да ползвате

# 172
да се появя и аз.След прекараните празници у дома е "траур"-мадамата е зарязана и сега "се отърсва ме от нейните глупости и претенций"Училищете стана много тъпо,а компанията-много яка.Засега удържа ме с баща му фронта,но незнам до кога.Заканила съм се при още една издънка да въведа крайното наказание-да отнема много от привилегийте му.а той много тържи на тях.Засега чао и дано всичките тийнове през тази година са добри и послушни.

# 173
Според граматиката и правописа "незнам" се употребява като една единствена дума.

Laughing

Бъди малко по-конкретна. Според коя граматика и кой правопис?

# 174
  • София

Laughing

Бъди малко по-конкретна. Според коя граматика и кой правопис?

Как кой правопис? Този на форума. doh

# 175
  • София
Цитат
Обединихме се вимето на детенцето
Само един интервал липсва, но смисъла вече е друг.

# 176
Току що гледах един романтичен филм. Е, то бива грешки в субтитрите, ама тия направо са си за тук!
Цитат
...Искаш ли да идем и да послушаме
малко китарена музика тази вечер?...
Цитат
...Кристина, търсейки значенията
на само изразяването, обиколи улиците на Барселона,
експериментирайки с страстта си,...
Цитат
...Знаеш ли, че тя свири на пияно?...
Цитат
...Не знаех. За това ли имате пияно
в къщата?...
Цитат
...Ще се разтрои ли, ако разбере,
че сме вечеряли заедно?...
Разбира се пълно е още с грешчици, като непълен член, пропуснати букви, точки и запетаи! Crazy

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 19:31 от Pipi_Dalgoto_Chorapche

# 177
ацки странно Wink

техникум по облекло Мария Уиза Shocked

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 18:33 от Чут Чут

# 178
Номинирам себе си,не знам как съм накъкала толкова грешки в едно изречение:
Аз изход не виждам,и смятам,че си заслужихме асоцияцията с тоалетната чиния,право в десятката е даже.Трагедия.

# 179
  • София
Цитат
ама май наистина в софия има радиация а
като ви чета глупостите ама и сами си вярвате
вийте сега да ви обясня
аз съм стоматолог от "провинцията" и много добре знам как ва тупат у софия колегите
аама то вии си заслужавате
и аз да бях на тяхно място и аз така щях да ви тупам
искам само да ви кажа че себестойността на едно почистване полиране и както му викате "избелване" у софето не е повече от 15 лева и половин час труд и то ако се направи както е по учебник
а това дето онази госпожа се хвали че са и го пуснали по касата е затуи че не си знаете правата на здравно осигурени а именно че нямате такива
касата поема за всеки възрастен здравноосигурен един преглед и две манипулации както си искате пломби или вадене
аааама то у софия може и да е иначе
ако има нещо сори ама нали сме от "провинцията"
пък вий си давайте по 120 лв. за погъдилкване и ревете после че ви е сложен живота

Въпросният стоматолог освен,че пише неграмотно и титлата си изписва неграмотно."др".димитров

Общи условия

Активация на акаунт