МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 44 267
  • 359
  •   1
Отговори
# 255
Юлчо, ето и подкрепа за думите ти - http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1269339

# 256
Мдааа,кексове ,кексове,бебета,бебета толкова сладки изглеждат ,чеее направо снощи отвързах ме оковете с моя мъж ,изкорених ме коловете и направих ме един горещ " кекс".Та сега ми е въздушно без оковно ,безоблачно и някак безгрижно.
Толкова с лиричното отклонение................
Теди,Анди е много лъчезарен и сладък .Как се отнася към Йоан?Чувства ли се батко?
Джулка,и аз много ти се радвам ,целуни Яни от мен.КаНиМа ,шапка ти свалям маце,страшна си!mi6imadi ,за съжаление наистина автора има право за всичко което е писал.Аз например не преставам да се чудя на моята  Естел ,как така не може да си играе с играчките  newsm78?
Пиги,на колко години е голямата ти щерка?
Момичета наблизо съм и ви чета.  bouquet

# 257
Здравейте и от мен Simple SmileДа се отчета за кекса-много е вкусен,децата се убиха да ме питат кой ми е казал и как така съм решила да правя кекс......
за кифличките и аз ще чакам на опашката.....дано имам късмет,нали новобранците са късметлии Laughing
еуфорията ми за бебе малко се изпари снощи покрай пищенето на малката,избиват й горни зъбчета и пищи за на-малкото нещо,ама то ще е временно Laughing
книжката направо ще я поръчам,определено имам нужда от нея,чакам каката да си избере книжка с дракони(дадох й сайта да разглежда докато ви изчета и се хиля),това с дистанционното като си купувахте телевизор искахме с такова дистанционо да има функция да пиука или да се търси някак си,че каката все го крие да не можем да й сменяме детското,но...така и не намерихме Grinning
Писмото за софтуерния проблем е върха,смях се със сълзи на очи Joy
Страхотни сте!!! Hug

# 258
КаНиМа,добре че не си се колебала дълго!  bouquetА,за бебчетата,ми да помислим тогава,а? Mr. Green
mi6imadi,много ми хареса! smile3501,и да си призная прочетох го и стигнах и аз до там че се върнах да видя точка 9,има ли я аджаба......  Joy Joy Joy
Мама Цоцоланка,браво ,аз опит  със свекърва нямам,нали не съм бракувана....и като се ядосам на татко ни и казвам"о,не си подхождаме,така скоро няма да се оженим!" Wink
Сламените къщи ми харесаха,изглеждат готини....
magic power,кексове,бебета и пак кексове,направо ви завиждам благородно за горещия,аз за днес съм го планирала,ако може и за утре и за..... EmbarassedИ после  preggo
lariva,май имаме едни и същи проблеми,зъбиииииии. #CrazyАми да им растат та да ядат ...... JoyЩе мине и това и пак за дечко ще си мислиш,вярвай ми/ако го искаш наистина!/ Peace
Ще ви следя по изкъсо,защото иначе не смогвам да прочета ,камо ли да пиша...  bouquet
Момичета,сега да ви питам имате ли проблеми със съседи? newsm78
Тези под нас твърдят,че шумим много,пък аз смея да претендирам че сме относително тихи,пък и бебка спи през 4 часа как да шумим докато тя спи....Ама те,шумим скачаме нарочно и накрая аз съм била мръсница и ку...и т.н. #2gunfireТака през живота ми не са ме обиждали,но те явно са по-прости хора,е заканиха се че ще ни принудят да напуснем.... newsm78Не ми е ясно как ,но аз им казах да свикват,че може да имам и още деца Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 13:42 от picaso

# 259
КаНиМа,добре че не си се колебала дълго!  bouquetА,за бебчетата,ми да помислим тогава,а? Mr. Green

пикасо, нещо не схванах Sad Какво за бебчетата да помислим newsm78 Да повториш, че аз съм от тия дето трябва да им се обяснява по няколко пъти Mr. Green

# 260
КаНиМа,чета ,чета и се обърквам вече,пък съм отскоро.... Embarassed
Радвам се че не си се колебала дълго за думите към Анаис.А за бебчетата,да помислим за по още едно,но то за друга майка става на въпрос/не че те изключвам теб/
Извинявай! Hug

# 261
[Момичета,сега да ви питам имате ли проблеми със съседи? newsm78
Тези под нас твърдят,че шумим много,пък аз смея да претендирам че сме относително тихи,пък и бебка спи през 4 часа как да шумим докато тя спи....Ама те,шумим скачаме нарочно и накрая аз съм била мръсница и ку...и т.н. #2gunfireТака през живота ми не са ме обиждали,но те явно са по-прости хора,е заканиха се че ще ни принудят да напуснем.... newsm78Не ми е ясно как ,но аз им казах да свикват,че може да имам и още деца Joy Joy Joy

пекасо, много ме разсмя Joy Да, ние със съседи си имаме проблеми. Разбира се с тези дето са под нас Crazy Не са ме наричали поне явно с тез така звучни нарицателни (помежду си де да знам...), но определено ни мразят и то с голямо "М". От 7 години сме в сегашното ни жилище и проблемите започнаха още на втория месец - тропаха ни с точилка по тавана (нашия под), по парното, идваха да ни обясняват как такова чудо, такова тропане те не могат да си представят, че е нормално, че мъжа ми като ходел набивал крак нарочно, та все чашките на полилилея им се ттряскали, и т.н.,  и т.н. Но... какво стана - роди ни се второто детенце.... hahaha танахме повече тропащите, пищящите, крещящите и т.н. тъкмо явно бяха решили, че с четири чифта крака ще трябва да свикнат и хоп .... станахме петима hahaha Joy hahaha Скоро пак идва госпожата отдолу и ми обясни, че те сега чакали трето внуче, та ...... сега щяло да МЕ разберат, т.е. какво е с три деца bowuu Но аз не й останах длъжна - обясних й, че три деца (на двамата й сина), гледани в 3 къщи (т.е. три апартамента, в които живеят семействата и бабите и дядовците) е обстоятелство, което ама никога няма да и позволи да види как се гледат три деца в една къща без баби и дядовци
Та така.... Joy

Просто им кажи много поздрави от мене и да стискат зъби яко, щото "Ако е казал Господ" ДВАНАДЕСЕТ КРАКА да тичат над главите им и шест усти да бърборят, подвикват, крещят и т.н. е нещо, което не всеки съсед може да издържи hahaha

Туку виж нашата тема стане причина не само за увеличаване на раждаемостта, а и на миграцията - на гадни, досадни и зли съседи Joy Joy Mr. Green

А наздраве  bouquet

# 262
Да набиваме крак ,скачаме нарочно,стържем по пода и теглим нещо постоянно,но няма да забравя като дойдат и от теб много здраве да предам!
Пък за 12-те крака.... Embarassed
Благодаря ти! smile3525

# 263
От сутринта влизам няколко пъти, но не пиша, защото ако започна, ще трябва да се оплаква именно от съседи.
Но Пикасо отпуши бутилката на духа...
Вече ви казах, че у нас тече в тоалетната от тръбите с топла вода на съседа отгоре. Той обаче е зазидал своите и не е оставил отвор за проверка. Сега не пуска никого у дома си, за да направи оглед, не ще и сам да разбие 2-3 плочки и да си смени спуканата тръба. А у нас за по-малко от месец (всичко започна малко след Нова година) целия таван на WC-то е в мокри петна и мухъл, изби вода и в банята и в хола, които имат обща стена. Същото е положението и при съседката ми (но при нея е само в банята). Но онзи з...к от горния етаж не иска да направи нищо, защото ПРИ НЕГО НЕ Е МОКРО - ЗНАЧИ НЕ ТЕЧЕ ОТ ТАМ.  #2gunfire  #2gunfire
Освен това излиза с номера, че ние с мъжа ми сме му виновни, защото преди 3 години, когато течеше покрива и съседите не се разбраха за ремонта, ние сменихме тази част от покрива, която е над нашето таванско помещение. Е, с това сякаш му бръкахме кой знае къде - оттогава се кара с нас с основанието, че САМО ТОЙ ИМАЛ ПРАВО ДА ПРАВИ НЕЩО ПО ПОКРИВА, ЗАЩОТО ЖИВЕЕ НА ПОСЛЕДНИЯ ЕТАЖ.  Shocked  Аз, понеже съм тъпа (както той ми заяви), си мисля, че покривът е проблем на цялата сграда, ама това е само мое мнение.  Wink
За капак: в нашия вход имаше денонощен зъболекарски кабинет и се влизаше без проблем по всяко време. Последваха няколко разбивания на тавани и мазета и се наложи да сложим по средата на стълбището решетка. Това го направиха моите родители преди повече от 10 години (мама почина преди 10, зани смятайте!), а тогава този тип още не живееше при нас. Той купи горния апоартамент след смъртта на мама. Преди 2 години зъболекарите се изнесова и в апартамента дойде собственикът и си го ползва за живеене. Тази решетка е до спалнята му и му тропа денонощно. Той поиска да я махнем, защото вече входната врата на блока се заключва и тя губи смисъла си. Освен това поставянето й противоречи на противопожарните норми, съгласно Наребдата за етажната собственост. Ние я махнахме преди седмица.
Днес идиотът от горе ми се обади да ми каже да спра топлата вода от крановете долу, за да не ми тече - тя на него не му трябвала. Аз му казвам, че на мен ми трябва - имам три деца, едното от които е бебе. Той заявява - "Ами, оправяй се. Така ще бъде, докато се стопли".  И ми затвори телефона. Shocked Уж бил обещал на моята съседка (дето също е потърпевша), че на лято ще направи ремонт, но аз съм абсолютно сигурна, че нищо няма да направи.
В безизходица сме. У нас тече страшно, а не можем да направим нищо, без той да пусне майстори в дома си.
Мога да го съдя, разбира се, но докато се задвижи нашата тромава съдебна система, ще минат години. А през това време какво ще правим? Сигурно има някакъв законен начин, по който да уредим нещата бързо, но аз не го знам.
Ако някой има познат юрист, който може да даде идея, ще ви бъда вечно бллагодарна.
Уф, оплаках се (пак!  Embarassed )
Извинете ме, че ви натоварвам с моите грижи, но няма с кого да споделя.

Пикасо, да не ти пука за мнението на съседите. В края на краищата децата са си деца - тропат, скачат, викат, плачат нощем... Твоите съседи не са ли имали деца? И по закон могат да ви принудят да напуснете, само ако застрашавате сигурността на сградата. Значи, докато твоите сладури не взривят бомба, няма от какво да се страхуваш. 
Hug

# 264
Ах, мили мами! Какво правите с бременната ми психика! Чета от сутринта, ту плача, ту се смея...Малкия вече се чуди какво да ме прави. Извади си бибата и се опита да ми я бутне в устата. Солидарното ми малко пате...
Мишимади Hug В толкова примера се намерих, отстрани е толкова нелепо!
Пролетна фея, коментара ти предизвика много емоции в мен. Аз съм такъв слон, но заради това много взаимоотношения трябваше да бъдат прекъснати. Не съжалявам за това, но свободата има много висока цена.
Бях се наслушала на тиради от рода "ами ти защо учи'... 'еди коя си живее еди как си'... Добре че съм далече и така е по-лесно, но отказвам да живея според чуждите представи за успех в живота. Не изпитвам и нужда да се доказвам. Но ако някой се опитва да засее в мен семената на недоволството ограничавам контактите на минимум.
А този култ към образованието само в БГ съм го виждала. Е като съм висшист бездетна ли да остана! Да робувам до живот на дипломата си? Не, мерси. 
И така, намерих си нови приятели които мислят като мен. Старите ги оставих да се бъхтят за чест и слава, и луксозни чанти и обувки всеки месец. Да цитирам един нашумял филм "Ти се продаде! И за какво... за чифт обувки" (Дяволът носи Прада) 
Не нося храна на масата, за това си имам мъж. Не съм еманципирана изобщо. Искам да ме хранят и глезят, а аз да храня и глезя децата.  Grinning
Анаис, според мен някой отстрани те трови и ти пречи свободно да дишаш. Намери си нови приятели, с деца, много помага да знаеш! Hug
На тези англичанки не им се връзвай. Въпрос на личен избор е. Аз работих в английско училище и така попаднах в англоговоряща среда и семейните ни приятели са главно англичани и американци, и двойки от смесени бракове като нас.
С едно английско семейство сме си много близки, ходим си на гости всяка седмица. Та жената сама си е отгледала децата с мъжа си разбира се. Каза, че 3 години не са се наспали и никъде не са ходили, но не е искала бавачка, защото децата са си нейни и че са си нейна грижа. До човек е. Така че аз все в паницата и гледам, че имам какво да науча от нея.

Извинете ме за тирадата.
Успях и на разходка да изведа детето и да наготвя. Сигурно още 5 страници сте изписали!
Била съм 2 пъти сама с Томик на почивка. Но с едно дете е лесно. Първия път ходихме в БГ за 3 седмици, умрях от мъка по мъжа ми, и той по нас, повече няма да правя така. Втория път заведох Томик до Париж на екскурзия "Париж за деца", за 3 дена само.
Забравих кой ме попита дали една от снимките ми е в Дисниленд. Да, от там е. Като малка това ми беше мечта и това че си заведох детето беше незабравимо изживяване. Който помни комунизма ще ме разбере.

Ако ви изглеждам позната на някои от вас, може да излезем състудентки от консерваторията. Grinning

Връщам се да наваксам пропуснатото.

# 265
Феичке,извинявай че породих у теб тези гадни чувства,но при нас това е ежедневие да отблъсквам техните нападки!А за обидите ми е пък страшно неприятно  Confused
Преди един месец тези гадини от долу твърдяха че при тях тече от нашите тръби"направо като водопад" ,отиваме да видим нищо не тече,след два дни пак така и ми твърдяха че е от нашия БАСЕЙН Shocked
Накрая мъжа ми реши да разбие няколко плочки,абе направо цял ъгъл и да огледа,и капка нямаше.Викаме един съсед и отиваме долу,показват цял леген с вода,пускаме горе до дупка водата и гледат долу....познай въобще не капна и капка/от какво е водата в легена се питам тогава!/,на следващия ден ги срещаме и "след като направихте този ремонт,вече нищо не тече",как да не ги....ние нищо не сме правили,просто явно е било важно да си разбием банята #Cussing out
Само да ти кажа ,че адвокати с такива неща рядко се хващат,не им се занимава с битови проблеми.....пък и както казваш,това няма да те сгрее с топла вода #2gunfire
Може би трябва да пробваш,по заобиколно,по по ллек и спокоен начин/колкото и да ти е неприятно/, дано успееш!Стискам палци! Hug
Дез Париж има какво да видиш,ама и Дисниленд си го бива... Heart Eyes

# 266
 smile3518   Збогом, Невена!
(това за сведение го написа Министърът на Културата в прайм тайма на К1 )

Омръзна ми да си метам чантата по масата (имам си една чанта и минат-неминат 10 минути я метам и все по масата), та дойдох да видя какво си правите (докът ми от почине бицепса).
Цоцоланке, спри се бе жено! Така вечно ще съм като амфора...Ако не мен, то Директора пожали! Обаче са майсторски - дума няма!
Маминко Ваня, тези от аватара ти няма да се събудят, за разлика от онези от реалния живот! Като почнат да ги правят с бутон он и оф, ще си напълня една стая с такива...
Пикасо, благодаря за комплимента! Старая се според силите си ( и конкуренцията, да не забравяме)!  Няма да те цъкаме - не бой се, обичаме бърбориците! Жалко, че ни срещна в несретно време - ще видиш не сме чак такива зверове...
КаНиМа, моето търпение свърши, съжалявам че те разочаровах!
Наде, ти и без това по случайност си многодетна мама, време ти е да разчупиш модела и да ни зарадваш с едно бебе, пък аз пак ще ти пиша романтични думи за луни и пр., ама ти ще ги четеш ли newsm78

Ох, Миши, върна ме 20-30 години назад, така ми домъчня... Живеех в центъра на София и не заключвахме вратата, щото вечно си губех ключа....
Цоц, ще ме скъсаш от смях!
Юле, тръпки ме побиват от подобна перспектива, но за жалост най вероятната.
Това със сламените къщи ми хареса - нали съм малко природосъобразна, аз бих се навила да живея в такава!
Неви, много се радвам че се завърна, кажи повече за кака ви - как се оправя там? А баткото - пубер, кво да го правиш!
Пикасо, и аз имам проблеми с моите съседи - поне до такива определения не сме стигнали. Много е неприятно, аз наистина се стремя да се съобразявам, а от тяхна страна не виждам никаква толерантност... И това при условие, че целия пубертет на техния син го изкарах с малко бебе и среднощните му ежедневни купони, без думичка да обеля....
ООООО smile3511 Пролетна, защо я почнахме тази тема???? Сега няма да мога да се спраааааа! Със същите ми комшии отдолу имам сходен проблем - тя твърди че има теч от нас. Да, ама аз викнах майстор и той каза, че било влага (петното дето я притеснява), тя се успокои за известно време и пак започна да ми звъни. Аз, обаче нямам против да разбием и да оправим проблема - тя не иска да се разбива у тях, а само у нас... Обаче след като веднъж ми е казано, че е влага, т.е. теч може и изобщо да няма и да си разбия аз банята (дето е на няколко години) без тя да си мръдне .... едиквото си... нема да стане просто! Уф, пак се ядосах!

Та, сега ще ви напускам - отивам да покривам норматив по пералнология, и майсторска степен по простирография - май и за тех даваха дипломи, ама дали се броят за ВИШУ newsm78 Ще повикам комисия от Толерантното Юле, Цоцоланка яхнала колесницата на бог Вишну (знаете го - оня с вишните, дето се маже с Виши и раздава ВИШУ) и Миши дето само се хилоти, макар да не и е от зодията.

# 267
Софтуерен проблем-Внимание!!!
 Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се
деактивира необратимо от самосебе си....
....Ако няма ефект не Ви остава нищо друго освен да
минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA .AVI в комбинация с
CVETIA.JPG.
Joy rotfImbo

Пикасо, с дете в Лувъра е.... мамма миа! "Пишка ми се", "гладен съм" ooooh! Поне много хареса статуите и египетската част с мумиите. В Д'орсее не се и опитах да вляза Sad, но то екскурзията беше "Париж за деца".
Като ти гледам момиченцата взех че се размечтах...Аз третото не съм родила, за четвърто мечтая. Много сте хубави всичките. Hug

Юле, твойто кученце се казва като моето бебе. Laughing  Освен ако не се прави на момче, калпазанката.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 15:13 от Dez

# 268

Та, сега ще ви напускам - отивам да покривам норматив по пералнология, и майсторска степен по простирография - май и за тех даваха дипломи, ама дали се броят за ВИШУ newsm78 Ще повикам комисия от Толерантното Юле, Цоцоланка яхнала колесницата на бог Вишну (знаете го - оня с вишните, дето се маже с Виши и раздава ВИШУ) и Миши дето само се хилоти, макар да не и е от зодията.

Еййййй няма да ми простиш жалостивият характер и милостивият нрав!!!! Joy

# 269
и тук да кажа (вече пиисах на лични Ирландски Пешеходни)

е много ги обичам постовете на таз мома Joy

е много се хиля....

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт