Стаси, чудесна обувка, чудесно загладена торта, много ме изкефи!!!
), благодаря за цялата информация още веднъж!!
стилисима, радвам се, че публикува загадъчната рецепта, тортата изглежда много красиво, като стъклена е:))) Ако има как да се поразреди компот от капини или от боровинки и да се изрежат плодове като рибки, с тази "пясъчна" основа би станало страхотно морско дъно:)))
Ха, в тази връзка се чудя, ако се направят фигурки (морски) от желиран сок, различни цветове, и се поставят по описаната от стилисима техника (вместо плодовете), дали ще се размият при наливането на следващия слой желатин, или ще си останат оформено вградени в тортата?
MamaChrisi, "лоши" изглеждат понякога отговорите ни на новите хора в темата най-вече заради тяхното притеснение да се "покажат"... и аз преди една година (тогава започнах да правя торти, не само да украсявам, вдъхновена пак оттук) доста боязливо се появих и първо купчина работи изчетох, но въпроси винаги има, а и не е възможно всички теми да си прочел, запомнил и разбрал всичко вътре:))) Много ще се радвам да споделиш от опита си с рецептите, защото мен лично вкусовото еднообразие леко ме притеснява и ми се пробват нови неща, но ако са и изпитани, още по-добре:)))
МамаЯни, моторът си личи, само кормилото не му виждам, но...може и да проблем в моя "поглед" над трансфера...чудя се само на какъв фон ще изпъкне достатъчно, но не прекалено, за да може и все пак да се "вгради", а да не е като лепенка...може така, както си го снимала, да го сложиш върху няколко цвята и да прецениш, мислех си за златно или синьо, но не съм сигурна...аз бих го наложила, за да си го представя по-добре.