Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 696
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2010 ТЕЛЦИ!  Hug

# 286
БЛАГОДАРЯ smile3525 ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2010 НА ВСИЧКИ   madnoel santa2   madnoel

# 287
# 288
Честита Нова 2010 Година Телчици!

Да ви е мирна, здрава и плодородна!
Да ви носи преди всичко здраве, че сме свикнали да го оценяваме, когато го изгубим ...
Да сте усмихнати всеки един ден от годината, защото сме такива, когато проблемите вземат да сбъркат и  се поотдалечат от време-на време от нас ...
и нека успехите ви следват непрекъснато, без да забавят ход нито за миг през следващите 365 дни!  Peace

И като говорим за успехи, вижте какво намерих за нас:

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2009/12/31/pod-dirigentstv … -telec-2010.83357

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 11:27 от Irena80

# 289
# 290
Честита да ни е 2010 година, Теленца!
Да е здрава, богата и щастлива!!!

# 291
  • София
Честита да ни е 2010 година, Теленца!
Да е здрава, богата и щастлива!!!

Heart Eyes

# 292
Здравейте телчици и ЧНГ!
И аз съм един представител  на телците с типичните черти за зодията. Кажете какви зодии са половинките ви и как се разбирате с тях.
Лека от мен  Hug

# 293
  • sofia
Моя човек е рак.Разбираме се перфектно! Вече 5 години живеем заедно.А пък бебешока е Дева-мисля, ще се разбираме перфектно тримцата!

# 294
  • София
Ами моят приятел е Лъв и бих казала, че живеем в невероятна хармония и взаимно уважение. Родителите ми също са Лъв и Телец.

Danielkka, честита радост! Желая ти много лека бременност със здрав и палав финал   newsm30

# 295
  • София
Моят мъж също е Лъв. Заедно сме от близо 16г. Не бих си представила, че може да съм с друг човек... Heart Eyes
Щерката е Стрелец, а живот и здраве другата щерка ще е водолей...шарена къща... Hug

# 296
  • София
Половинът ми е овен . Обичаме се мноого дълго време  Heart Eyes . Уж  двама рогати и  силни характери ,пък  живеем в разбирателство  и  взаимно се допълваме .

# 297
И моят мъж е овен  Grinning  Явно това е добра комбинация  Wink  А детето е козирог, да видиме като поотрасне трима рогати какво ще правиме вкъщи  Laughing  Аз се майтапя, че от тримата аз съм най-едрия рогат добитък и всички мен трябва да слушат  Joy

# 298
Козирог е моят, както писах по-горе. Дават ни като перфектно партньорство, земни знаци сме и двамата. Чукваме си рогата понякога, но наистина мога да кажа, че сме в хармония.

# 299
White_tulip ,Благодаря  Hug !
Мойто мъж е риби и за сега се разбираме добре!Ама до кога знае ли човек  Mr. Green !

Общи условия

Активация на акаунт