ПЛЕВЕН - 80

• 27 851
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добре де, ами къде ти е роклята с гол задник? Защо я отхвърли от вариантите за стилно вечерно облекло?
Защото зная,че ти имаш такава,пък на бременните майки не бива да им се противоречи.Айде сега,знам че си умираш от желание да я сложиш,не се свени.Разбрах,че добре ти стои. hahaha
О,Дикси,не знаех,че този образ ти е целта.Е,тя е прекалено красива,ненадмината така да се каже.Ще ти е трудно.Сетих се-Мими има подобна коронка.и вълшебна пръчка към нея.Използва ги,за да превърне баща си в принц.Трудна работа,бих казала,но тя е дете и не се предава.Но,мисля че в твоя случай задачата е още по трудна. newsm78

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 15:47 от Валенцето

# 151
Момичета, агенти на Плейбой поканили ли сте за огледа  Mr. Green

# 152
Здрава веселба ще се заформи.Аз обаче отпадам от партито за съжаление.Хриско пак се разповръща.На фонтан ooooh!.Голяма съм паника значи....А й давам от Фризовом-а когато я дохранвам Thinking И да се похваля-днес се обърна от гръб по корем.
Ей, и да направите снимки....

# 153
Тесс, дано кажат навреме, че аз като нищо ще си навлека дънките и спортните ботушки. Flutter

мама на Христина, да не е преяла?

# 154
vikid, пиша ти тук, че ти е препълнена кутията за ЛС. Предлагам да се чакаме към 7.10, че пътя ни до ресторанта пеш е 10 минути и много ще подраним.

мама на Христина, и аз си помислих че може да й е дошло в повече млякото  Hug
Аз свърших днес по-рано работа и вече съм си в къщи. Почвам да вадя официалните рокли, та да видим коя ще избера за довечера.

# 155
ok. 7.10ч. И аз се чудя какво да обличам,че в роклята с гол гръб все още не влизам. Тези килца нямат смъкване, Sad

# 156
black_cherry,това което ти е предложила Нади_миши има голям ефект при нас.
Дормикинд е за проблеми със съня,давах преди няколко месеца,защото Симона много трудно заспиваше следобед и й давах по 1 хапче 1/2-1 час преди сън и тя си спеше.Около седмица и после ги спрях.
А за зъбите- Калкареа фосфорика 9 СН  2х3 зрънца в малко вода.Тя е точно за тази нервност,раздразнителност,неспокоен сън,характерна за никненето на зъбки.Помага ако има хрема и температура във връзка с никненето и за по-бързото прорязване на зъбките. Пробвала съм да я мажа с гелчета,Дентокинд хапчета,но няма ефект.Всички зъби извади с тази Калкареа и то доста безпроблемно и неусетно.Дават се докато избие зъбчето,после се спират и при нови симптоми пак се почват.
За буденето през нощта-2 пъти съм ползвала и Nux vomica 9СН.Дават се 3 зрънца преди вечерния сън.Ако се събуди през нощта пак се дават 3 зрънца.
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=4787&highlight=%E1% … E7%F1%FA%ED%E8%E5
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=5168
Има и хомеопатични свещички Вибуркол за нервни бебета с нормална или повишена температура.

# 157
Аз нямам официални дрехи,особено пък за тези ми килограми и размери
Ще ви саботирам вечеринката  Mr. Green

# 158
  • Плевен
Аз имам официални дрехи,но не влизам в тях,така че Деси споко няма само ти да саботираш.... Mr. Green
Хей момичета,умрях от смях с вас Joy

# 159
Оххх, голяма веселба с вас. Добре че съм си сама и не ми се чудят защо се смея така пред компютъра    Joy    Joy    Joy
И аз нямам такава рокля, какво да правя сега  newsm78  С ракля или без да дойда   Mr. Green

# 160
Пожелавам ви приятно прекарване  и готини снимки  newsm24

# 161
  • София
Тина,ти с тия дълги бедъри и с рокля ,и без рокля,все ще си атракция.
Във ваша чест съм си точковала ноктите.Аз ,горката,маникюр не съм пускала откакто бях бременна.И сега нямам.Но си сложих червени точки по ноктите.
В тоя дух един виц.
Един моряк/аз обаче го заменям това с един военен/ тръгва за работа
.Жена му вика-мъжо ще излизам.
Той отговаря-добре.
Жената:ми айде купи ми някакво бельо.
Какво бельо,бе жена?
Е как какво,нещо по така за пред хора. Laughing Sunglasses

# 162
Тина,ти с тия дълги бедъри и с рокля ,и без рокля,все ще си атракция.
Във ваша чест съм си точковала ноктите.Аз ,горката,маникюр не съм пускала откакто бях бременна.И сега нямам.Но си сложих червени точки по ноктите.
В тоя дух един виц.
Един моряк/аз обаче го заменям това с един военен/ тръгва за работа
.Жена му вика-мъжо ще излизам.
Той отговаря-добре.
Жената:ми айде купи ми някакво бельо.
Какво бельо,бе жена?
Е как какво,нещо по така за пред хора. Laughing Sunglasses

Joy    Joy    Joy   А, Атракцията е друга   Wink   Аз си намерих рокля, ама не е с гол гръб, ама нищо, дано не ме върнете    Grinning
Че ще ми е малко хладно без роклята    hahaha

# 163
Още не сте се прибрали....мирише ми на дискотека или бар....
Искаме подробен отчет утре като се наспите и пиете по едно кафе....

# 164
  • Плевен
Мацки,ето снимките. Не ми се надписват сега. Утре.
http://plamsi.multiply.com/photos/album/8/8

Общи условия

Активация на акаунт