мноооого бледа тестова черта

• 115 304
  • 931
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря момичета за бързия отговор  Grinning
Днес направих още два теста (направо съм луда).Първия ми се струва че е напълно отрицателен  Sad,на втория и аз не знам ама май има нещо....,а може и да си внушавам от силното желание да е така.ь
Вече се побърках тотално  Sad Rolling Eyes

Направи теста сутринта - с първа сутрешна урина - тогава концентрацията на ЧХГ е най- голяма

Даа,имам още един и ще го направя утре сутрин  Grinning

# 781
Момичета може и да ме помислите за луда като ви разкажа какво направих,и какво ми се случи...
Имах един тест за О.изостанал и викам хайде да го направя,познайте  Shocked ,ярко изразени 2 черти.Изненадах се страшно много.
Днес сутринта както си бях планувала направих Шуър ЧЕК.Отново се появи бледа мнооогооо бледа чертичка,но се забелязва малко по-лесно от предишните.
Не знам вече какво се случва + тест за О.,и бледа черта на тест за бременност..... Cry
Че ми е нередовен М,нередовен ми е....но все пак Sad  newsm78 newsm78

# 782
ЧХГ-то (хормонът на бременността) и LH-то (тестовете за О отчитат пикът на този хормон) имат сходен състав/формула и за това тестовете за О ме възможно да отчетат фалшиво положителен резултат при бременност.
Щом потъмнява чертичката на шуърчека, значи ЧХГ-то расте - честито   bouquet

# 783
Дано миличка ,силно се надявам и много искам да е така.
Но тестът за бременност е отново с мнооогооо бледа черта,може би някой друг ако погледне дори ще каже ,че няма..... ConfusedНо е там и по-лесно забележима.На миналият тест трябваше под определена светлина за да я видиш,а сега се вижда............,но много слабо  Confused
Дано не ви досаждам с безумните си писания ,но много искам да е станало  Praynig Hug Hug Hug

# 784
Най-лесното е да си пуснеш кръвен тест и след два дни още един и ще ти е ясно какво е положението - как нараства ЧХГ-то.
При мен на ЧХГ 84 шуърчека беше с бледа, но виждаща се черта  Peace

# 785
Да знам мила,но както споменах съм на вилата и нямам възможност да пусна ЧХГ.Ще се прибера в София към края на седмицата......Мога ди си взимам единствено тестове от близкото градче.... Hug

# 786
  • София
Момичета може и да ме помислите за луда като ви разкажа какво направих,и какво ми се случи...
Имах един тест за О.изостанал и викам хайде да го направя,познайте  Shocked ,ярко изразени 2 черти.Изненадах се страшно много.
Днес сутринта както си бях планувала направих Шуър ЧЕК.Отново се появи бледа мнооогооо бледа чертичка,но се забелязва малко по-лесно от предишните.
Не знам вече какво се случва + тест за О.,и бледа черта на тест за бременност..... Cry
Че ми е нередовен М,нередовен ми е....но все пак Sad  newsm78 newsm78

При бременност Теста за О. /ТО/  може да е (+).
ТО отчита LH (лутеинизиращ хормон),  а  ТБ /Тест за Бременност/ - ЧХГ
Тези два хормона са почти идентични, с тази разлика че ЧХГ има малка допълнителна субединица, по която се различават.
Тестовете за О. не са толкова чувствителни - те реагират както на ЛХ, така и ЧХГ, докато ТБ са много чувствителни и засичат само ЧХГ
Не трябва да се използват ТО за установяване на бременност, защото:
ако няма бременност:
ТО - ще са (-)
ТБ - ще са (-)

ако има бременност:
ТО - може да са (-) или (+)
ТБ - ще са (+)    

ПП.
ТО са по-склонни към "грешки" и положителните резултати не винаги означава, че LH или ЧХГ е открит.

# 787
Имах един тест за О.изостанал и викам хайде да го направя,познайте  Shocked ,ярко изразени 2 черти.Изненадах се страшно много.
Че ми е нередовен М,нередовен ми е....но все пак Sad  newsm78 newsm78

При бременност Теста за О. /ТО/  може да е (+).
ТО отчита LH (лутеинизиращ хормон),  а  ТБ /Тест за Бременност/ - ЧХГ
Тези два хормона са почти идентични, с тази разлика че ЧХГ има малка допълнителна субединица, по която се различават.
Тестовете за О. не са толкова чувствителни - те реагират както на ЛХ, така и ЧХГ, докато ТБ са много чувствителни и засичат само ЧХГ
Не трябва да се използват ТО за установяване на бременност, защото:
ако няма бременност:
ТО - ще са (-)
ТБ - ще са (-)

ако има бременност:
ТО - може да са (-) или (+)
ТБ - ще са (+)    

ПП.
ТО са по-склонни към "грешки" и положителните резултати не винаги означава, че LH или ЧХГ е открит.

Много ти благодаря миличка за инфото.Много полезно  Hug Hug Hug

# 788
Здравейте на всички бъдещи и настоящи маминки Simple Smile Аз съм в голямо умуване.. вчера ми беше датата на М. но до след обед не ми беше дошло и аз веднага си взех тест, но има една видима черта ииии "втора" (даже не знам дали да я нарека така) която се вижда под определен ъгъл като завъртя теста, стои едно такова като силует над буквата на теста. Не знам въобразявам ли си, но се надявам да е много рано още и за това да не ми е показало наситена черта, но пък теста беше Шуър чек.. уж по-надеждни са от обикновените. Искам да повторя теста, но ме е страх да не се разочаровам за пореден път.

# 789
  • София
Здравейте на всички бъдещи и настоящи маминки Simple Smile Аз съм в голямо умуване.. вчера ми беше датата на М. но до след обед не ми беше дошло и аз веднага си взех тест, но има една видима черта ииии "втора" (даже не знам дали да я нарека така) която се вижда под определен ъгъл като завъртя теста, стои едно такова като силует над буквата на теста. Не знам въобразявам ли си, но се надявам да е много рано още и за това да не ми е показало наситена черта, но пък теста беше Шуър чек.. уж по-надеждни са от обикновените. Искам да повторя теста, но ме е страх да не се разочаровам за пореден път.

Няма как Simple Smile - трябва да решиш искаш ли да разбереш истината или още малко да се измъчваш?!
Пусни кръвен тест - ако и утре няма М.
Стискам палци

# 790
Здравейте момичета, да  се включа и аз- от няколко дена се чувствам все изморена и ми се гади, обикновено през следобедните часове, а не сутрин.Последния ми цикъл беше на 25.07 и е около 30 дена с леки отклонения понякога.Така , че всъщност няма закъснение все още но това гадене продължава всеки ден, не знам дали е пмс , но не ми се е случвало друг път.Та днес сутринта си направих тест и след като до петата минута си показваше само една черта Sad  го изхвърлих , след около два часа обаче го погледнах пак и сега има видима, но по-бледа втора чертичка, какво мислите, има ли шанс да съм бременна, по принцип нали не трябва да се гледа резултата след 10 тата минута..Знам че трябва да изчакам още малко и да повторя, но все пак да си питам- според вас в повечето случаи с бледа чертичка какъв е резултата..  bouquet

# 791
Винаги има шанс миличка Simple Smile.
Аз съм в същото положение и чакам,но при мен е много нередовен М.
Идва ми на 40-50 дни Sad.
Опитвам се да следя О,.....но е трудно с нередовен М.
Моят съвет е да пуснеш кръвен тест,или след 2-3 дни(поне да има закъснение) да повториш теста.
Успех миличка,ще стискам палци да се похвалиш  Hug

# 792
 Praynig Благодаря..Чела съм статии, в които е описано как  в желанието си да е истина чак си въобразяваш , че ти се гади и т.н.Дано и аз да не съм така.
Успех на всички  Hug

# 793
Дааа,така е.Всичко го правим несъзнателно  Grinning.Аз все си казвам,че няма да мисля за това.....,но не се получава  Grinning Както казват много момичета "Винаги има шанс докато не ти дойде М "

Успех на всички,дано скоро се похвалим  Hug

# 794
при мен също в първите дни от закъснението чертата на теста беше много бледа
направих си още няколко теста - и те така с бледа черта, но все пак я имаше
незнаех да се радвам ли, или не
за да не остана разочарована, не смеех да кажа на мъжа ми
защото все още не бях сигурна - и на него да не вдъхвам напразни надежди
но след още 3,4 дена отново си направих тест и резултата беше ЯСНА втора чертичка
така че , мацки не губете надежда - ще се получи
успех на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт