ПЛЕВЕН - 80

• 27 850
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Пламси, супер много се радвам за вас!!!

Аз самата съм толкова страхлива, че със сигурност бих слагала на бебето гащичките профилактично, но ако ти си си спокойна, постъпи както решиш Peace

# 121
  • София
Пламси,чудесно!При кой лекар ходихте?
Така като са различни мненията е наистина много объркващо.Аз може би също бих се доверила на лекаря в Сф,но при всички случаи бих продължила да я водя за собственно спокойствие при него.

# 122
  • Плевен
Много странно е ,че двамата са на противоположни мнения. Все пак е ултразвук и снимките всеки лекар ортопед може да ги види и да даде мнение.
Ние ходихме при д-р Вълешков и ни препоръча упражнения заради едната става. Правихме ги 3-4 месеца и влезе в нормата.

# 123
Пламси,браво на Мишата....И ние ходихме при този лекар първия месец,каза,че е 6 тогава,сега да направи 4 пак ще идем.
Валенце,дай и на нас по една снимка Joy
Аз пък днес ходих на гинеколог,откакто родих имах менструация втория месец,сега отивам на профилактичен и доктора "Е как нямаш цикъл?Бягай горе на ехографа.... ooooh!"За секунди изтръпнах...Бебе няма,слава Богу!Ще почака Щъркела с доставката тоя път hahaha

# 124
Пламси, според мен отидете и при още един лекар. Не може единият да казва едно, а другият точно обратното. Поне аз така мисля.

Момичета, пожелавам ви утре страхотно изкарване и много приятни емоции. ))))
Валенце, на теб на добър път и дано всичко премине гладко с местенето. )) И да ни навестяваш честичко в темата, а и не само. ))))

# 125
  • Плевен
Ми и аз мисля,че май да отидем при още един. Всъщност тукашния не каза,че има локсация,ами че ставата изостава от развитието си и да носи гащичките като един вид превантивна и спомагателна мярка.
Софийският каза,че ако съди само по плевенските снимки направо в колани ще я сложи. Но според него няма нищо. Ехографът там е от новите и модерните. Макар,че ако има нещо се вижда на всякакъв ехограф. Стана дума,че повечето лекари съдят за проблем по няква австрийска класификация, пък този използва японска и американска. Бе, луда работа. Вика от къде разбрахте за мен - аз от бг-мама. Той се смее човека. Хаха.
Оф,ще отидем сигурно и при Вълешков. Някой ако знае в кой ден работи да ми каже моля. Simple Smile

# 126
Здравейте.Днес не беше толкова студено.Видях само Силви за малко.В грдаската беше почти празно. ЕЕ добре се оправя Мишата.

# 127
  • Плевен
Пламси, сигурна съм, че диагнозата на сф. лекар е правилната. Моята племеница сега е на 3.5г и като беше бебе също й откриха луксация на тазобедрената става. Плевенският лекар каза, че детето е зле и трябва месеци да стои в гипсово корито. В Сф. (Горна баня) лекарят препоръча само колани и детето се оправи за 3 месеца. Сега тича и играе като всяко друго дете (ефекта на коланите е, че е много пластична - като акробатите). Simple Smile

# 128
за почитателите на джаза - в понеделник в читалище "Съгласие" ще има концерт на групата Рой Пауъл Пийк Експириънс трио, 10 лева мисля, че ще бъде билета.

# 129
Ново двайсет от мен - ще присъствам на срещата Simple Smile Мъжът ми се смили над мен и ме убеди да дойда на срещата. Пусти пари...

# 130
# 131
Прегледът мина добре, много съм доволна. Sunglasses При Велина има голям напредък!
Пламси, радвам се, че идваш с добри новини! Потърсете трето мнение за ваше успокоение, пък и е хубаво, когато двама лекари са на различно мнение. Hug
Валенце, чудесно е, че гърдите ти са добре! Sunglasses Hug
Джина, радвам се, че ще дойдеш на срещата! Hug
Пешко, благодаря за линка и информацията!  Hug

# 132
Бихте ли ми казали къде има мамолог в Плежен
Благодаря

# 133
  • София
Бихте ли ми казали къде има мамолог в Плежен
Благодаря
Аз ходих при доктор Диков,предоволна съм. Grinning
Дивиана,радвам се за вас! Hug