мноооого бледа тестова черта

• 115 335
  • 931
  •   1
Отговори
# 720
момичета и моя първи тест беше с много бледа черта но след 2 дена направих друг и вече беше по наситена много се радвам че ще имам бебче  baby_neutral  успех и на вас  Hug

# 721
  • София
Не тъжете и не се обвинявайте
Това се случва постоянно с всички жени, но много малка част от тях разбират, че са били бременни. Ембриона се изхвърля с М.
Не всеки ембрион се развива. Причината /генетична/ - Природата -  тя оставя само най-добрите - качествени, здрави ембриони.

Не може да го предотвратите / това не се отнася за хабитуални аборти/ - просто си повтаряйте, че искате здраво и силно бебче и продължавайте напред Simple Smile
Това, че веднъж се е случило не означава, че ще се случи отново

# 722
  • София
sabka
Честито!  Grinning
Лека и спокойна бременност

# 723
Здравейте! На 24/10/2011г. ми беше последния цикъл. По елементарни изчисления трябва да съм в
7 - ма гест. седмица, но на прегледа вчера лекарката ми каза, че изоставам с 2 седмици/4-5 г.с/. Видя само гестационен сак без зародиш. Каза ми още, че вариантите са два: или съм имала късна овулация или яйцето е кухо. Вика ме пак след 2 седмици, за за установи има ли промяна. Моля Ви дайте съвет!

# 724
  • София
vnick налага се да изчакаш и дано е късна овулация. Успех!  bouquet

# 725
Да, ще ми се наложи да чакам, но много се притеснявам! Мисля да отида при д-р Марков, поне техниката му е добра. Апарата, с който ме гледаха вчера сигурно гони 20 лета.

# 726
  • София
Щом е така да,потърси второ,даже защо не и трето мнение. Дано всичко е наред!

# 727
Благодаря! Силно се надявам........... Simple Smile

# 728
Преди малко се появи розово течение. Май наистина ще се окаже кухо яйце. Момичета, кажете да търча ли веднага на доктор?

# 729
  • вече Пловдив
Преди малко се появи розово течение. Май наистина ще се окаже кухо яйце. Момичета, кажете да търча ли веднага на доктор?
Да. Или поне му се обади по телефона. Стискам ти палци!

# 730
Искай второ мнение ! Не се оставяй само с мнението на един доктор ! Има не един случай в форума когато уж има кухо яйце , а в крайна сметка се оказва че няма никакви проблеми.

# 731
Обадих и се, каза ми да изчакам до утре, да видя как ще се развият нещата. Предполага, че организма ми сам ще изхвърли всичко.

# 732
  • София

Розовото течние не е признак за кухо яйце.
Когато яйцеклетката се вгнездява  в маточната стена ,въсите разкъсват малки кръвоносни съдове и така се получава зацапване.
Не казвам да не отиваш на лекар Simple Smile - напротив, потърси и друго менение, поне 2-ма лекари да те гледат на УЗ
Стискам палци Simple Smile всичко да е наред

# 733
Може би няма грешка, защото последния ми цикъл беше на 24/10/11, а сака е в 4-5 седмица, т.е изостава с 2 седмици. Записах си час за утре в МЦ Фемина.

# 734
  • София
vnick
Ако не се засякла О. няма от къде да знаеш кога трябва да ти дойде М. и колко дни ти закъснява. /т.е кога си заченала и на колко г.с е ембриона/
Половия акт не е момента на зачеване Simple Smile
При  късна О. МЦ се удължава.

Общи условия

Активация на акаунт