БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 225
  • 770
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Още нещичко от любимия Продавалник:
мн са красиви найтина страшно мн прили4ат на оригинални
пре4упват светлината във разли4ни жветове синю,лилаво и розаво

купини са от бургас от някакъв магазин на центара за бижута мн ги харесах но мъжът ме ме изненада няколко днеа по късно със оригинални:)

# 496
  • Belgium
Цитат
Има една реклама на Мтел -как една жена се е блъснала в дърво,рибар с лап-топ,студент изкача и вика.....та големият ми въпрос е за песничката,която тече през това време.Детето ми много я харесва,като я чуе веднага почва да танцува и много й се кефи,но не знам нито на кой е нито пък как се казва.Хай да кажете ,ако знаете,как се казва или на кой е ,за я му я сваля! Praynig

# 497
  • София
Дзак Лу Whistling

# 498
Като  видях темата  и  се  сетих  за  случка  ,която  стана  преди  няколко  години.Както  си спинкам  сама  в  апартамента  ми  ,по едно  време  чувам  някакво  страшно  удряне  по  вратата.Излизам  няма  никой,след малко  пак  същото  излизам  няма  никой.В  същия  момент  комшията  ми звани  по  телефона  и  вика,,,Тедке  излез  на  терасата .Излизам  аз  и гледам  един  познат се  качил  на  комшията  на  колата  пред  блока  и  вика  ,колкото  мой  Тедке  обичам  те..........На  другия  ден  беше  скастрен  от  приятеля  ми  ;съпруг  вече.;Плати  на  комшията  номера  защото  го  беше  изкърти  а  моята  врата  беше  цепната  на  две.Ще  се  радвам  да  прочета  и  други  забавни  случки.Та  това  е свалката  която  ще  я  помня  цял  живот  сигурно.

# 499
Още нещичко от любимия Продавалник:
мн са красиви найтина страшно мн прили4ат на оригинални
пре4упват светлината във разли4ни жветове синю,лилаво и розаво

купини са от бургас от някакъв магазин на центара за бижута мн ги харесах но мъжът ме ме изненада няколко днеа по късно със оригинални:)
Joy Joy
само, че трябваше да е лилЯво

# 500
Като житках такси с една кака, която се качи проведохме следния разговор.  Joy

# 501
# 502
Дали има някакъв образец за уверенето за бременност?

newsm78

# 503

Може би тук е мястото на заглавията от форумите: "Консултации по въпроси свързани с рака на маточната шийка", "Родители отглеждащи сами децата си" и "Родители преживели загуба".
Предлагам три-четири запетайки, за да се поставят на място  Mr. Green

Зачетох се в темата.
Искам да кажа, че в тези заглавия наистина не трябва да има запетайки.
Запетайки е правилно да има само, ако цитираните заглавия са части от цяло изречение.
В така поставените изрази като заглавия запетайките биха били грешни. Не чувствате ли защо?
С запетайка се отделя нещо, което е обяснение към главното изречение. Нещо, без което главното изречение може да съществува.
Или нещо, обесняващо или изясняващо понятие от това "главно" изречение.
Пример: "Родители, преживели загуба, са склонни да...";"Родители, отглеждащи сами децата си, имат право на..."; "Д-р ... дава консултации по въпроси, свързани с рака на..."

# 504
Само да вметна, че обЕснявам е една от думите, които дразнят повечето пишещи в темата (вкл. и мен)....
За другото не знам и не споря...
Може и да си права, а може и да не си...
Компетентните мами да кажат...

# 505
  • Луната ни пази
Цитат
- организираност, комоникативност, коректност, лоялност
Из обява за работа!

# 506
  • In the middle of nowhere

Зачетох се в темата.
Запетайки е правилно да има само, ако цитираните заглавия са части от цяло изречение.
В така поставените изрази като заглавия запетайките биха били грешни. Не чувствате ли защо?
С запетайка се отделя нещо, което е обяснение към главното изречение. Нещо, без което главното изречение може да съществува.
Пример: "Родители, преживели загуба, са склонни да...";"Родители, отглеждащи сами децата си, имат право на..."; "Д-р ... дава консултации по въпроси, свързани с рака на..."

Тези заглавия са всъщност съкратени от "Родители, които са...еди-какво си". За да се постигне по-кратка и лека фраза, относителното местоимение се изпуска. Така че запетайките са си точно на място там.

# 507

В така поставените изрази като заглавия запетайките биха били грешни.
Peace

# 508
Цитат
Mацки ВСИЧКО е на психическа основа!Вариянтът да поспрете да ядете е следния, според мен-не почвайте диета, защото както ядете много и изведнъж не може да се започне да се яде по супер млако.Просто ето ви моята рецепта:
1- Саблизате се по белжо и се поглеждате в огледалото-като се видите и ако не се харесвате огледайте частите които не харесвате и започнете да си казвате какъв сте слон!Това го правете всеки ден!
2- Като дойде време за ядене си спомнете какво сте видяли в огледалото и си казвайте, че трябва дса станете по слаба и да ядете по малко!И така запонете малко по- малко да се ограничавате и да ядете по малко.

Няма много правописни грешки, но е много ценно  Mr. Green
Отивам да се гледам в огледалото...

# 509
  • Бургас
Аз още съм на вълна "Продавалник" и досега се кикотех, но тези най-много ме разсмяха:
Цитат
здравеи те
по вапрос за обявата за автомобила.Сажелявам но незнаех че е завранено.Видях че има и друга такава обява.Започват да ме обиждат маики а аз нямам право да се защетя.Не сьм имала лоши намерения

Цитат
Да я няма тук, моля не получава възможност да влиза с груг ник и да лиже и опетнява така приятното за нас "хоби"

Общи условия

Активация на акаунт