мноооого бледа тестова черта

• 115 355
  • 931
  •   1
Отговори
# 630
Ще изчакам около седмица и ще ида на лекар. Дано всичко да бъде ОК. Много ви благодаря за подкрепата, момичета   bouquet Ще продължа да чета форумите, пък и да се включвам от време на време Simple Smile

# 631
здравейте преди 1 час си направих тест sure check  и ми се появи много бледа черта
незнам какво да правя. имам болки ниско долу преди около 2 дена ми се гадеше та даже и повърнах с извинение. дали е + или е фалшва тревога. аз този + го 4акам многоооо дълго Simple Smile напражо умирам от страх

# 632
Утре сутринта направи нов тест с първата сутрешна урина,  и дано да ти потвърди хубавата новина! Simple Smile

# 633
снощи си направих още един но той стана целия розов появи се контролната черта и стана розово и на петна и сега схте ходя за нов

# 634
Да, направи си нов тест. Но според мен щом ти е излязла веднъж бледа втора черта, значи си бременна.  Сега е много важно да си спокойна и всичко ще бъде наред. Успех   bouquet

# 635
направих си ощте един И ПАК ИМА БЛЕДА МНОГО БЛЕДА ЧЕРТА Rolling Eyes

# 636
Дай да я видим!

# 637

ni85 честито   bouquet
изчакай сега 4,5 дена от закъснението и бягай при док за потвърждение
и ела да се похвалиш  preggo

# 638
нестава с телефона като я снимам и не излиза нищо понеже нямам апаратче ще си направя още един последен (да се надявам) тест утре и ще кажа  Praynig

# 639
 Simple Smile тази сутрин чертата беше доста хубавка пак е по бледа но този път се вижда от далече Simple Smile схте си запазвам час за доктор на 4д ще се види нали?!?

# 640
Еми зависи кой ден от закъснението ти е.

# 641
  • Варна
Няма никакво значение дали е 2д или 4д, прегледите по принцип се правят на 2д. Все пак колко ти е закъснението?

# 642
# 643
Нищо няма да се види. Изчакай да станат 10 и тогава ходи. Ама то ако смяташ да ходиш на 4д и без това няма да можеш да си запазиш час за толкова скоро.

# 644
e аз си запазих час за понеделник и ще видим какво ще ми кажат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт