АПРИЛските деца през януари

• 12 492
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
И аз продължавам, да съм за къщата.  Peace Не знам, каква й е промяната, т.к. забравих предишната. Замъкът сега ми е кичозен.

Абе, мами, как преценяте, на коя мама, какви деца й подхождат.... Само аз ли нюх нямам!? Crazy

За памперсите - и аз се изумих, колко много деца са със.
Thinking

# 256
Данче, пожелавам ти здраве хубава работа ,
и много забавления

Честит Рожден Ден, Роди!
Може и тривиално да звучи, но ти желая да си здрава, както да са здрави и любимите ти хора! Знаем, че е важно обичаните ни да са наред, за да сме добре и ние. Хубаво посрещане на празника, с много изненади, подаръци, целувки и алкохолни усмивки!

# 257
Ваня, да те питам - има ли развитие по вашия въпрос с програмата "В подкрепа на майчинството". Ние пак се обаждахме и ни казаха да чакаме другата седмица уведомително писмо. Но вече не им вярвам. Та Станислав ще стане след 2-3 на 3 години...

# 258

МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОЩЕ ВЕДНЪЖ!

Тинче, просълзи ме твоят мъж  Heart Eyes Честита розова новинка:hug:
Адашче, ми я пробвай 3ти път и ще видиш, че и за теб ще имаме нюх  Crazy
Аги, май те тресе яко хормона  Mr. Green
За памперсите и аз се изненадах  Rolling Eyes

# 259
Сминко, Naughty Crossing Arms Naughty !!!

# 260
Eee, Смински, не ме тресе хормона, просто обичам секса! Joy Иначе баш сега до мъже не ми е, имам си достатъчно търтеи на гърба. Нека се раззелени, позатопли, не може да ми хванете спатиите тогава. Това е то живот - да береш цветя, докато можеш и не те боли гърба да се навеждаш да късаш. После ще има да искаме, ама няма да можем. И моралистка не съм...лелеее, то какво излезнах аз...!  Mr. Green Всяка красива жена заслужава това, еле па Данчето  Laughing Нали Отчаяните съпруги ги запокитихме някъде...ама ха!

Абе момичета, с какво да изчистя зъбите на Тони?С обикновено търкане с четка и паста не става.... в горния край има плака, жълтеят и това си е...гнусна работа. Вие с памперси се борите, а аз с бибата! #Cussing out

# 261
Първо искам да поздравя милите ми рожденички днес:

Честит рожден ден, Данче и Роди!
Бъдете здрави и обичани, нека днес и всички дни напред бъдете щастливи!

Сега ще отговоря на персоналните въпроси, а после ще се върна да чета, за да може да дам и компетентно мнение по неперсоналните  Mr. Green

Чаят на аватара ми идва от темата в Клюкарника за протеста. Тъй като не мога да отида по обясними причини, протестирам символично.
Пичове бройкам, защото така ми харесва  Crossing Arms  Много са! Долу има нещо като автомивка, офиси, мъже...

# 262
  • София
Юлче, Аги, нещо много пролетно и любовно го раздавате! Харесвате ми така!  Mr. Green

Аги, спри му цигарите и кафето на това дете, как няма да са му пожълтели зъбите?!  Wink

Тина, мъжът ти е страшен, разчувствах се и аз!   bouquet

# 263
Тинче, честита новина за  второ момиченце! Много се радвам  Hug

# 264
Аги, забелязала ли си от някои храни или напитки да става? И при Альо го има проблема - от купешките сокове (кайсия или праскова) и то на точно на Куйнс и от едни бисквити  Rolling Eyes

# 265
Аги, забелязала ли си от някои храни или напитки да става? И при Альо го има проблема - от купешките сокове (кайсия или праскова) и то на точно на Куйнс и от едни бисквити  Rolling Eyes
Аз се притеснявам да не е от бибата, да задържа бактерии и частици храна. Все пак не си мием зъбите след всяко ядене
Иначе трябва да следя от кое се засилва...но май вече се е образувало и не мога да  го махна. Някъде бях чела с тампонче с кислородна вода, но не съм сигурна.
На зъбар как трябва да го заведа - те направления нямат, и избор на зъболекар не съм му правила... вече нали и избор няма... платено ли, безплатно ли е...

# 266
Ехеее Данчеее ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Роди и на теб също, весел празник
ето кой щял да черпи утре  Mr. Green

# 267
Аги, безплатно е!Поне мин.година беше като водих Юл на преглед, за да му установят афтозния стоматит.Препоръчвам с 2 ръце стоматоложкото в поликлиниката на Плиска/забравих и името Crazy/, но ако се интересуваш, ще го издиря Peace.

# 268
4естит рожден ден, Дан4е и Роди   bouquet  Да сте винаги оби4ани и събле4ени  Wink  Весел праzник   bouquet  Hug

Тин4е, ето перли на Хама http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … &ziel=toynavi  ....но те са ужасно ситни  Thinking
Лего има тук http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … pg=0&key=lego 

# 269

Общи условия

Активация на акаунт