САЩ- 89 чифта очи, вперили поглед в Белия Дом

• 15 302
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Чета, а не знам по коя тема да се обадя.  Rolling Eyes

# 31
Еее, разкри ме Бубка в отчетните и веднага ме издаде. Благодаря за пожеланията!
Това ми беше заниманието по случай РД, така си го бях планувала и така си го направих (да гледам голямото събитие по CNN, та и всички останали, които бях събрала за обяд в къщи въпреки нежеланието ми).

Лени, стига дееее. Защо се цепиш сега от колектива, не е задължително да сме все на едно мнение, за да пишем тук. На мен винаги ми е приятно да те чета, но аз по принцип хич не се афектирам от различните мнения тук.

Цвета на Мишел ми се стори много необичаен, но това, което истински ме шокира бяха отровно зелените и обувки (мисля матчинг с ръкавиците и). Чак от възмущение питах на глас кой я е пуснал да излезе с тях?

# 32
missZ Честит празник и от мен   bouquet Посещавай ни по-често  Hug

# 33
Хареса ми речта на Обама, харесва ми Мишел и жълтия тоалет. Но защо тая бяла рокля??

... си помислих и аз.

# 34
Хайде и аз да се изкажа за Фърст Лейдито. Признава си, че никак не ми е симпатична. Хич не ми се връзва титлата и с излъчването и- ужасно е едра и някакси груба ми стои. Тоалета и не беше никак лош, ама на тази фигура всичко стои някакси...странно  Crazy

Клер, като теб мисля. Груба и едра е Мишел за моя вкус. Цвета на тоалета ми хареса, тоалета също, но не на нея и не през деня.
И аз имам зелени ръкавици, но не ги мачвам по тоя начин.  bowuu

Да се редкатирам след мишолинения постинг.
И на мен ми беше вдъхновяващо и вълнуващо и гърлото ми затрепери, но нали Мишел и тоалета обсъждахме, та аз се ограничих до това само.  Wink

Лени?

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 18:14 от Кюбит

# 35
Абсолютно, дай боже и ние да станем президентши (президентки, направо), да им покажем как се прави  Mr. Green

Аз лично нямам оплаквания; тълпата стигнала до където око вижда - вълнуващо и вдъхновяващо ми беше. Гледахме заедно с Мариана; какво разбра, какво не разбра...

# 36
Абсолютно, дай боже и ние да станем президентши (президентки, направо), да им покажем как се прави  Mr. Green

Аз нямам подобни амбиции...ама явно наистина сме в грешка http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1267507  newsm78

# 37

Аз нямам подобни амбиции...ама явно наистина сме в грешка http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1267507  newsm78
Joy
Това да ни е кусура.  Peace

# 38
Момичета,много моля да бъда извинена,че идвам без покана,но понеже е смешен повода си позволих...
Преди малко гледахме снимки с дъщеря ми/2г./ от встъпването на Обама в длъжност и тя ме пита"мами,това Юби ли е?"/съкратено името на баща й,който е мулат/...а де..той ли е? hahaha/гледа поне на цвят и прическа да го докара,за другото-без да сме дребнави hahaha/
Стана ми смешно и понеже е "американска шега" реших да ви я разкажа.
Извинете ме отново,моля и лека вечер на всички!

# 39
току-що видях дизайнера на бялата рокля, total geek  Laughing

http://cache.daylife.com/imageserve/088lbEu4AefGg/610x.jpg

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 19:27 от stella_ars

# 40
с бялата рокля и черният костюм имаше силен младоженски нюанс, чудя се доколко търсен.

# 41
Какъв ти нюанс?! То си беше направо младоженческо, явно и без намеци.  Wink

# 42
Гледахме заедно с Мариана; какво разбра, какво не разбра...

И Самуил така. Но пък безпогрешно го разпознава вече и му знае името.

Стинг е плашещ с тази брада...

# 43
  • USA
Обама направи страхотна реч и въобще си е много вдъхновяващ човека. Дано да успее да направи нещо като президент, че положението е доста напечено.
Аз вчера се сдобих с безплатен крем от Мейсиз Simple Smile. Бубка, мерси!   bouquet

# 44
  • У дома
eli6eva , весело да става!!!  Grinning

Мая пък тази сутрин се събуди и каза, че иска да правим торта за Маккейн, при положение, че няколко дена само за Обама говори. Нещо се беше объркала, накрая реши, че тати и ще закара тортата на Обама, аз само да я направя.  Laughing

Дизайнерката я видях по новининте днес, обасняваше за тоялета, не знам роклята на кого е. И тя беше една скица.

Общи условия

Активация на акаунт