мноооого бледа тестова черта

• 115 332
  • 931
  •   1
Отговори
# 735
Надявам се да е късна овулация..... Цикъла ми е на 28 - 32 дни. Плаши ме това, че освен течението имам и леки болки ниско в корема.

# 736
Здравей, и аз когато отидох се видя само плодно сакче, а 10 дена по-късно, вече имахме сърце. Първия път отговаряше на 5 седмица по размер, а само след 10 дни на края на 7-ма. Докторката каза, че и това е +/- 12 дни, което са си 2 седмиици - в началото не може да се определи мн точно, така че не бързай да се паникьосваш. Стискам палци всичко да е наред!

# 737
Благодаря на всички! На 14.12 постъпих в "Майчин дом" за задържане, но вчера ми направиха абразио и днес съм си вкъщи. Ще чакам хистологията след 10 дни, за да разбера какво не е било наред. Още веднъж благодаря за подкрепата !!! Страхотни сте!

# 738
Здравейте,имах закъснение на цикъла при редовното му идване и при кратък цикъл от 24-25 дни.След няколко направени от мен теста където втора мноооооогоооо бледа линиика ми се получаваше по-късно от посоченото време ,след близо 10 дни закъснение дойде и цикъла...............много болезнен,обилен и траещ само 2 дни!Генеколожката ми е в отпуск!Кажете моля ви друг с подобен проблем?!Дали съм била бременна....как да установя?Ако отида на генеколог дали ще се види нещо?

# 739
....след близо 10 дни закъснение дойде и цикъла...............много болезнен,обилен и траещ само 2 дни!Генеколожката ми е в отпуск!Кажете моля ви друг с подобен проблем?!Дали съм била бременна....как да установя?Ако отида на генеколог дали ще се види нещо?
Какво има да се установява? На този етап вече лекар не може да ти каже дали е имало бременност или не. Нали цикъла ти е дошъл? Ако отидеш на генеколог дали ще се види нещо, питаш newsm78 какво очакваш да се види?
По-добре не си причинявай това, да се терзаеш имало ли е нещо или не? Може да е било биохимическа бременност, може и друго да е. Изчакай да ти приключи цикъла и отиди на профилактичен преглед при гинеколог да те видят дали не е нещо друго - киста или друго.
Щом си имала втора бледа линийка може и да е имало бременност, но тя природата си знае работата, щом не се е задържало. Горе главата и потърси лекарско мнение за да се увериш, че всичко ти е наред. Успех!

# 740
Други момичета в форума незнам вече точно в кой,споделят, че са установявали наличие на бременност в подобен случай,някои завършват с кюртаж ,други сами се справя организна......това и на мен ми беше интересно,как точно генекологът вижда че е имало бременност?!

# 741
Ако си направиш кръвен ЧХГ тест веднага след цикъла и той е с положителен резултат, значи е имало бременност. Доктора едва ли има какво да види.

# 742
И при мен беше нещо подобно: закъснение, много бледа втора черта и после ми дойде, болезнено и за кратко, и аз бях много притеснена, ама после бях при гинеколог и тя ми каза,че е било биохимична бременност, прати ме на УЗИ и каза,че всичко наред, изписа ми витамини и така. За това най-добре да отидеш на лекар. А ние изчакахме един месец и сега продължаваме с опитите, и да ти кажа писах си с други момичета, които така са имали биохимическа бременност, и повечето от тях след месец, два нормално бременееха и раждаха здрави бебчета, за това успех!!!

# 743
Здравейте момичета.Днес си направих тест но според мен нещо беше калпав.На мястото на контролната черта няма никаква черта а се се появи черта след нея/тоест след липсващата контролна.Теста е съвсем обикновен но да го повторя ли с 2-ри или да чакам?Имам около 10 дни закъснение  но и 2 операции август от огромна киста и конизация октомври.Цикъл имах на 17.11 но с кръвоизлив което пък ми натресе желязонедоимъчна анемия та сега пия Малтофер и бия вит В12

# 744
Няма нужда от повторен тест.Дядо Коледа е пропуснал комина за да пусне подарък и лелката веднага  пристигна.Здраве да !Успех на всички здраве и дълголетие.Нека се сбъднат най съкровенните Ви мечти!Весели празници!

# 745
Здравейте Simple Smile Току що си направих тест Sure check и се появи много бледа втора линия. Цикълът ми е много нередовен, винаги ми закъснява, и би трябвало да ми дойде след 29.12 (като имам предвид и закъснението). Изчетох доста коментари, че дори и при бледа черта има бременност, но още не знам дали да се радвам Simple Smile На всичкото отгоре съм и болна и цял ден не мога да сваля температурата, което още повече ме притеснява. Утре ще си направя пак за по-сигурно Simple Smile Стискайте палци чертичките да се виждат хубаво Simple Smile

# 746
Dafi, пусни си един кръвен тест, той най-добре ще покаже. Стискам палци  fingerscrossed

# 747
един кръвен ще покаже точно толкова, колкото и една бледа черта, т. е. има нещо, но ще се развие ли? Thinking
Ако ще пускаш кръвен, то го направи през ден и гледай как се удвоява ЧХГ-то.
Пожелавам ти най-очаквания коледен подарък, но обърни внимание на тази температура. Пий само парацетамол и бягай при GP-то Peace

# 748
Разбира се че трябва да се следи нарастването на ЧХГ-то след това след два или три дена.

# 749
Не съм ходила за кръвен, но днес си направих пак Sure Check и този път двете чертички се виждаха съвсем ясно Simple Smile Само настинката ме притеснява, бях 2 дни на ефералган, сега го спрях и съм само на лукчета за гърлото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт