МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 44 246
  • 359
  •   1
Отговори
# 270
 hahahaПеши ,как го правиш - пак се смях със сълзи!и не се ХИЛЯ,а се смея с глас - НЕКУЛТУРНо (шЪ мЪ прощаватИ) ,ама от вътре ми идва!
Съчувствам на всички с комшии!Гадничко е.Аз слава Богу такива нямам.Че с моите ориенталски танци ,а и казачока ,пък и танго с токчета танцувам.А като започнем с Ицака и Кама Сутра-та  - ей ,добре ,че нямам съседи!

Цитат
Аз третото не съм родила, за четвърто мечтая
Дес,то така идва и четвъртото - докато си бременна с трето си мечтаеш за 4-то!

# 271
  • София
Пешеходке,умори ме от смях  rotfImao rotfImbo rotfImao Недей така,Йоан спи в близост,ще събудя детето.

Неви,Анди е много смешен.Понякога е толкова любвеобилен , прегръща и целува Йоан и ми казва с умиление "Виж как го гушкам,нали сме много братчета!" Друг път го тормози за някаква играчка,която Йоан е взел и Анди в същия момент я иска...Та така,весело ни е. Големите са добре.Пепи се е провалил с оценките този срок-голям резил,а Мони е добре,но тя си се старае повече. Твоя Илиян къде учи?Справя ли се или и него го мързи?

Канима,като стане готов твоя проект,веднага да свирнеш,та да се съберем. Аз съм малко извън габаритна,но това не пречи на купона.Няма само Радето да се весели,я!

Пикасо,аман от простотия  ignore2 Прави се,че не ги виждаш и чуваш.Знам,че ми е лесно от страни,но няма как.

Дез,радвам се,че си намерила приятели далеч от роднините си. А ето ни  и нас,ще си общуваме и ще се насърчаваме.  Hug Имам едно приятелско семейство в Чехия.И те са с 3 деца,и при тях майката е от тук,а бащата е чех.Но малко си поразредихме писмата в последните години. Скоро я открих чрез Гугъл (добре,че го има) . Казва,че са добре.Аз много харесвам Чехия и винаги съм искала да отида на екскурзия до там,но няма да е скоро. Пък,ако се отвори възможност,няма да я пропусна  Wink

# 272
# 273
  • София
Вижте какво пишат хората.Май не важи за много от нас,но все пак  Wink  http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1269657

Миши,прекрасни са! И нашите така се извиват,когато не искат да ги гушкаме.  Joy

# 274
И аз имам малко снимки... твои снимки....помисли колко струват....

Ох, Теди, майка героиня си ти! Добри са ти децата - ела да видиш моите дзверове...
Отгоре на всичко дивото дивно моиче е точно като от гората хванато - големо шубе, големо нещо! Плаче от : повишен тон, балони, конфети, пиратки, балтона на татко си, мократа ми коса (не ме познава), батко и с качулка, самия и татко завит с чаршаф...въобще не знам какво ще го правим. За това харесвам снимката на Пиги, за нас изобщо беше немислимо да я водим при някой Коледа.

# 275
Теди, а бе тези статии ми се струват много ограничаващи нещо ..Аз като съм на 38,какво да направя ,като съм заседнала в съзнанието си някъде към 18г.,че и ми минават мисли за още едно бебе.Само като гледам на mi6imadi снимките и ми се иска и на мене още едно момиченце ..........Миши страхотно сладки са ти дечицата и как ти лъщи паркета самооооо.Пеши , Станислава само мога да я хваля пу,пу,пу,ама не ща да почвам щото нали знаеш за гарджето...... EmbarassedТеди,Илиян е пубер в пълната му сила,ту ми се глези ,ту иска да е мъж,ту е безотговорен,ту е прекалено загрижен и подреден,един ден има амбиции,друг ден получава по 3 двойки.Като цяло търси място под слънцето за себе си.Не знам на моменти как да се държа с него и все ходя по леда дето се вика.Хубавото е ,че е мноооооооого привързан към сестрите си и най-вече към Станислава.Тя му липсва страшно много и за това го пращаме от време на време при нея.Виж тя му е авторитет и нея я слуша.

# 276
А нашата Миши няма страх от нищо и от никого.Ама въобще не й пука !Жена е бе - малко свян трябва да има .
magic power ,кое ми лъщи ,че не разбрах.... Mr. Greenела го виж отблизо !

# 277
  • София
Е,Неви,нали за това писах,че май не важи за много от нас.  Joy

# 278
  • През девет земи в десета
Леле момичета,много пишете,докато си отидат гостите дето цъфнаха в девет сутринта сте изписали темата.На всичкото отгоре вчера прилъгах милото,да не мрънка за нощното ми висене на компа,щото ето какви хубави кифлички съм видяла и ще спретна за закуска,а то какво стана Mr. Green
Габаритите на Гого и на мъж изобщо спирам да ги коментирам и двамата са на принципа сит и щастлив,спрат ли яденето се депресират и стават безумно непоносими #2gunfire

Юле,вЕрно, много си толерантна и на мен ми се свърши търпението,дето уж се имам за много спокойна и трудно нещо може да ме изкара от равновесие Laughing

Неви каката ни е почти на 18 години,с татко и вече мислим за подарък,но е раничко де ,иначе май от най- голяма полза ще са едни шофьорски курсове. newsm78

Миши мнооого сладки кукли,каката обаче е хубавица и изглежда много мила и послушна Hug

Пешеходке,ще ме уморите с мама ти Цоцоланка,ще трябва да плащаме такса за фитнес,схванаха ми се коремните мускули от смях,а дивното ти момиче е супер сладко и миличко,толкова е нежна!

Ние слава богу преди повече от три години се отървахме от комшии.Не,че сме имали някакви разправии с тях,момчето над нас ми беше съученик ,с две деца купонджия,много тропаха,в банята всичко беше вир вода,но докато не протече от 10-ия до 5-ия етаж не взеха мерки,ама здраве да е,не съм се разправяла с тях,сега на село си ми е най-добре,само като помисля за апартамент и паркинг претъпкан с коли и ми става лошо.

Айде изчезвам мъжлето ми донесе поредния кашон с книги,ние за три години още не сме си пренесли всичките багажи Laughing

П.п.: Смених си снимката в подписа.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 17:24 от [x]Пиги®

# 279
Ееееееееей Пеши, ти ме сбърка, аз работя цял месец за да метна една торба ядене, а ти за един ден колко пъти я метна  newsm78?????!!!!!
Майтапа настрани - отдавна не се бях смяла толкова искрено  newsm47. Също така отдавна не бях се облизвала така, като видях онези кифлички, които били само за сватовете  smile3516. Е аз пък не ги искам - храня се само здравословно, изобщо не ядем такива неща в нас  Crossing ArmsLaughing
Миши ти какво ориенталски танци , кама сутра ..... ее еее сега извади и три висшета и  newsm20 те признавам. А за това че се хилиш - няма нужда да ни го казваш - всички знаем, че си близнаци......
Като заговорихме за съседи - ние сме в къща, но пак се появява този онзи от време на време с претенций, но в сравнение с вашите проблеми направо си е нищо.
Видях страхотни снимки и страхотни дечица. Всички са много сладки.
Благодаря ви.   bouquet

# 280
за това че се хилиш - няма нужда да ни го казваш - всички знаем, че си близнаци......

НАПРОТИВ!!!!!!!!!!!!!! не е БЛИЗНАЦИ но се хили като нас!! Joy

# 281

за това че се хилиш - няма нужда да ни го казваш - всички знаем, че си близнаци......

НАПРОТИВ!!!!!!!!!!!!!! не е БЛИЗНАЦИ но се хили като нас!! Joy

newsm62 О о о о о о и теб те знаем  hahaha, но все пак простено ти е - не си многодетна по стечение на съдбата  hahaha

# 282
Тези дни много не пиша ...но пък редовно чета
Цоци ,Лилибон ,Миши , благодаря за споделеното   bouquet
Майчета на рожденици - дечицата ви са страхотни  Heart Eyes
Неви , оздравяха ли мъжете на сестра ти ?
Пешеходке радвам се че се завърна ....такава каквато те помня от първия си пост в темичката  afwitch
Пролетна на всякъде има гадни съседи ....Ей вчера ме срещна един в хранителния ни магазин и ми вика
- Няма да ми се сърдиш , ще ти кажа нещо! Да вземеш тез дечица малко да ги спреш от градина , да ги погледа баба им , че да понапълнеят -много слаби бе ! И все като играят в двора , и им викам - Какво ще наготвите на дядо? - викат - Боб!
Изводите трябваше да сиги направя сама .....
Ама да не си мислите че съм толерантна  като Юлето   bouquet, ами  съм тъпа ,щото с най- благ тон просто му казах че е важно че са здрави
Ей, че ме е яд ,че не го поставих на място ... не му е за първи път да ми прави реплики  Close
Мило ми Раде потекоха ми лигите ...много обичам кексче
Цветимира ти ли пишеше че имате баба в Бургас? Не личи драга  Crossing Arms
Прегръдки и за другите мами КаНиМа ,Наслуки ,Дез и вички всички  Hug
Днес мама Чико има Рожден ден   bouquetДа е жива и здрава !!!

# 283
Тъщичке  Cry, откъде тоз късмет бе мила - и двете ни баби са "на една ръка разстояние" от нас, а пък ние сме на около 500км. от Бургас. Друга мама беше, но ще я разберем и лятото  smile3508
А пък ме подсети - голямото ми момче е 16кг., а малкият - 15, и една съседка всеки път щом го види навън и все му вика - Леле бабо много си слаб, тая майка ти готви ли?, а на мен - Какво го правите това дете , много е слабо, ти готвиш ли му?..... Laughing А пък на майка, която се опитва да му набута в устата колкото си може повече хляб - Бабо ние в нас не ядем хляб, не ми давай.... Shocked /което изобщо не е вярно/, и вечерта имаше втора серия от филма Сърдити старчета, само че при нас - бабки  Laughing

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 20:50 от cvetimira

# 284

Канима,като стане готов твоя проект,веднага да свирнеш,та да се съберем. Аз съм малко извън габаритна,но това не пречи на купона.Няма само Радето да се весели,я!

тедивас, душко, не само, че ще свирна, а ще разтръбя даже Laughing Че аз ако не поканя на откриването всички членове на Пълна къща и всички останали, списващи само тук - в Многодетни мами, КаНиМа да се не казвам! Laughing

Радето отдавна обясни, че е младо яре, което ще се мета наред с дечурлигата, та аз затова я споменавам... Иначе то е сигурно, че който успее да се мушне през вратата, ще играе на воля до зори Mr. Green

Инак да ви кажа, че гледахме с големия дечко Ловен сезон на 3D - е да се нашораш от смях! Супер филмче! Препоръчвам ви го в тез ваканционни дни Laughing

Другото интересно нещо бе, че нашата бебона все пак намери и хапна от онези бобони, за които ви бях писала по Заешки Simple Smile Просто я намерих в ъгъла, където заека беше се разхождал, плези се и плюе нещо и вика Аз папала бони, ганииии бонииии.... #Crazy

Брей, карах я да плюе, мих й езика, но .... тя си е похапнало Заешки а..та..... Надявам се ищо да не я споходи... Всеки ден пие и от бибата на заека (едно шишенце, висящо на клетката...)

Също така това зверче започна да скача  (т.е. окопити се от пристигането си у дома), отваря си само клетката и хоп - скок та вънка.... Когато го крия от беба, го слагам върху пералнята. Та одеве отварям вратата, гледам - клетката празна, заека се настанил над обувката на малкия ми син (в "подножието" на пералнята имаме обувки), та седи там и като погледнах - ужас - дърдонки снесени в обувката на детето #2gunfire #2gunfire

Абе трябва да го ядем вече и ръкавици да шия, не мислите ли? Изкара около седмица, поугоихме го, та викам да скокне в тавата....

Хайде, дописане  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт