мноооого бледа тестова черта

• 114 824
  • 931
  •   1
Отговори
# 915
Аз я виждам - много, много бледа.

Това значи че е положителен ли че не знам дали имам закъснение с доста нередовен цикъл съм

# 916
  • На планетата Земя
Направете нов тест след около 5 дни сутринта с първа урина. Ако са две чертите, значи е положителен. Ако не са 2, но няма цикъл, идете на един преглед, за да се види кое не наред с цикъла и да се действа в тази насока.

# 917
Правих вчера кръвен

# 918
  • На планетата Земя
Доста ниско ми се вижда, много зависи в коя седмица си от последния цикъл. Ако има закъснение и седмицата е пета, шеста, значи си е отрицателен.

# 919
Здравейте искам да попитам понеже съм с не редовен цикъл от последния ми цикъл са минали 35 дни прес цялото време с моя съпруг сме правили опити за забременяване Ина  12 май имах леко зацапване на розаво после 13май зацапване то беше кафяво но леко после 14май беше пак розаво 15май нямаше повече зацапване 17 май имах леко предрпвания в десния яшник дискомфорт прес челия ден имам от тогава и подути и болезнени гърди днес 22 май направих един тест за бременност но е отрицателен спорете вас можели да съм бременна моля за мнение от година се опитваме да си имаме бебе дали съм пребрзала за теста за бременност

# 920
Доста ниско ми се вижда, много зависи в коя седмица си от последния цикъл. Ако има закъснение и седмицата е пета, шеста, значи си е отрицателен.

Според календара който ползвам за мц трябва да ми дойде утре не знам и аз

# 921
  • На планетата Земя
Elenajelqzkova72 , няма как да се знае на този етап, чакане му е работата, колкото и да е трудно. Не бързайте с теста.

Vanq20, значи за момента няма никакво закъснение, рано е било за тест. Изчакване още седмица-10 дни. Не давай за сега повече пари за ЧХГ.

# 922
Добре много благодаря за бързия отговор

# 923
Здравейте, момичета! Имам  нужда от вашето мнение за този тест, не съм сигурна в резултата.
Последна редовна МЦ-20.04
Средна дължина на МЦ-27-32дни.
Този месец бях с по-късна оволация на 8.05.
Реално днес ми е първият ден от закъснението, макар, че на календара ми пише че, е 6-ти ден закъснение.

# 924
  • На планетата Земя
За мен е отрицателен.

# 925
  • София
И за мен е отрицателен ... повтори го след 2 дни... с първа, сутрешна урина.

# 926
Здравейте момичета този сутрин повторих теста и вече е с по-ясна черта.

# 927
Вижда се бледата черта, да.

# 928
Здравейте,нова съм в групата. 1 ден преди цикъл,имам ацки болки в гърдите и ето това
Имаше бледа черта на около 5 минути от теста и след 15 дойде този резултат. Благодаря предварително

# 929
Здравейте,нова съм в групата. 1 ден преди цикъл,имам ацки болки в гърдите и ето това
Имаше бледа черта на около 5 минути от теста и след 15 дойде този резултат. Благодаря предварително
Теста е пренапоен, но има  втора черта. Според мен, най-добре е да повториш утре сутринта с друга марка тест за бременност или направо да пуснеш кръвен, за да няма чудене. Пожелава ти успех и дано да е това което искаш Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт