Бъди жива и здрава, усмихната и много обичана!
Тази нощ за сефте Емо ми се събуди със сух памперс. Така или иначе съм решила утре вечер да го оставя без памперс през нощта и ако се опикае ще поплува в собствен сос.
Jd, избягвам да давам вода непосредствено преди сън, а през нощта не съм давала. Емо пие от чаша по принцип, не сме ползвали шишета. Биберона не знае за какво се ползва.
Рали, Рея е страхотна баРеЛинка
Сподели що за чудо е това заболяване, че и аз не съм го чувала.Този месец ми дойде М за втори път откак спрях да кърмя и то толкова оскъден, че се чудя дали въобще беше цикъл. Но с моята поликистоза на двата яйчника е нормално да е такъв.
Пете, Емича изпада в див рев, ако река да помагам в събличането и обличането. Много държи да покаже, че може да се справя сам и след като свърши чака да чуе "Браво" и си ръкопляска.
Снощи като го сложих да спи, го чух да приказва на "гушливите кучета" и близо 10тина минути им разиграваше театър. Много се забавлявах, защото им пя песнички и им разказва за мама и тате, а след това заспа. Чувала съм го да бърбори, но досега не разбирах за какво иде реч.
Татянка, предлагам да пишем тук пак с цикламено. Давайте идеи какво може да поръчваме.

А какво става с пленума? Ще търсим ли друго място или оставаме в Усоето?

Това ми е коза, акитата са акани и са за сапун