мноооого бледа тестова черта

• 115 340
  • 931
  •   1
Отговори
# 690

zory_niza,това си е чертичка.тихичко-честито!стискам палци всичко да е наред! Flowers Bouquet

# 691
Честит празник на всички! Днес си направих кръвния тест - 262,7 U/l.   Party Time  Една стъпка по-близо до мечтаното  smile3522 Другата седмица ще ида на лекар да видим дали всичко е наред.
Roxanna стискам ти палци, пиши какво е станало!

# 692
  • Сливен
Честит празник на всички! Днес си направих кръвния тест - 262,7 U/l.   Party Time  Една стъпка по-близо до мечтаното  smile3522 Другата седмица ще ида на лекар да видим дали всичко е наред.
Roxanna стискам ти палци, пиши какво е станало!
и аз ти стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, аз не съм правила повече тестове, без цикъл съм си и мисля ако продължава така към 06-07 другия месец да ида на лекар, поне така ми препоръчват калкулаторите за бременност.

# 693
  • София
Здравейте. Последната ми М. беше на 28.10.
Вчера след почти една седмица закъснение си направих тест. Чертата беше много бледа. днес пак повторих и пак е много бледа. Малко ми е притеснено че не потъмнява.

# 694
  • Burgas, Bulgaria
Дарма момиче моите тестове също бяха така.....спокойно всичко ще е наред ... Heart Eyes Hug

# 695
Здравей, dharmaaa
По повод тестовете при мен беше следната поредица - на първия тест втората чертичка беше още по-бледа от твоята; на втория - въобще нямаше втора черта.............и "бледата" чертичка вече е на 4 годинки. Според мен си абсолютно бременна. Стискам ти много палци Hug

# 696
dharmaaa,тихичко-честито-ще ставаш мама! Simple Smile
и моята чертичка беше такава..

# 697
Здравейте и от мен.
Имам един въпрос , който много ме тревожи.Имам 11 дни закъснение, 6 положителни теста с бледа втора черта,правих ги на 4 ден закъснение.Около датата на цикъла и до преди няколко дни гърдите ми бяха болезнени, имах гадене,особено вечер, болки в корема, но всичко това изчезна.На лекар ще ходя във вторник.Въпроса ми е дали е възможно теста да бъде положителен без бременност или да има някакъв проблем.Четох много, но не открих отговор на въпроса си.Ако на някой му се е случвало нещо подобно ще се радвам да сподели Sad

# 698
Няма положителен тест без бременност.

# 699
  • вече Пловдив
Chiara_vn, това е бременност. Бледата втора черта означава положителен тест. Виждам, че днес си на лекар, ако той не назначи, можеш да си поискаш кръвен тест за бременност. Успех!  Peace

# 700
Здравейте,

За да не отварям нова тема бих искала ако е тук е мястото и някой има представа да каже какво означава 287.30 mU/ml от кръвен тест за бременност. Направих си и уринен, но е с вчера с по-бледа, днес с по-очертана втора чертичка. Притесняваме, че имам леко кафеникаво зацапване /да вметна само, че такова имах и преди да забременея последните месеци/. Утре заминавам извън България и ще мога да се консултирам с гинеколог след 5 дена за зацапването, дали това време ще е фатално?
Благодаря ви!

# 701
  • Пловдив
Честито, бременна си. За зацапването по мое мнение мерки трябва да се вземат веднага. Т.е. възможно най-бързо лекар. Може да ти се изпише Утрогестан за задържане.

# 702
  • София
Честито, бременна си. За зацапването по мое мнение мерки трябва да се вземат веднага. Т.е. възможно най-бързо лекар. Може да ти се изпише Утрогестан за задържане.
Peace подкрепям,освен това според мен пък, пътуване по време на бременност със зацапване не е уместно... Rolling Eyes

# 703
Благодаря за съвета, аз вярвам, че всичко ще е наред и мисля, че пътуването ще ми се отрази доста благоприятно. Отдавна планирано е и мисля, че повече ще подпомогне бременността отколкото обратното.
Когато се върна ще се посъветвам с лекар.

# 704
Вземи си утрогестан и но-шпа за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт