АПРИЛските деца през януари

• 12 443
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Катето и на Диди-Деми. Да сте много здрави, обичани и щастливи  bouquet

Юлче, я кажи какъв чай пиеш и колко пича преброи Wink

# 226
  • София
ЯНЧЕ, защото не те виждам в списъка за събота?  Naughty

И аз се присъединявам към въпросите към Юлето! И предишния аватар ти беше по хубав, сега не те познавам от пръв поглед  Crossing Arms

Енви, твоя аватар пък ми е много любим  Heart Eyes "Кокиченце - момиченце, бяло беленичко..."

# 227
Честито на Катето и Диди-Деми   bouquet. Много хубав празник и всичко най и от мен.

Ремама
, точно днес купих книгата Камбанка, грабна ме със страхотните илюстрации. Сега казах на мъжа ми да го свали и филмчето, но го нямало преведено. Гледам да не я затормозявам с английския от сега  Wink.

Ема научила песничките от Пепеляшка и цял ден ги пее. Та днес бяхме при една приятелка , която ги пее във филмчето на Дисни и като и запя Ема беше шокирана , направо се уплаши, много ми беше смешна.

Жени, успех на новата работа.

За памперса, мнението ми е , че трябва да се хване точния момент и като го изпуснеш чакаш следващия такъв. Това важи и за самостоятелното хранене и за залъгалката .

Раче
, и Ема така пищи да се съблича и облича сама, но още и е доста трудно. Та нощес се събужда с викове защо съм й събула пантофките, тя можела сама. Ходи и обяснявай , че сънува  Rolling Eyes. Търся пантофи , обувам я, за да може да  си ги събуе.

Ще се включа сигурно и аз за поръчката, но сигурно ще ми трябва помощ.

И накрая да се похваля - ще си имаме момиченце  Grinning.

# 228
  • София
Данче, мерси за оговора  Hug

Заре, не съм настоявала, хич даже, сложих до нея една кукла с кукленско гърне, и тя сама си седна на нейното, после с една пипета без да ме види, зад куклата изтисках вода в гърнето и разиграх сценка колко добре се е справила куклата, браво и тн. Ани беше много впечатлена, тогава като че ли всичко се обърна и започна сама да си търси гърнето, никога не съм я слагала аз, камо ли насила. До тогава си ходеше напикана а аз попивах тихомълком ламината  Crazy Е имаше 2-3 дни след това в които напълно се отчаях защото сядаше ан гърнето без да се събуе и нещата станаха от трън та на глог но и това отмина. Памперсите са изкуствено внесени в живота ни и не мисля, че психика развивана 100 000 години има нужда да узрее за да се махнат.
След каот има деца на 6 месеца без памперс и такива на 4 години със, без да са интелектуално изостанали, значи неможе да е въпрос на узряла психика.

# 229
  • София
Е, женско царство! Супер - хак на им е на мъжете!

Поздравявам ви по тоя случай : http://www.youtube.com/watch?v=aiMTfPknBD4

# 230
Тина, браво zа роzовата новина, много се радвам, zаЩото zнам 4е искахте 2ро моми4е  Hug Супер  Party 

За помоЩта, няма проблем, но то никой не каzва дали са добре обявените от мен дати  Crossing Arms

# 231
За мен датите са ОК
Тинче, честита ти мома Simple Smile

# 232
  • София
Честито на Катето и Диди-Деми   bouquet. Много хубав празник и всичко най и от мен.

Ремама
, точно днес купих книгата Камбанка, грабна ме със страхотните илюстрации. Сега казах на мъжа ми да го свали и филмчето, но го нямало преведено. Гледам да не я затормозявам с английския от сега  Wink.

В замунда релийза е дублиран и е с перфектно качество, има го и в ДВД формат
Честито ви още едно момиченце кокиченце  EFP

# 233
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1788097 - 5,99 E
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1788108 - 2,99 E

Хм, това ще го обсъдя с бащата утре, за да ви кажа какво искам за наш Тони:)

# 234
Бубс, тъкмо се чудих дали ще спираш Данича при създалата се ситуация и сега виждам, че ще си стои в къщи с теб.

Тинче, честито ви още една розова линийка.

Диди, честит празник и от мен, много щастие и любов  bouquet

# 235
  • Boston, MA
Зарче, така е, при нас са само три пре-к безплатни и са с лотария, но и аз не съм особено впечатлена от тях де. Имаме време и да се преместим, така или иначе в един момент трябва да сме в района на добро училище.

Честито момиченце на Тина!

# 236
Абе Тинче , мъжът ти художник ще се окаже, а? Mr. Green Ха да ви е честита розовата новина, пък нека всичко да е наред и да я гушкате по-нататък! Hug

# 237
Тина, честита новина за момиченце!

Юлче, Данче, отпускат някакъв бюджет за безплатна предучилищна към държавното училище. За миналата година парите са стигнали за 55 деца (става въпрос за местния училищен регион, състоящ се от 3-4 градчета с общ брой на децата на тази възраст 150-200). Подаваш си документите и ако те изплюе комютъра печелиш, ако не - продължаваш на частно. Само дето и да спечелиш, заниманията са по 2.5 часа на ден и после пак трябва да си търсиш вариант за останалата част от деня + превоз до там  Crazy.

Данче, не можах да се оправя да подновя снимката на Мимата и си сложих едно утешително коктейлче. Какво не му харесваш, я наздраве  Mr. Green.

Ексче, интересното е, че Мимата лятото като ходеше по "голо дупе" си сядаше самичка и се изпишкваше, но има ли гащи се изпуска. Ще трябва да измисля и аз като теб някакъв театър да и направя интересно пишкането.

# 238
Данче, Роди, честит рожден ден и на двете ви   bouquet Да сте много здрави, щастливи и обичани.

# 239
Данче, честит рожден ден. Много здраве и сбъднати мечти   bouquet.

Роди, честит празник и на теб  newsm59. Щастие , здраве и любов   bouquet.

От четири часа съм будна,въртях се един час и накрая станах. А Ема е при баба й , аз вместо да се наспя станах и подредих три шкафа  ooooh!. Явно много се превъзбудих от вчерашната новина  Simple Smile.

Ексче, мерси, свалих филма   bouquet.

Ровя, ровя в сайта за поръчките, но една дума не разбирам и на случаен принцип. Молбата ми е да показвате кой какво си е избрал, за да ми е по-лесно. Татянка, търся перлички на  Hama, където се правят като мозайка или неща от този сорт.  Препоръчайте и Лего  Praynig

Лек петъчен ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт