Магребски въздух вдишай -планински ли да бъде или от шиша?-8

• 23 599
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Кате Hug стреснах се мила и се изплаших  Tired ,може би сега засега най доброто решение е да направите изследвания в Европа,да видим те какво ще покажат,разбирам че сте в шок и объркани,мислено съм с теб и от все сърце желая нещата да се подобрят  Praynig

Шакира  Shocked на хората огън им гори на главата !!!

# 151
  • София
Шакира,
По принцип темата за Магреб само я чета, но сега не се въздържах  и реших да пиша.Удебеляваш , подчертаваш.. какви били целите и правилата на този форум,заплашваш с намеса на модератори....Следвайки твоята логика,разните описания в редица твои постове на характеристиките на родата на мъжа ти, каква връзка има с форума?! newsm78Ще ти отговоря,споделяш нещата, които са ти се понравили или не в общуването с тях.И това е съвсем нормално.Ако форумът беше сведен единствено до това, да коментираме какво е яло детето днес, колко пъти се изходило в Памперса и как сме му свалили температурата,повярвай ми, болшинството форумки отдавна да са си тръгнали....Но не това е единствената тема на разговор тук и слава Богу.Дамите са се събрали тук да споделят както щастливите си мигове, така и болките и несгодите във връзката им  с чужденец, бил той друговерец или не... PeaceВ тази връзка,Катя също е свободна да сподели терзанията си...Именно тук са хората, женени за арабин или имащи отношения с такъв,така че не виждам нищо нередно в постовете й..Друг е въпросът, че няма да се ангажирам с мнение относно по-нататъшните й действия.Всичко е въпрос на личен избор и усещания.Това за целите на форума....А колкото до правилата, едно от тях недвусмислено забранява обидата на форумки, а ти с последните си постове като че ли точно това правиш.. Thinking
Остави на модераторите сами да преценят, кой какви ги е сътворил...
А щом не ти е приятно четенето на дадени постове, просто ги пропускай!

# 152
Хора,осъзнайте се-нека си прощаваме и нека Бог ни съди-
ако има нещо,да игнорираме слабостите,ако някой греши-да простим Peace
тук е добре да се подкрепяме,тъй като всеки има нужда от това-да сподели,да напише,да разкаже...ако не друго ,поне виртуално да бъдем полезни една на друга Heart Eyes
Имате много поздрави от Амал-както знаете,тя роди момиченце в понеделник  bouquet

# 153
Честита Розова радост на семейството на Амла ,много се радвам .Нека малката принцеска расте здрава красива и послушна ...Бързо възстановяване на мама Амал   bouquet

# 154
  • София
Вече ми става доста неприятно дори да чета тук, камо ли да пиша... преди беше много интересно и то благодарение на Катя, която споделяше къде каквото знае, преводи и статии за живота из Магреба и останалите момичета, които Живеят по тези ширини.
Моля ви, успокойте страстите... не бих искала да давам съвети и мнения, човек всеки знае сам за себе си през какво преминава, какво преживява, какво мисли.
Все пак това е Само форум, не е реалния живот - не разбирам защо са тези всички негативни емоции
Кураж и успех на Катя, много е трудно да се бориш с подобно нещо.

Амал   bouquet  Да ти е жива и здрава дъщеричката! Да е щастлива и благословена, усмихната и голяма късметлийка!

# 155
Привет, момичета
Добре завърнала се на Катя- надявям се си в добро здравословно състояние.За жива виждам че си жива.Доста се по притеснихме за теб тук така че това е една хубава новина. По въпроса зо твоя личен живот съжалявам, че така се развиват нещата и се е стигнало до тези разкрития.
Казвам съжалявам тъй като новината за каквато и да е болест не е приятна, но определено живота си е твой и ти сама си избираш пътя по който да вървиш. Виждам момичетата са ти дали основни насоки върху които може да  помислиш един ден когато си сама със себе си!Тогава ще намериш истинския отговор за самата себе си, ако пък решението ти съвпада със сегашното което си взела ти пожелавам попътен вятър и Господ да  е с теб.
Наистина хората казват, че е по- добре да се питаш защо направих едно нещо вместо защо не го направих  Stop, но дали това важи за всички случай можем сами за себе си да дадем отговор.
 Амалче с теб сме всички макар и мисловно  Hug Praynig Praynig Praynig.
Дуа надявам се  утре да ни поднесеш найстина добри новини за бебка.
На всички лека и спокойна вечер целувки

# 156
  • по пътеката
добър ден, днес  сте офф ли ? тука хубаво време след поройните  валежи, но аз днес за сефте  не успях да си купя нещо дето ми хареса, но исках яко смъкване в цената, 40 процента, толкова пари имах в джебката! оня не сваля пове4е, викам толкова имам ,бре мом4е! не ра4и и си тръгнах ммммммммм,без  настроение! 
линда  и тя крива, но за смяна на дрехи и празник в градината ли е, иха, взема стола, търси дрехи, приготвя, вси4ко от -до! аз гледам и си викам ,тарикатка такава, пък на мене  ме действа ежедневно да дигна панталона, да я обуя, да и нося това-онова! както тука  казват на такъв манипулатор-халуф(а)!
до после,ако някой скокне в темата за дискусия с добро , позитивно идейно задание! Mr. Green Hug

# 157
Момичета,ще ви помоля да бъдем великодушни,да не издребняваме и да си прощаваме-повярвайте ми така се живее много по-щастливо-С уважение към всички вас Heart Eyes
Аз нямам никакво време да чета всички разкази на Катето,но пък имам честта да я познавам визуално и знам,че тя е прекрасен човек,който има право да търси своето щастие и да решава сама своите проблеми,като слуша сърцето и разума си  bouquet
Магрибската тема всъщност е нейна рожба-тя беше тази ,която дойде и беше така добра да отвори отделна тема от общата арабска,в която мамите свързани с Мароко,или тези от североафриканския регион и любопитните или запознати с тази тематика да обменят информация и мисли по между си...
Благодарение на тази тема,тоест благодарение на Катето и на вас,научих неща ,които преди не знаех(няма да казвам какви Embarassed),много съм пропуснала,но всичко,което съм успяла да прочета е било с цел да усъвършенствам човшките си познания и личността си-както от допира до вашите радости и болки,така и от разказите за материалните неща от живота в този район...Продължавайте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за Амал-за жалост днес не ми вдига телефона,което малко ме тревожи-още съм с инфото,което пуснах снощи в арабския Confused-щом науча нещо,ще ви информирам  bouquet

# 158
На чужд  гръб и 100 тояги ....Сложен е живота.Има моменти, в които аз лично не смея да давам съвети и не зная какво да кажа, че в  обувките на някой друг не походиш ли .....през неговите очи не видиш ли ...не пипнеш и не помиришеш ...Трудна работа , момичета. Виртуалности тука разни и разнообразни.... В крайна сметка не изкаш ли нещо да се знае  - не го казвай .Аз не бих разказвала себе си така отворено публично ....освен ако не ми харесва вниманието от  всякакъв тип , та дори и отрицателен. Истината е някъде там ...помните ли онзи филм. Катя , опичай си акъла и успех!

# 159
  • по пътеката
дуа, нищо лошо не се е слу4ило в изразяването на мнения, важното е да ги има и да открити и 4естни и да са в полза на катя! не да се замазват под топли слова  и да се 4ака  нови драми! прекалено е сложно за да се дават съвети, не сме на нейно място, не знаем  за отношенията им! колкото и да сме съпри4астни, злото е на нейн   гръб в момента, не 4е има застраховка някой!изпитания ,изпитания, но ако някой не го е срещала ме4ка в гората от този вид, по -добре да не дава клишета за съвети! тя ще го преживее и ще го надделее, силна  е и оптимистка!
пете ,нещо телепатията май ни е специалност!

# 160
Добър вечер!
Мента, Петя чудесни постинги   bouquet Браво на вас, момичета, че се отнасяте чистосърдечно и добронамерено, а не просто да изливате отрицателните си емоции  Hug
Благодарна съм на Катето А че създаде настоящия форум, който четях и пишех защото атмосферата бе интелигента и мирна, и въпреки че нямам нищо общо с Магреба. Кате, благодаря ти  Hug Прав е мъжа ти, не публикувай повече относно личния си живот - много злоба, много завист будят. Виртуалните приятели явно не са за доверяване...
Дуа, много си хубава на снимките   bouquet
Свеър, къде си сестро?  Heart Eyes
Лека вечер

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 22:19 от Дивиана

# 161
  • София
То са едни обиди, пререкания, чудеса... чудя се защо така, какво толкова има, че да се стига до подобни изказвания. Човек понякога пише разни неща, но не знае кого ще нарани с думите си и това води до нови и нови дразги и въртележката и караниците стават още по-тежки. Та, може би всички трябва да се замислим и да прочетем постовете си два пъти преди да ги изпратим.

DUA, моите уважения за всичко, което казваш   bouquet Моля се, всичко с Амал и малката й дъщеричка да е наред.  

# 162
Елиминирала съм голяма част от мненията, а три от вас отлетяха в почивка за по 5 дни.
Съскайте и упражнявайте детективските си напъни другаде, уважаеми, тук е closed area.
Катя, предвид какво прочетох по твой адрес, предпочетох да махна постингите ти. Confused
До нови срещи.

# 163
  • по пътеката
моми4ета, ако мислите ,4е магребът е из4ерпана тема, се заблуждавате! Peace магребът е история, събития, ежедневие, хубаво ,лошо, красота, бедност, лукс и много любопитство, както казват подправките дават вкуса на ястието, така и в живота не вси4ко е гладко и както се надяваме! но магребът у4и на търпение, на добронамереност, на приемане на разли4ията, на рабиране на традициите и нерядко става и съдба, на4ин на живот, на4ин на мислене, място, където остава сърцето завинаги! хората идват и си отиват, както тук така и в живота, темата я има отпреди катя, просто нямаш? интерес,малко бяхме магребинките ,малко арабелките и се държахме в една тема  или информативно и съвсем темати4но си влизахме в магребската, за да се  даде инфо, да се посъветва, да се допълни с новите промени в законите или събития, които стават! аз отворих тази тема, ако не ви е интересна, ще помоля и да я затворят или да я оставят за новите, които щ? влязат да 4етат и да търсят инфо, съвет, разбиране или разискване на нещо си реално и важно за тях!  ще си остана от стожерите на темите за арабския свят,защото именно влязох в този форум за да се знае какво е в моя край, за да помагам на моми4ета,свързани по някакъв на4ин с магреба ,дори морално, ако не мога с друго! аз лесно не се отказвам от постигнатото с темите и хората ,които у4астват! решението е ваш?, изборът също, няма да се  разсърди никой ,ако спре някой да пише в темата! така,4е.....................  Hug

# 164
Марси -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Свеарче-да нацелуваш малкия Яхия ,всеки ден си в мислите ми   bouquet

На всички магребинки-много много  много приятна събота и неделя  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт