мноооого бледа тестова черта

• 115 307
  • 931
  •   1
Отговори
# 765
Честито и от мен   bouquet  и моята черта е по - ясна вече. Мисля другата седмица да посетя доктора и да видим как са нещата. Надявам се всичко да е наред. Пожелавам го на всеки  Hug

# 766
  • София
Meridit    Hug

Честито и от мен!
Лека и спокойна бременност

bouquet
ПП.  ...и Омега 3   Peace

# 767
Благодаря на всички  !!!!!

# 768
Здравейте
изправи ми се косата как слека ръка тук се раздават съвети за прием на дуфастон утрогестан и прочие все едно става въпрос за дъвчащи бомбони. Зацапването в началните етапи на бременност не винаги се дължи именно на недостиг на хормони. Добре че Меридит е чела осторожно и е била достатъчно благоразумна да направи най-доброто - да се консултира възможно най-бързо с гинеколог. Задача на квалифицираното лице е да реши дали да предписва хормонални препарати.

Честито на всички очакващи бебчета, лека и безпроблемна бременност.

# 769
Здравейте...за първи път пиша,но съм малко объркана...преди 4 дена си направих тест за бременност(sure check) и имаше втора бледа чертичка,която си се вижда добре,но вчера реших отново да си направя тест и беше отрицателен.Чувставам се доста отпаднала и имам доста голям апетит апетит,което не е присъщо за мен...та има ли вероятност да съм бременна или просто първия тест ме е подвел.Благодаря!

# 770
Здравейте...за първи път пиша,но съм малко объркана...преди 4 дена си направих тест за бременност(sure check) и имаше втора бледа чертичка,която си се вижда добре,но вчера реших отново да си направя тест и беше отрицателен.Чувставам се доста отпаднала и имам доста голям апетит апетит,което не е присъщо за мен...та има ли вероятност да съм бременна или просто първия тест ме е подвел.Благодаря!

Кога трябваше да ти дойде ?
Тестовете от една и съща марка ли са ?
По принцип не е често срещано явление фалшив положителен тест . По скоро е възможно вторият тест да не е бил верен. Има и друга вероятност и тя е хормона да е започнал да пада и вече да не може да се улови от уринарен тест , което означава , че би трябвало да ти дойде скоро ...но това е лошият сценарий !
Най-доброто , което можеш да направиш е да потретиш тестването с друга марка тест различна от втория за изясняване на ситуацията  Peace
Успех !

# 771
  • Deutschland
На твое място бих потретила теста.Дано първия тест да е бил верен.Стискам палци.

# 772
Последния ми цикъл беше на  30 март...но не беше както обикновенно...по-слаб...първо дойде,после спря,после пак дойде.Реших да си направя тест,защото не се чувтвам много добре последните 15-тина дни....И двата теста са Sure Check

# 773
Последния ми цикъл беше на  30 март...но не беше както обикновенно...по-слаб...първо дойде,после спря,после пак дойде.Реших да си направя тест,защото не се чувтвам много добре последните 15-тина дни....И двата теста са Sure Check
Е, значи е рано още , и ако да речем първият си го направила сутринта а вторият по-късно през деня -може от там да идва разликата  Thinking
Изчакай няколко дни ( ако успееш да издържиш) и тогава потрети теста  Peace

# 774
  • София

Потрети теста, ако трябва и кръвен.
Има вариант да си засякла химическа бременност (не е опасно не се притеснявай)  Peace

# 775
Здравейте на всички Simple Smile
Със съпруга ми решихме ,че е време вече за второ детенце, и започнахме много сериозни опити.
Имам доста нередовен цикъл ,40-50 дни  Cry
С голями усилия следих О,въпреки,че с такъв цикъл изобщо не се знае кога ще е  Grinning.По -тестове трябва О. да е била преди 2 седмици  Thinking,БТ сега се покачи на 36,9.
Вчера правих един тест уж за ранна диагностика и се появиии една мнооогооо бледа черта,ако изобщо я има.Реших да не обръщам внимание и да изчакам няколко дни.Поради факта,че съм на вилата и пазарувам в близкия град през няколко дни,естествено освен обикновенния тест си взех и Шуър Чек.Не издържах разбира се  и тази сутрин си го направих.Според мен се вижда една много бледа втора черта  ,едвам забележима даже и малко въображение трябва......,но според мен е там
Не знам какво да мисля,да се надявам ли...какво да правя?
Кръвен тест тук няма как да направя,а в София се прибирам след 5-6 дни Sad
Варианта ми е да си взема утре нов тест и пак да пробвам ? Tired

# 776
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
Със съпруга ми решихме ,че е време вече за второ детенце, и започнахме много сериозни опити.
Имам доста нередовен цикъл ,40-50 дни  Cry
С голями усилия следих О,въпреки,че с такъв цикъл изобщо не се знае кога ще е  Grinning.По -тестове трябва О. да е била преди 2 седмици  Thinking,БТ сега се покачи на 36,9.
Вчера правих един тест уж за ранна диагностика и се появиии една мнооогооо бледа черта,ако изобщо я има.Реших да не обръщам внимание и да изчакам няколко дни.Поради факта,че съм на вилата и пазарувам в близкия град през няколко дни,естествено освен обикновенния тест си взех и Шуър Чек.Не издържах разбира се  и тази сутрин си го направих.Според мен се вижда една много бледа втора черта  ,едвам забележима даже и малко въображение трябва......,но според мен е там
Не знам какво да мисля,да се надявам ли...какво да правя?
Кръвен тест тук няма как да направя,а в София се прибирам след 5-6 дни Sad
Варианта ми е да си взема утре нов тест и пак да пробвам ? Tired

Да, не ти остава др. освен да пробваш пак - направи теста с Първа сутрешна урина

Стискам палци да е станало

# 777
Изчакай 1-2 дни и си направи пак тест с първата урина. Щом я има тази бледа черта, вероятно си бременна. И моя цикъл е на 40 дни и не вярвах, че теста е положителен, особено пък като чертата беше бледа. След няколко дни вече ясно се виждаше Simple Smile
Успех   bouquet

# 778
Благодаря момичета за бързия отговор  Grinning
Днес направих още два теста (направо съм луда).Първия ми се струва че е напълно отрицателен  Sad,на втория и аз не знам ама май има нещо....,а може и да си внушавам от силното желание да е така.ь
Вече се побърках тотално  Sad Rolling Eyes

# 779
  • София
Благодаря момичета за бързия отговор  Grinning
Днес направих още два теста (направо съм луда).Първия ми се струва че е напълно отрицателен  Sad,на втория и аз не знам ама май има нещо....,а може и да си внушавам от силното желание да е така.ь
Вече се побърках тотално  Sad Rolling Eyes

Направи теста сутринта - с първа сутрешна урина - тогава концентрацията на ЧХГ е най- голяма

Общи условия

Активация на акаунт