мноооого бледа тестова черта

• 115 354
  • 931
  •   1
Отговори
# 615
Най-вероятно си въобразява Simple Smile Внушението е голяма работа.
Шуър чек отчита най-рано от първия ден на закъснението.

# 616

точно шуърчека не ми отчете нищо, два теста използвах 1 седмица СЛЕД закъснението, а престо ми даде втора бледа черта

# 617
И според мен си въобразява.Но според нея няма как да си измисля болки ако ги няма.Така или иначе не остава много до датата на М ... Лошото е ,че ще остане много разочарована защото доста се самонавива.Скоро ще има и интернет и поне ще може да си пише сама а не да използва мен   Laughing

# 618
  • Пловдив
Шуър чека ми отчете много бледа втора черта няколко дена преди закъснението.
Според мен основно значение оказва нивото на ЧХГ в кръвта. При мен се удвояваше на 30 часа и доста рано показаха тестовете, но пък аз в началото имах и два плодни сака  Wink

# 619
Момичета, да си кажа и аз Simple Smile) Току що си направих тест - Престо за ранна диагностика. Имам още пет дена до цикъла, но се появи много бледа втора черта. Дали това означава, че сме си направили бебче? Иначе нямам никакви симтоми (а аз изчетох цялата тема за ранните признаци). Дали да не направя втори утре?

# 620
Направи. Но най-добре потърси някакъв друг за ранна диагностика.

# 621
  • Пловдив
Направи си, но сигурно и той ще е положителен  Party На мен преди закъснението само Престо ми хвана бременността, а на ИШуър чек също имаше бледа черта, но доста по-бледа от на Престо.

# 622
Ох дано Praynig Още не смея да се зарадвам, но силно се надявам оттук насетне тестовете да са все  EFP Утре ще опитам и със шуър чек, пък да видим. Момичета, стискайте ми палци   bouquet

# 623
  • София
На мен преди закъснението само Престо ми хвана бременността, а на ИШуър чек също имаше бледа черта, но доста по-бледа от на Престо.
Нормално, Престо "лови" при стойности на ЧХГ 20, а шуър чек над 50  Wink

# 624
  • Варна
Сигурна ли си за Sure check? Единственото, което намирам в нета е кеширана версия на неработещия им в момента сайт, където пише, че чувствителността е 25.

# 625
И аз мислех, че е 50, но май e 25

# 626
  • София
Преди година,когато се тествах и с него,чувствителността беше 50, на престо 20. newsm78

# 627
Мда, ама вече е 25. Имам един тук и го проверих.

# 628
Току-що си направих още два теста. Единия е Clearblue за ранна диагностика и е положителен. Другия е шуърчек  и има втора мноооооого, ама много бледа черта. Ще изчакам до събота и като не ми дойде ще тичам при доктора. Като извод от цялата тази моя работа идва, че колкото и да е бледа, има ли втора черта има и бременност. Успех на всички   bouquet

# 629
Като извод от цялата тази моя работа идва, че колкото и да е бледа, има ли втора черта има и бременност. Успех на всички   bouquet

Еми то и правилото си е такова.

Изчакай да минат няколко дни от закъснението, за да може лекаря да види нещо!

Общи условия

Активация на акаунт