Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 683
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
Я каква хубава тема, а чак сега я откривам Simple Smile Аз съм на 25.04. Виждам, че априлските "колежки" са писали неща, които важат 100% и за мен Mr. Green. Относно партньорствата с противоположния пол какво мога да споделя от скромния си опит: "изпепеляващо" с Овен и "бурно и наситено" с Козирог.като при второто действително трябва да се внимава при сблъсъка с рогата:) Аз затова си взех Везни и ми е мирно и тихо. С голямата щерка се понаместваме малко по-трудно, докато й докажа, че рогата са по-силни от Рачешките й щипки, а с бебка тепърва ще видим: тя е Козирог и май ми предстои още едно убеждаване:)
Здраве да е..и силна храна;) Аааа..особено си падам по миризми и парфюми- това ми е голямата слабост:)

# 271
По - точно определение от Съвършени и аз немога да открия !
Макар,че немога да се определя като типичен телец! + 1 към априлските телчета (27.04)
Мъжо е Дева ,доста сполучлива комбинация,такова съкровище , дет да ме търпи незнам къде другаде ще намеря.Е,поздърпваме се и ние,ама за дребни неща,да не забравяме колко са педантични!Баткото е Овен , а Бебо е Водолей.Картинката е пълна !По живо , по здраво аз ще свършвам с поста!

# 272
Здраве да е..и силна хранаWink Аааа..особено си падам по миризми и парфюми- това ми е голямата слабостSimple Smile

Да, и аз съм като ловно куче, всички душа.
 Някъде четох, че слабото място на Телец е гърлото/ мен действително там ме удрят вирусите и веднага ми изчезва гласът / и затова обича шалове, които един вид му пазат слабото място....аз наистина много обичам и почти не излизам без шал и зиме и лете. Дали е просто съвпадение?

# 273
  • Русе
Здраве да е..и силна храна;) Аааа..особено си падам по миризми и парфюми- това ми е голямата слабост:)

Някъде четох, че слабото място на Телец е гърлото/ мен действително там ме удрят вирусите и веднага ми изчезва гласът / и затова обича шалове, които един вид му пазат слабото място....аз наистина много обичам и почти не излизам без шал и зиме и лете. Дали е просто съвпадение?
Това за гърлото важи с пълна сила и за мен!

# 274
  • София
Здраве да е..и силна хранаWink Аааа..особено си падам по миризми и парфюми- това ми е голямата слабостSimple Smile

Това за гърлото важи с пълна сила и за мен!
И за мен...даже съм със заболяване на щитовидната жлеза..... Crossing Arms
А за миризмите - и аз всичко душкам... Laughing...много ми е изострено обонянието.

# 275
Хайде и аз тук, барабар с двете малки теленца newsm05 Нашият тати официално е обявен за каубой.
И сме си най-добри, и сме си най-хубави, най-обичливи, най-истински! - Най-хубавата зодия!
За пристрастеността към всичко що е хубаво се писа много - дом, дрехи и аксесоари, ХРАНА И НАПИТКИ, взаимоотношения... Много и за прословутото търпение и преливането но чашата... Аз спадам към бъбривите (учителка съм), но не знаех, че ни е от зодията. Мога да лъжа доста правдоподобно, но не се чувствам добре от това - мразя лъжата и всичко неистинско.

# 276
  • sofia
Уау,ем сме най-добри,ем и най-скромнички!Бравус!Аз съм първомайски Телец!

# 277
За жената ТЕЛЕЦ или хубаво, или нищо ... тя е ПЕРФЕКТНА!!!  Embarassed Peace

Пишете ме в клуба и мен... от майските Телци съм - на 12 МАЙ .. а мъжа ми е априлско Овне  ... живот като на КИНО  Laughing
Всъщност е много интересен и никога скучен  Laughing

За себе си: незнам кои качества са ми положителни и кои отрицателни, защото харесвам зодията си, себе си също  Embarassed  Laughing въпреки, че имаме и мънички ню-ню трески за дялане, но кой е безгрешен ... нека си признае, да му закачим ореол  Laughing

Ами аз съм телец. Материалистка съм в добрия смисъл на думата-обичам да съм заобиколена от качествени и красиви вещи, умея да създавам уют, готвя вкусно и обичам добрата храна и алкохол, както и общуването с приятни хора. ................................... в даден момент мога да се вбеся от нещо на пръв поглед дребно и безобидно и гневът ми е страшен. В такива моменти буквално ми причернява пред очите и сама не мога се позная. Но също така бързо ми минава. Верен приятел съм, когато обичам, съм склонна да прощавам много неща, не обичам промените, дори с положителните свиквам трудно. Много съм добра, стига нещата да стават, както аз искам Simple Smile Властна, дори авторитарна, но в последните години помъдрях  Grinning

Намирам себе си в това описание ... с изключение на последното твърдение ... с лицето "Помъдряване" още не говорим на един език  Embarassed Peace

И да ви питам нещо, което не съм чела за телците, а аз го имам в изобилие: философстването ...за каквото и да говоря, все намирам какво да кажа, гледната точка при мен е винаги налице, пусто, все знаем и можем ...  Laughing  В разговора много  "разтягам локуми", описвам неща с подробности,  сещам се за друга случка, която има връзка с настоящата, от нея преминавам на следваща и в един момент съм изместила несъзнателно първоначалната тема и забравям какво всъщност съм целяла да кажа с останалото  .. отнасям се яко  #Crazy Laughing Само аз ли съм така ... и моля, не ме отчайвайте  Laughing

Допълвам, че съм тънкообидна, и не търпя много, преди да ми падне пердето .. за разлика, от типичния представител на зодията...

Доколкото зная, асцедентът силно оказва влияние върху зодията ... аз съм Лъв, но не съм чела дали е добро или лошо съотношението и въобще какво е ..  newsm78

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 16:31 от Irena80

# 278
  • София
Irena80, абсолютно съм съгласна с теб за философстването. Аз обичам също така и да определям разказите си като "обстоятелствени"  Joy

# 279
И аз си падам по философстване и разтягане на локуми   Blush Понякога сама съм запленена от теориите, които развивам  Crazy

# 280
Здравейте и от мен Hug
Аз съм Телец,бащата на детето ми Риби а малкият Близнаци newsm62

# 281
Записче и от мен Grinning  Радвам се, че съм толкова хубава зодия  Laughing

# 282
White_tulip, елиас ... благодаря ви момичета, че не съм сама в борбата "Философът в наши дни"  Laughing
А как се дразня, когато някой ми сецне ентусиазмът .... Само като чуя: "по- набързичко мило... с  2 думи ..." и  Sick ... спирам да им разказвам, щом нямат времето да ме изслушат, аз нямам удоволствието да продължа Laughing Това е "специалитет" на майка ми и съпруга ми ... даже им се чудя, как може дори някое супер вълнуващо изживяване, да ми го разказват с 2-3 думи, като че ли става всеки ден .. просто ей така  newsm78  Аз го изживявам отново и отново, и се опитвам да го пресъздам до последен детайл, а те .... ooooh! Laughing Разни хора, разни идеали  Peace

# 283
  • София
Irena80, направо ми стана смешно като се сетих и на мен колко много пъти ми се е случвало!  Joy

Аз не знам дали е споменавано и дали е характерно за зодията, но аз съм и голям чревоугодник и материалист.

# 284
  • sofia
Хе,хе,верно и аз философствам!А,ако някой не оцени ораторските ми способности и не дай Боже ме прекъсни,о...млъквам и си му пиша черна точка у тефтеря.Ако ми е близък му правя забележка да не ме прекъсва...То си е за негова сметка,де,кът не ще да чуе някоя ценна и премъдра мисъл!А,да,имате ли си въображаеми/истински?!/тефтерчета с черни/червени/точки?Един вид "Всекиму според заслугите".

Общи условия

Активация на акаунт