Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 67

• 35 552
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, мерси за милите думи. Аз още не съм си легнала, защото на дреби не му се спи Sad В събота ще ви покажа още 2 творения.. другата седмица още 3 и после кратка почивка  Simple Smile

Диме, клечките на звездите са облечени с фондан, ще покажа как става на събирането Wink

мама Яни, браво за торите Simple Smile

# 151
Estell много хубава торта
Албенче много е нежна твоята торта
Пепи страхотна торта изпипана както винаги   bouquet

# 152
  • Vaudreuil Canada
Ей мацки не е честно така  Confused ... ще покажа на събирането.... - да вземете камери и да записвате та да гледаме и ние после.
Само се чудя как ще си помъкнете всичките джаджи - особено Ванчето с железарския магазин....  Mr. Green
Майтапа настрана ама и аз съм се оборудвала с разни такива инструменти само шпакла си нямам и еърбръш ... и още няколко подробности за около 500 долара  Joy

Пепи супер е кривата торта - стана им майстор ти!   chef
Албенче и аз съм запленена от одеалцето на мечо - я сподели как го направи Simple Smile

# 153
Иглика мила, чак сега можах да ти видя лъвчето - толкова е сладко, аз много го харесвам Peace и за линка благодаря. Аз уж гледах при животните, когато правих едно прасе и едно мече, ама този линк нещо не съм го видяла Joy

Рая и Барчела Мнооооооооооооооого благодаря и на вас за съветите за етажите. Това клипче е страхотно. Аз все се страхувах от многоетажни торти и изобщо ги бях изтрила от съзнанието си, ама сега като прочетох как сте го обяснили + клипчето - супер е, не е чак толкова страшно. Мойта сегашната е трудно да се каже 2етажна, но това е като начало с леко пристъпване newsm56 newsm56 newsm56

Естел вие с Ванчето, като вземат та пуснат конкурс "Влечуги" в кейк централата, или пък някое от наште предизвикателства ако се случи, направо сте готови.... ukliam1 Ние да му мислим какви ще ги правим тогава Joy

Пепи толкова ми харесва тази торта и я гледах когато едната г-ца беше край мен и тя също си я заплю, ама вече много станаха, май и на Ванчето си беше поръчала hahaha Цветовете са много красиви. КрасиМира прави такив тип торти и тя, аз отдавна съм им хвърлила око, ама пусто чак ви завиждам, че правите по поръчка, че си имате да експериментирате. На мен ми казаха да намаля тортите, че.......много щели да надебелеят.....И аз само повод си търся, да не могат да ме обвинят Wink

Албенка много нежно е заспало това мече под това красиво одеялце, пък и как си го надиплила.... Laughing

Мама Яни ама ти си била страшна майсторка със сметаната. Това още дори не съм го пробвала да видя какви ще ги омажа върху тортата. За сега ще си карам в правия път дето съм го тръгнала с фондана, че бая има още да се уча там, пък да видим кога ще се пробвам с пош-а Wink

# 154
  • Банкя
Какви красоти сте сътворили.
Аз се изложих.Не можах да се справя с шоколадовата глазура.Изтече и не се втвърди.Та се наложи да да я покривам със сметана.Иначе беше вкусна .Убедих се че не трябва да се пробва нови неща за пред хората.

# 155
  • Пловдив
shemet_neveroiaten, ако накарам малкия да ме снима нищо няма да се разбере от клипчето, а мъжо няма да се навие - убедена съм. Така че ще чакаш до събирането някой да ме снима  Wink

# 156
 Sad Sad Sad Пропуснала съм да похваля тортата на Албена.... Срамота!!! То какво ли да кажа всъщност...... Ставаш все по-добра с гладките покрития.... Усещам почерка на Пепи.... явно размяната на опит ви се отразява добре......   bouquet
- да вземете камери и да записвате та да гледаме и ние после.
Само се чудя как ще си помъкнете всичките джаджи - особено Ванчето с железарския магазин....  Mr. Green
1. Ще има камери, апарати, лап-топ ще нося за да сваляме нещата и да не се препълва техника. после ще отворя папка със събрания мат`риал...... Ако има връзка с космоса там, предварително ще раздам Скайп адрес, ще си направи конферентна връзка с всички. ще упоменем точния час....... Абе, с две думи, ще се постараем всичко да е на ниво и да няма ощетени от страна на тези което няма да дойдат.
2. Железарския магазин, снощи пак си разглеждах шкафа и казах да мъжа ми че ще го нося барабар с микровълновата.... Отговора беше: "Е, какъв ти е проблема? Няма да ги носиш на ръце, я!!!"
Все още има много време дотогава, продължавам да се надявам да се включат още хора....

# 157
Иглика,благодаря ти за линка,когато правих лъвчето толкова търсих и гледах,как съм го пропуснала незнам?
Estell, динозавъра е невероятен,как направи тези цветове а блясъка с какво го постигна?
Пепи отново ме остави без дъх.Искам да те попитам с какви бои работиш,сигурно си казвала някъде,но не се сещам.Знам за сребърните и т.н,че са от Торнадо,но и другите ли?Всеки път като видя твоя торта покрита със зелен чаршаф си мисля-Дано да си го купува така боядисан,защото иначе с толкова торти,културиска трябва да е станала Wink  bouquet

# 158
  • Пловдив
ai-ai, работя със сухи бои на Esarom. Купувани са от Аркомерс. Купих си преди година и 3-4 месеца по 50гр. от 7 цвята.... някои бяха повечко Wink Червеното вече ми свършва и трябва да ходя пак. Иначе от другите имам още доста. Ама червеното ми беше май най-малко. Те там си ги теглят и от някои бои имах доста над 50гр.

# 159
  • Gabrowo->Sofia
Днес ще се пробвам за първи път с шоколадов трансфер. Прочетох в библиотеката, че най-добре се отлепя от пекарска хартия. Обаче, не видях дали трябва да я намаслявам предварително. Кой ще ми подскаже?

# 160
Днес ще се пробвам за първи път с шоколадов трансфер. Прочетох в библиотеката, че най-добре се отлепя от пекарска хартия. Обаче, не видях дали трябва да я намаслявам предварително. Кой ще ми подскаже?
Пекарската хартия се бръчка от топли смеси. По-добре си го направи на папка джоб или найлон.

# 161
Хей,мацки пак не спите и торти въртите... Crazy

Албена и Пепи , страхотни торти.  Hug Албенка, ставаш все по-добра с фондана. Party

Ванче,ама и мъжа ти май е луда глава като тебе. Joy..моя много не ме подкрепя в плесканиците в кухнята. Thinking

Ето и една бърза тортичка за колегите,че всеки петък имаме "Fun at 4"  Party ...моето детенце е болно и аз няма да ходя на работа,но един колега ще дойде да вземе тортата сутринта. Crazy

http://good-times.webshots.com/photo/2831579070101110711ueeAlP?vhost=good-times

До скоро и не изключвайте миксеритееее.. Mr. Green

# 162
Пепи имам питанка и то спешна.Ти беше писала че под чаршафа мажеш с маслен крем и май доколкото си спомням слагаш и прясно мляко или се бъркам?

# 163
  • Пловдив
Пепи имам питанка и то спешна.Ти беше писала че под чаршафа мажеш с маслен крем и май доколкото си спомням слагаш и прясно мляко или се бъркам?

Масленият който го правя е малко на око, но пиша приблизителни пропорции.
150гр. масло
1ч.ч. пудра захар
100гр. пр.мляко

млякото и маслото стайна температура

Разбивам първо маслото със закарта и после добавям малко по малко млякото.

# 164
Много ти благодаря за бързия отговор,предполагам,че от млякото нищо няма да му стане на покритието.

Общи условия

Активация на акаунт