Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 673
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За другите зодии - и аз се разбирам с Овни. Харесвам Козирог. Дева - не чак толкова, нищо че е от земните също. Водолеите и Близнаците и на мен са ми много далечни. Децата ми са Лъв и Риби. Засега се разбираме и с тях, кога повече, кога по-малко  Laughing Мъжът ми е Рак, и с него така  Simple Smile Скорпиони и Стрелци са ми интересни. Везни - не знам, различни са представителите на тази зодия, които познавам, не мога да се изкажа категорично. А и на мен асцендента ми е Везни, не знам доколко имам от тях.

# 241
  • София
Ауууу, бижута ли казахте?  Flutter
Всеки ден ги сменям според тоалета си, лакът също. Laughing
Луда съм по бижута, обувки и чанти./Напомням, че съм на 11-ти май/
Много обичам етно бижута- тип индийски, африкански и т.н. Blush

# 242
Чак сега ми попадна тази тема! Ми то и аз съм теле. Като чета предните постове, ми то все за мен...

# 243
хи-хи.... Laughing Laughingтеле.... Hug

# 244
Аз също съм зодия Телец, родена съм на 18.05
Съдейки по себе си мога да кажа, че имаме силно чувство за професионална изява, обичаме да сме независими и не ни харесва да чакаме на някой мъж да ни храни, както и да ни командва Simple Smile)
Също така сме много земни хора, реалисти, не обичаме когато някой приказва, но нищо не казва ( тоест просто да се намира на приказка без да говори реални неща) :Д
Много обичаме музиката, културните събития. Също имаме чувство за стил и елегантност, не сме показни нито обичаме да сме център на вниманието, нито да ни зяпат и да ни обсъждат.
Миролюбиви сме, стремим се да избягваме конфликти по всякакъв начин, имаме воля и търпение. Понякога изглежда сякаш сме безкрайно търпеливи, но идва момент, в който показваме че това не е вярно и имаме собствена индивидуалност и мнение.
Мразим неправдите, пошлостта, простотията.. имаме високи изисквания. Сдържани сме, също така съобразителни - умеем да караме хората до нас да се чувстват добре..
Вярваме в равното начало между жените и мъжете, не харесваме когато някой прекалено много се опитва да доминира, знаем кои сме и не обичаме да се чувстваме като някой тип слаба жена, на която и дават тон в живота и я водят за носа.. защото сме силни и не обичаме да изглеждаме слаби (което за нас е жалко за една жена)
Казват че сме материалисти, може да е вярно донякъде - но аз лично не вярвам във всемогъщата сила на парите, не са най-важното за мен в живота.. по-важни са любовта, приятелството, хубавите взаимоотношения, чувството на постижение в професията. Разбира се, стремим се към финансова независимост и както на всеки човек ни харесва да си имаме парички :Д но не е смисъла на живота ни.
Може би донякъде ни липсва увереност, имаме самокритичност и тъй като очакваме много от другите, очакваме много и от себе си.
Не се впускаме в комуникация с прекалено много хора, подбираме си контактите и се откриваме само пред хора които ни кефят..в това отношение може да изглеждаме малко затворени, тъй като не обичаме големите шумотевици и общуването с всеки..
И не на последно място, вярваме в това, че една жена е истинска жена ако е не само красива, ами и умна и борбена! Жени тип празноглави красавици не са пример за нас (не ни кефят въобще)

# 245
Цитат
Не се впускаме в комуникация с прекалено много хора, подбираме си контактите и се откриваме само пред хора които ни кефят..в това отношение може да изглеждаме малко затворени, тъй като не обичаме големите шумотевици и общуването с всеки..
Peace
Понякога дори си мисля, че съм абсолютен социопат Mr. Green

# 246
А как сте с комплиментите, ми е интересно? Харесва ли ви да ги получавате или предпочитате в прав текст да ви изстрелят, че са хлътнали по вас?

# 247
  • София
А как сте с комплиментите, ми е интересно? Харесва ли ви да ги получавате или предпочитате в прав текст да ви изстрелят, че са хлътнали по вас?
Аз лично предпочитам - право куме в очите... Flutter По принцип не обичам четките, някак лицемерни са ми.

# 248
  • София
Аз лично предпочитам - право куме в очите... Flutter По принцип не обичам четките, някак лицемерни са ми.

Аз също. Защо да губим  време  в излишни приказки  Mr. Green ?

# 249

Аз също. Защо да губим  време  в излишни приказки  Mr. Green ?
Подкрепям Peace Mr. Green

# 250
И аз обичам да се говори директно, право в очите.Също съм много миролюбива и добродушна да немай къде.Не обичам конфликти.Я кажете как сте с любовта ? Аз съм толкова влюбчива, че чак се мразя.И обичам да ям, много обичам. Laughing Един мъж може да ме свали само с една романтична вечеря със вкусни гозби.Важното е стомаха ми да е пълен.Изключително открита съм, никога не се правя на нещо което не съм.Мразя големите промени, обичам константните неща.Нищо не искам на този свят освен някой да ме обича, уважава и ....много да ме гушка и гали.Тогава съм истински щастлива. Simple Smile

# 251
Аз съм толкова влюбчива, че чак се мразя.
Хаха, не си единствената, в другите зодии също има такива. В моята също, ама май сме малко тези, които си го признаваме. Wink

И обичам да ям, много обичам. Laughing Един мъж може да ме свали само с една романтична вечеря със вкусни гозби.
Това за роматичната вечеря ще го имам предвид...  Mr. Green  Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

Нищо не искам на този свят освен някой да ме обича, уважава и ....много да ме гушка и гали.
Е ти си имаш - като ти гледам подписа явно си имаш кой. А не като някои...  Rolling Eyes 

# 252
  • Русе
Момичета, да се стегнем! На трета страница отидохме чак.. Постоянство и упоритост /или повече инат/ да приложим темичката да съживим Thinking

# 253
  • София
Как така на 3-та страница???
Ето едно любимо стихче от детските ми години.

ТЕЛЕЦ

Туй животно, знайте, е опасно!

За живота всичко му е ясно.

То е избухливо, твърдоглаво,

иска винаги да има право.

Може да работи със години,

за да има даже за роднини...

Все размества и реформи прави,

та долапи нови да постави.

Със лукавия си нрав привлича

и след големците много тича...

То самичко прави си реклама,

друг го хвали само с цел измама.

Някои са мили и добрички,

пият, пеят, ходят по женички.

Да си хапват хубаво обичат

и компанийките ги привличат.

Не дай Боже да ги затъмните

- ще ви станат доста черни дните:

все ще лъжат, ще ви злепоставят

и добро за вас не ще оставят!

Черна котка им е Водолеят

и пред него няма да успеят!

Скорпионът много ги обича,

но Телецът след Близнака тича!

# 254
Черна котка им е Водолеят

и пред него няма да успеят!

Скорпионът много ги обича,

но Телецът след Близнака тича!
Много забавно, само дето последното редче е леко невярно поне за мен, от близнаци даже бягам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт