АПРИЛските деца през януари

• 12 454
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит рожден ден Кате!
Бъди жива и здрава, усмихната и много обичана!

Тази нощ за сефте Емо ми се събуди със сух памперс. Така или иначе съм решила утре вечер да го оставя без памперс през нощта и ако се опикае ще поплува в собствен сос. Mr. Green
Jd, избягвам да давам вода непосредствено преди сън, а през нощта не съм давала. Емо пие от чаша по принцип, не сме ползвали шишета. Биберона не знае за какво се ползва.

Рали, Рея е страхотна баРеЛинка Heart Eyes Сподели що за чудо е това заболяване, че и аз не съм го чувала.

Този месец ми дойде М за втори път откак спрях да кърмя и то толкова оскъден, че се чудя дали въобще беше цикъл. Но с моята поликистоза на двата яйчника е нормално да е такъв.

Пете, Емича изпада в див рев, ако река да помагам в събличането и обличането. Много държи да покаже, че може да се справя сам и след като свърши чака да чуе "Браво" и си ръкопляска.
Снощи като го сложих да спи, го чух да приказва на "гушливите кучета" и близо 10тина минути им разиграваше театър. Много се забавлявах, защото им пя песнички и им разказва за мама и тате, а след това заспа. Чувала съм го да бърбори, но досега не разбирах за какво иде реч.
Татянка, предлагам да пишем тук пак с цикламено. Давайте идеи какво може да поръчваме.  smile3508

А какво става с пленума? Ще търсим ли друго място или оставаме в Усоето?

# 211
  • София
Честит рожден ден Кате! Присъединявам се към всички пожелания! Страхотно настроение на цялото семейство!   bouquet

Реа, се е запалила по едно филмче "Камбанката" и се облича така, за да е Зън-Зън.

А иначе оплакването ми е, че не ми стига кръв до върха на пръстите и ми изтръпват. Нищо сериозно, ама пак лекарства.

# 212
КАТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДИДИ - ДЕМИ!  bouquet

# 213
  • 2 етажа над тавана
Кате, честит рожден ден!!! Да си здрава и щастлива, уважавана и обичана от мъжете ти, много да те слушка и да ти помагат!!!

# 214
Танче, аз го отворих, работи 7месеца и даже вече е затворен, че не върви  Cry
Момичета имам едно питане: Да знаете танцов народен ансамбъл, трябва ми за сватба. Като програма за половин час примерно и аз незнам как се процедира  Peace

# 215
Пете, ще ти пратя на лични телефон на едно момиче , което участва в такъв състав.

Да разкажа и нещо смешно:
Симона не знам от къде, може би Мими казва на втвърдените си носни секрети пиленца.
Миналия ден си бърка в носа. Питам я, какво има там.
Тя вади поглежда и заявява : кокошка

# 216
Да разкажа и нещо смешно:
Симона не знам от къде, може би Мими казва на втвърдените си носни секрети пиленца.
Миналия ден си бърка в носа. Питам я, какво има там.
Тя вади поглежда и заявява : кокошка

Joy

Пете, съжалявам 4е не е потръгнало  Sad  Hug
Аz имам идея zа малък биzнес в БГ, на Дан4ето я бях споделила но тя май се откаzа  Wink

За поръ4ката, гореЩо ви препоръ4вам сайта http://www.mytoys.de/  от който аz поръ4вам игра4ките на Милена, те от скоро имат доставка до БГ. Доставката струва 15,95?, но имам код zа първа покупка на нов клиент, който има равностойност на 10?, та доставката струва само 6?. Хубавото е, 4е ги праЩат с куриер и ви ги доставят на посо4ен от вас адрес, няма поЩи, иzвестия и митници  Peace В сайта освен игра4ки има и дрехи, обувки, мебели и аксесоари и бебеШки принадлежности, вкл. коли4ки както и стол4ета zа кола. Само много обемни стоки не доставят, но то си пиШе при самият артикул.

Предлагам до 15.2. да си иzбирате, та към 20.2. да поръ4ваме и около 1.3. да са при вас. Как ви се струва? Може и по късно, вие кажете, аz нямам претенции  Wink

# 217

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕТО И ДИДИ!
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
Роси, все се каня да седна да напиша нещо и все не ми остава време за по-дълъг пост. Майка ми нали работи в дом за изоставени деца до 3 г. В повечето случаи изоставените деца са с проблеми - здравословни. Тя не го приема толкова лично, толкова навътре, аз обаче като съм ходила .....и после го преживявам много трудно. Стискам ти палци да вземеш правилното за теб решение   bouquet
Пете, Бубс, и всички които търсите работа - късмет  Hug
Черепахче  hahaha Joy Вече съм спокойна, че не им казвам само аз пиленца, Пешо ме бъзикаше много с това, ама и той сега така ги нарича  Crazy
Скарлет, ние допуснахме това да се случи с компютъра, но сега постепенно го отдалечаваме, че усещам че се пристрастява, а са малки. Много малки даже. Иначе сам си пуска чатове, обажда се на дядо си по Скайп, пуска си музика, разглежда си снимки и т.н Засега сме оставили да говори с дядо си и да си пуска песни. (Но и това ще му спра, щото ме тормози със System of a down рано сутрин). Та така с тез компютри, но ще се оправим, виждам, че сме го хванали навреме.
jd, Алекс е без нощен памерс отдавна (т.е аз аедно ги махнах лятто), но винаги пие вода и суче доста, но или много стиска, или става да си каже, че му се пишка  Peace

За поръчката за рожденните - дни - ще събера пак паричките, няма проблем  Hug Но ще си направя самичка доставка, защото ще ми е по-изгодно, щото от Сф до тук по куриер е повече  Crossing Arms

# 218
Аz имам идея zа малък биzнес в БГ, на Дан4ето я бях споделила но тя май се откаzа  Wink
Сподели де Hug Wink
И ние ги нари4аме пиленца засъхналите сополки:hahaha: а аз самата като видя някой голям на Юл и се възмущавам, че има кокошка направо в нослето Joy hahaha

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 15:47 от ~ВАНЯ~

# 219
  • София
 newsm59 Кате, честито и от мен, както беше топъл този ден, така и цялата година само хубави неща да ти се случват!

Вени, блгодаря ти за поканата, но аз по скоро няма да мога да дойда, по ред причини..

Памперса Мислех, че ние сме последните които са го махнали преди 6 месеца, направо ме изумихте  Shocked
Моята док каза, че не е имала дете над 2 години с памперс и много ме натисна. Смених мокета с ламинат и 2 седмици я държах без памперс да се напишква на воля, след този период все още не си казваше, но започна сама да сяда на гърнето, кога си свалила гащите, кога с тях  Joy, но поне разбра за какво иде реч. Започна да си казва, че има пиш много по-късно. Затова немисля, че казването е симптом за готовност за махане на памперс. Но, че могат да задържат това е сигурно. Махайте го, че тез памперси и физически и психически увреждания причиняват. Не е толкова трудно! То е като отказването от цигарите  Joy

Кокошките и пиленцата при нас са акита  Grinning Това ми е коза, акитата са акани и са за сапун  Mr. Green

На Ани говоря на английски, 90% от това което знае на БГ го разбира на английски, онзи ден влезе в спор с баба си, че скок не е скок, но не се сещаше за анг. дума, и като и казах джъмп  заразмаха пръст на баба си , че е дъмп това, а не скок  hahaha но по принцип приема и двете думи. Брои до 7 и на двата езика но след седем ( севен ) се обърква и винаги продължава на български, но пък след 11 всичко е найсе  Joy
От телетъбис и Барбапапа научила оревоар и бонжур а от котарака леополд няколко руски думи. Ноди пък съм свалила на полски и от там повтаря думи, но не ги разбирам  Laughing

И пак анкета: Замъка в този вид по-приветлив ли ви е, и допада ли ви промяната на малката къща http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332867&pid=10280250

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 17:01 от х_diabet_mama

# 220
  • Добрич
Здравейте момичета и от мен Hug

Много се радвам, че не сте ме забравили и благодаря за пожеланията Hug

Ето и от мен скромна почерпка

Кате , Честит Рожден Ден!

# 221
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Катя и Диди-Деми! Да сте здрави и обичани!

Дани ми е най-смешен с испанските думички, които е прихванал (от телевизията ли, от градината?) Много смешно меша - множествено число на лепенка напр. е "лепенкес".

Татяна, те още го пращаха за по няколко часа в новата стая с по-големите деца (градината). Трябваше да тръгне през цялото време от 1 Февруари, но го спирам по финансови причини. Чак като тръгне на предучилищна (Септември догодина), ще е "безплатен", но то пък училището е до обяд, и пак ще се плаща допълнително за следобедни занимания.

# 222
  • София
Катенце, Диди-Деми, Честит Рожден Ден!   bouquet
Да сте много здрави и щастливи!
Диди-Деми драсвай чат пат при нас!

Ексче, къщата със син покрив - да по ми харесва, но само заради цветовете. А замъка - ми той ми е фаворита, иначе не мога да взема решение кой вариант по ми харесва. От една страна в тъмно е по замък, от др. стр. в червено е "топъл" на вид.

# 223
Честито на днешните рожденички!

Черепахова, много е сладко това с кокошката  hahaha.

Бубка, при вас 4-годишните безплатни ли са? Блазе ви! В нашия училищен регион има една безплатна 4-годишна група, но за нея се кандидатсва на лотариен принцип. Иначе чак като тръгне на 5 год. на задължителното училище (киндергартен) ще е безплатно, но пак, както казваш е половин ден  Crazy.

Ексче, за памперсите - майка ми, докато беше тук, положи сериозни усилия да махнем памперса. Мимата 5 месеца беше с гащи денонощно, но не можа да се научи. Понякога оставаха сухи цял ден, понякога майка ми переше по 3-4 чифта. Сега на градината отказват да ги събират и искат да е с памперсови гащи. Изканват ги на всеки 2 часа и пак понякога е суха, понякога не. В нейната група още няма напълно научено дете на гърне. Не знам защо тука по-бавно се научават, може би защото не се набляга толкова на това Confused. Аз лично съм привърженичка на мнението на Додсън (дето навремето Енви беше пуснала книгата) и смятам, че по-вредно е да се настоява, преди да са готови психически.

# 224
Зарче, какво представлява този лотариен принцип? И тук в София ще въвеждат нещо подобно, за всички градини.

За пишкането на гърне, така е, при нас настояването не свърши работа. Стана, когато той самият пожела да стане. 2 месеца по-рано беше абсурд даже да го доближиш до гърне.

Общи условия

Активация на акаунт