АПРИЛските деца през януари

• 12 437
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ехеее, Кате, Тинче мерси  Hug

Роди, Честит Рожден Ден, мило наборче!   bouquet

Тинчеее, знаех си, че ще е момиченце  Hug

За Надето - залагам на момченце!

Аааааа, Зарче, към твоя аватар нямам забележки  Mr. Green Замени детето с коктейлче?! - Браво, моооже  Mr. Green

Кафето е от мен тази сутрин, сутрин на остаряване, побеляване....  Mr. Green

# 241
Данче, Роди, честит рожден ден! Желая ви новата цифра отпред да ви донесе всичко, за което сте мечтали!
Диди- Деми,честито и на теб!

Тина, супер! Отива ти на теб да си момичешка майка да знаеш Mr. Green
Аз пък си мисля, че и Надето ще има момиченце. Стенли си го представям като батко на девойка Mr. Green

Данче, я кажи къде излъга в регистрацията, че все на 26 си стоиш според бг-мамма Wink Иначе в списъка ме няма, но от мързел да го търся за да се добавя Wink

# 242
Честит рожден ден на Данчето и Роди!
Мили момичета, бъдете винаги неотразими, весели и щастливи!
Нека здравето и късмета не ви напускат никога, а всички около вас да ви обграждат с много любов!

# 243

НА ДАНЧЕТО И НА РОДИ!
ЗДРАВИ, СИЛНО ОБИЧАНИ, ПОЗИТИВНИ И УСПЯВАЩИ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

Тина, честито!   bouquet Много се радвам! Hug

# 244
  • София
Данче, Роди - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
И не се плашете от новата цифра, гледайте само напред и само хубави неща да ви се случват.

Тинче, честита новина, наистина ти отива да се мама на дами!

# 245
Честит Рожден Ден мило ми Данче!
Честит Рожден Ден Роди!
Пожелавам ви много здраве, много щастие, много любов, много сбъднати мечти!

# 246
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧЕТО И НА РОДИ!  bouquet
Много здраве, щастие и любов ви пожелавам!
Честит рожден ден и на Катето със малко закъснение! Много много да те обичат и слушат мъжете ти!   bouquet
Момичета благодаря за съветите, много сте ми ценни да знаете!
Тинче, браво, много хубава новина - още едно сладко и пухкаво момиченце на лято.  Simple Smile
И аз мисля, че Надето ще има момиченце, но каквото и да е все ще е добре дошло.
ramama, дано бързо да се оправиш!
Днес моя малък мъж е втори ден на ясла от месец насам, мрънкаше сутринта, но като влезе в градината спира и влиза спокойно, дано се задържи по-дълго този път здрав, че вече започват да ми минават през главата какви ли не глупости - откакто е тръгнал септември месец до сега му се събират не повече от три седмици общо да е ходил. Sad
А аз днес ще почивам, ще изляза да пия кафе с една приятелка, ще се разходя - това отдавна имах нужда да го направя. Simple Smile

# 247
  • Русе
Привет,
Като съм свикнала да намирам априлките на 1-вия ред с рождениците, съм пропуснала вчера Диди деми...
Embarassed
За нея и днешната партида водолейки - Данчето и Роди:

с пожелание да са все така прекрасни жени, майки и съфорумки, да бъдат обичани и достойно оценени!

Данчето, и аз забелязах, че се е подмладила... hahaha

Тина, честито ти розово щъркелче!  stork-girl

Аз след провала с пророкуването за пола на бебока на Дея, се отказвам от гадателството... Angry

# 248
Тина, браво на вас  Hug Радвам се, че ще имате още едно момиченце-кокиченце. Как разбра, на какъв видеозон те гледаха? Ще ходиш ли на 4Д в 14 п-ка? Аз съм там чак март месец, а до тогава ще изгоря от любопитство  Mr. Green Но моите предчуствия са пак за момче Sunglasses

Роси, браво за почивката, имаш нужда и дано си изкараш добре днес  Wink

Янче, тя Данчето тук стои на 26, ама на jdaskalova погледни на колко е  Mr. Green

Смин, не се карай  Mr. Green отивам да чета  Whistling

# 249
  • София
Данче, Роди, честит рожден ден! Пожелавам ви от цялото си сърце безкрайно щастие, цялата любов на света, късмет в необозрими количества и от здраве да не се оттървете!
[/size]

# 250
  • София
Данче, Роди, честит рожден ден!
Много здраве, любов и късмет!

Тина, честита девойка! Милият ви тати, с три жени какво го чака!  Wink

И аз повече си представям Стенли като батко на момиченце! Heart Eyes Наденце, а ти какво искаш да е? Моите предчувствия през бременността не се оказаха верни, мислех си, че ще е момиче  Thinking

Ми тя Данчето по душа все ще си е на 26!  Wink

# 251
На рожденничките Честит Рожден Ден,на някои със закъснение,да сте живи и здрави,много обичани и уважавани жени,да ви съпътстват късмета и успеха и щастието ви да няма край!  bouquet

# 252
И аз забелязах сутринта рано , че Данчето нещо ми младее  Wink, но не се усетих.

Роси , забавлявай се. По магазините има страхотни намаления. Мен миналата седмица ме налегна една депресия и направих хубав пазар , някой дрешки бая са ми лепнали  Whistling, ама за след раждането  Wink.

Мерси много момичета, наистина съм много щастлива. Вчера като разбрах и се обадих на мъжа ми да му кажа, успях набързо и батерията ми падна. Като се прибрах , той си беше дошъл от работа , купил една торта, кутия бонбони и като пусна и две сълзи, направо ме разби  Grinning. Това му се случва за втори път, първият беше когато ни видя с Ема след раждането. А сме заедно 10 години, как да не се развълнувам .

Наде, гледаме АГ , при която ще раждам , на обикновен ехограф. Всичко огледа , праща ме само на ехокардиолог. Но аз въпреки това съм се записала и при Марков, но чак на 25 .

# 253
Данче, Роди,
Честит празник мили ми приятелки Hug

Пожелавам ви животът ви да е свеж и шарен като този букет!Нека здравето и късмета ви съпътстват винаги Heart Eyes

Тина, честита розова новина!И аз си те виждам като мама на дами Flutter.Много мила реакция на мъжлето Heart Eyes
Надето и на нея пророкувам момиче, пък да видим Wink
И аз виждах Дея и с едно момченце, пък то дългокрака госпожица се оказа Mr. Green

# 254
Добро утро, дами!
Данче, Роди - Честит рожден ден! Желая ви много здраве, късмет и всичкото щастие на света!  bouquet
Тина, честита хубава новина! Наистина е прекрасно да си имаш момиченце!
Относно анкетата - аз пак си стоя на  мнението, че къщата е по-уютна от замъка.
За чуждите езици  - Станислав е научил няколко думи от кака си, но ОК му е най-любима Joy

Общи условия

Активация на акаунт