Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Кои са препоръчителните хотели в Рим за семейства без деца?
Какви са правилата за носене на домашно приготвена торта в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Темите на публикациите включват различни аспекти от живота, като раждане и отглеждане на деца, възпитание, семейни отношения, забавления с децата, астрологични характеристики, идеи за организиране на времето и дори смешни ситуации от ежедневието. Освен това те обхващат здравето на децата и грижите за домашни любимци, кулинарни рецепти, семейни забавления и споделяне на лични преживявания както в радостни, така и в трудни моменти. Някои конкретни теми включват гледане на телевизия, семейни събития, рождени дни, шофьорски изпити, деца и тяхното възпитание при изучаване на чужди езици, грижи за домашни любимци , кулинарни експерименти и посещения при зъболекар.
-
Кои са препоръчителните хотели в Рим за семейства без деца?
-
Какви са правилата за носене на домашно приготвена торта в детска градина?
-
Какви са препоръките за посещение на Рим без деца?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
?
Да се отчета за кекса-много е вкусен,децата се убиха да ме питат кой ми е казал и как така съм решила да правя кекс......

,и да си призная прочетох го и стигнах и аз до там че се върнах да видя точка 9,има ли я аджаба...... 

Ами да им растат та да ядат ...... 
Така през живота ми не са ме обиждали,но те явно са по-прости хора,е заканиха се че ще ни принудят да напуснем....
Какво за бебчетата да помислим
Не са ме наричали поне явно с тез така звучни нарицателни (помежду си де да знам...), но определено ни мразят и то с голямо "М". От 7 години сме в сегашното ни жилище и проблемите започнаха още на втория месец - тропаха ни с точилка по тавана (нашия под), по парното, идваха да ни обясняват как такова чудо, такова тропане те не могат да си представят, че е нормално, че мъжа ми като ходел набивал крак нарочно, та все чашките на полилилея им се ттряскали, и т.н., и т.н. Но... какво стана - роди ни се второто детенце....
танахме повече тропащите, пищящите, крещящите и т.н. тъкмо явно бяха решили, че с четири чифта крака ще трябва да свикнат и хоп .... станахме петима
Но аз не й останах длъжна - обясних й, че три деца (на двамата й сина), гледани в 3 къщи (т.е. три апартамента, в които живеят семействата и бабите и дядовците) е обстоятелство, което ама никога няма да и позволи да види как се гледат три деца в една къща без баби и дядовци

Збогом, Невена!
Пролетна, защо я почнахме тази тема???? Сега няма да мога да се спраааааа! Със същите ми комшии отдолу имам сходен проблем - тя твърди че има теч от нас. Да, ама аз викнах майстор и той каза, че било влага (петното дето я притеснява), тя се успокои за известно време и пак започна да ми звъни. Аз, обаче нямам против да разбием и да оправим проблема - тя не иска да се разбива у тях, а само у нас... Обаче след като веднъж ми е казано, че е влага, т.е. теч може и изобщо да няма и да си разбия аз банята (дето е на няколко години) без тя да си мръдне .... едиквото си... нема да стане просто! Уф, пак се ядосах!
Поне много хареса статуите и египетската част с мумиите. В Д'орсее не се и опитах да вляза