мноооого бледа тестова черта

• 115 297
  • 931
  •   1
Отговори
# 795
при мен също в първите дни от закъснението чертата на теста беше много бледа
направих си още няколко теста - и те така с бледа черта, но все пак я имаше
незнаех да се радвам ли, или не
за да не остана разочарована, не смеех да кажа на мъжа ми
защото все още не бях сигурна - и на него да не вдъхвам напразни надежди
но след още 3,4 дена отново си направих тест и резултата беше ЯСНА втора чертичка
така че , мацки не губете надежда - ще се получи
успех на всички  Hug Hug Hug

Дано миличка,дано  Hug
На теб лека и безпроблемна бременност  Hug Hug Hug

# 796
при мен също в първите дни от закъснението чертата на теста беше много бледа
направих си още няколко теста - и те така с бледа черта, но все пак я имаше
незнаех да се радвам ли, или не
за да не остана разочарована, не смеех да кажа на мъжа ми
защото все още не бях сигурна - и на него да не вдъхвам напразни надежди
но след още 3,4 дена отново си направих тест и резултата беше ЯСНА втора чертичка
така че , мацки не губете надежда - ще се получи
успех на всички  Hug Hug Hug

Дано миличка,дано  Hug
На теб лека и безпроблемна бременност  Hug Hug Hug
благодаря Simple Smile)))))
и скоро да се засичаме в отчетните темички

# 797
# 798
здравейте ,и при мен така се получи , но в понеделник съм на лекар и ще видим ,дано  и при вас е положителен резултата.
успех Grinning Grinning Grinning

# 799
здравейте ,и при мен така се получи , но в понеделник съм на лекар и ще видим ,дано  и при вас е положителен резултата.
успех Grinning Grinning Grinning

Успех миличка на прегледа,дано всичко е наред и ни се похвалиш  Hug

# 800
Успех и лека бременност на всички момичета ....

И аз преди много малко си направих тестче след 4 дена закъснение ииииииииии имам бледа черта, не многоооо бледа чак, но си се виждааааааааааа.....

И съответно се шашнах какво означава това и веднага влизам естествено, да прочета.
Написаното на много от вас ме зарадва.
Искрено се надявам да съм си бременна и всичко да е наред. Стискайте палциииииииииии

# 801
anjeli4ka  Praynig Стискам  fingerscrossed
Колкото и да е бледа чертата означава само едно - бременна си; тихичко честито, пожелавам ти до края да е безпроблемна!
Ако искаш изчакай ден-два и примерно събота/неделя сутрин повтори теста със сутрешна урина  Peace

# 802
Фики, благодаря тииииии Simple Smile)))))

Ще си направя още едно тестче със сигурност и то наистина сутринта, да видим ....

Лека бременност на мен хихи и всички други бъдещи мами, а настоящите, да са живи и здрави Simple Smile

# 803
Ето снимки на двата ми теста от вчера и днес толкова са бледи вторите черти извинете за качеството и датата просто не ми е настроен апарата мисля да правя още тестове в продалжение на седмица и тогава да отида на лекар Thinking

# 804
Няма смисъл да си даваш парите на вятъра за нови тестове! Теста ти е положителен и си 100% бременна Simple Smile
Можеш да отидеш при ГП-то си когато станеш на 7 седмици и той ще ти каже къде да се запишеш за консултации. Не знам в кой район на Лондон си но ако си северозападен направо можеш да отидеш в Хамстед Роял Фрии и да се запишеш като бременна , но пак трябва да изчакаш да си поне 9 седмица Wink Преди 12 седмица няма да ти направят нищо освен ако нямаш някакви проблеми. Ако толкова искаш да те видят на видеозон можеш да отидеш на частно(струва към 100 паунда) ,но пак трябва да изчакаш да си поне 6-7 седмица за да може да се види нещо .  Wink

# 805
Ами аз съм в Кембърли нз къде е точно ,близко е до Лондон,трябва да се поразпитам ,че и с езика не съм перфект ooooh!Слек колко дни мога да ида за кръвен тест,или трябва да си чакам в неведение 7 седмици,нямам ГП Confused

# 806
Не ти трябва кръвен тест. Особено и като си из UK, дори и да ти пуснат ЧХГ ще го чакаш в най-добрия случай няколко дни и си губи смисъла, пък и единична стойност на ЧХГ не носи никаква информация.
Чакай се времето за преглед и спокойно си бременей  Peace

# 807
На първо време си намери ГП и той ще ти каже какво да правиш. Не знам с какъв статус си но почвай да си плащаш НИН-а за да можеш след време да получаваш майчинск.

# 808
Здравеите и от мен,вчера след обяд си направих тест и втората черта беше бледа,сутринта си направиx още един и пак чертичката се появи и беше бледа.Дали съм бременна и кога трябва да xодя на лекар за да разбера.Мили мами извиняваите,но ми е пьрва бременност и мн се вълнувам

# 809
Бременна си! Честито!   bouquet Изчакай поне една седмица и отиди на лекар! Лека и безпроблемна бременност! Hug

Общи условия

Активация на акаунт