Отговори
# 30
  • загубено
Не!
Давам много плодове и зеленчуци Peace

# 31
Само когато сме болни давам,иначе ги избягвам.Наблягам на плодовете и зеленчуците. Peace

# 32
Давам рибено масло.

# 33
Не давам и никога не съм давала. Чела съм че при деца не се препоръчва даването на такива добавки, освен в много редки случаи. При въzрастни също е докаzано че синтетичните витамини са вредни.

# 34
  • Italia
Не давам и никога не съм давала. Чела съм че при деца не се препоръчва даването на такива добавки, освен в много редки случаи. При въzрастни също е докаzано че синтетичните витамини са вредни.

И аз така. Peace

# 35
  • в Tara
давам скумрия
надявам се да е ок Wink

хапченца- бонбонки давам, само ако ми е казал лекар.

# 36
  • След завоя в дясно
За протокола не давам.
Опитвам се поне 3 пъти в седмицата да давам риба.

О'Хара това са ми любимите бобони всеки път като ти видя аватара и започва едно слюнко отделяне Blush (извинявам се за спама)

# 37
  • в Tara
oх Ell, и на мен са ми най, най, най...

3 пъти риба? блазе на фамилията ти, обожавам риба, ама ако им предлагам толкова ще ме уволнят децата Laughing

# 38
И аз не давам,караме я на пресни плодове,всеки ден месце със зеленчуци,един път в седмицата риба.Опитвам се да й създам здравословни навици Wink

# 39
  • След завоя в дясно
О'Хара аз затова и писах опитвам се Laughing
Като цяло дребния обича риба и нямам главоболия засега пу-пу

# 40
Вчера бяхме на консултация и разпитах нашата лекарка. Каза , че щом яде добре и от всички групи не е нужно да давам никакви добавки. За Омега 3 специално каза , че дори да не се яде достатъчно риба пак се набавя достатъчно от другите мазнини в менюто.

# 41
ако вземе да се сополиви давам малко саностол. постоянно много плодове, зелен;уци ...
риба се яде и у нас по 3 п-ти седми;но мин.

# 42
С благословията на педиатър  давам и детски витамини и детски омега 3 няколко пъти на седмица. И аз, и детето сме злояди, а и сме на диетични рестрикции, и не мисля, че само от храна бихме си набавяли всички необходими съставки. Аз самата вземам различни добавки, и ако не помагат много, със сигурност не пречат  Peace

# 43
От  месец  насам му давам Омега 3 . На почти 3 години е.

# 44
Не. Давам пресни плодове и зеленчуци в изобилие и наблягаме на здравословно хранене

Общи условия

Активация на акаунт