Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 106 289
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
Е, и аз да се включа  Laughing
Аз съм на 06.05 - ама не са ме кръстили с "Г" .... ама то това др тема  Wink
Типичен представител на зодията - ревнива (моето си е мое и никой да не го пипа), упорита  (няма значение колко трудно е - аз ще успея), ината (каквото ще да е, по моята ще бъде).
В допълнение - мразя подмазвачите и скатавците, понеже аз съм открит човек и не търпя подлизурковци ...
Ценя както хубавите вещи и храна (обича лукса и съм лакомник), така и верните приятели - може да са малко, ама поне да не са фалшиви!

# 571
Като чета май мноого общи черти имаме всички, с много малко разлики Simple Smile И сме такива хубави хора  Sunglasses Simple Smile

# 572
  • sofia
Де да знам, дали сме хубави...Аз приятелки телци нямам. Много са ми тежки... hahaha

# 573
  • Под липата
Де да знам, дали сме хубави...Аз приятелки телци нямам. Много са ми тежки... hahaha
Нали? Wink  Не е лоша зодията, но си има и недостатъците, а не са малко. Лошото е, че Телето все трябва да го подбутваш за нещо... ,иначе - пусти мързел!  Peace

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 00:34 от Raffaella

# 574

Абе то и аз нямам...  Laughing Ама хубави сме пък!
Raffaella, честно да си призная нааай-много мразя от всичко да ме подбутват за каквото и да е, аз си имам мой си часовник и календар и правя всичко точно когато му дойде времето, от подбутване най-много се постига да не го направя никак Simple Smile. Поне аз съм така.

# 575
И  аз съм на 06,05
Не знам вие как сте, но мен специално мързелът много ме мъчи (освен лакомията естествено)
Имам 3 приятелки телета, хубави са и много добре се разбираме.
Другото, което ми направи впечатление е, че пишете колко сте упорити и като за захванете с нещо, го докарвате до край. Е, аз не съм така. Тръгнах на фитнес и само си намирам оправдания, за да не ходя.  #Cussing out

# 576
е, мен непрекъснато трябва да ме подбутват, може и по телефона иначе не мърдам никъде Embarassed, намерих си половинка Стрелец, уж са най-големите оптимисти в зодиака, а трябва аз да му посочвам непрекъснато "отворените прозорци", защото той оптимиста smile3506 само "затворената врата" гледа, иначе тези дни се признах за "биволски" инат, "премазах" десетима човека, но пуснах 5-годишната ми дъщеря на предучилищна в училище newsm44

# 577
 Simple Smile

И аз съм така с излизането, хем ми се ходи насам-натам, хем ми отнема доста време да се настроя психически. Например, когато бях по-малка, приятелките ми всяка събота се юркаха на дискотеки и кръчми, на мен винаги ми е било много весело, но по незнайна причина, умувам по една седмица дали ще ходя, те ме убеждават и т.н.  ooooh! Ако ви кажа, че понякога ми иде да се замлатя сама.
Иначе си обичам зодията, много.  Heart Eyes

# 578
Е вярно е че трябва накой да ни побутва от време на време, но това е само защото обмисляме нещата   Grinning плюсчета-минуси ....
Относно приятелите - имам 3 приятелки с моята зодия - е като излезем няма други като нас  Joy
Незнам вие как сте, но мойто мъж е Лъв - големи сблъсъци се водят ако се захапем  Laughing, накрая по моята става, ама докато стане .... войни се водят

# 579
  • София
На мен не ми е мъж, ама и моят човек е Лъв Simple Smile
Нашите и те са така  Thinking

# 580
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, аз затова съм се уредила с мъж водолей. Mr. Green

# 581
На мен не ми е мъж, ама и моят човек е Лъв Simple Smile
Нашите и те са така  Thinking
То и ние нямаме сключен брак официално, ама от доста време живеем заедно и аз за това така се изразих ...

Е, аз затова съм се уредила с мъж водолей. Mr. Green
Майка ми е телец, баща ми водолей - по неговата става ....

# 582
някъде бях чела, че само водолея НЕ МОЖЕ да командва телеца, аз лично цял живот съм се пазила да не се влюба в мъж водолей, а пък скорпиона само телец МОЖЕ да го командва, това вече е проверено от мен (но беше отдавна)

# 583
  • Пловдив
някъде бях чела, че само водолея НЕ МОЖЕ да командва телеца, аз лично цял живот съм се пазила да не се влюба в мъж водолей, а пък скорпиона само телец МОЖЕ да го командва, това вече е проверено от мен (но беше отдавна)

Ехеее, потвърждавам... от личен опит. Водолей  Stop Stop Stop  Едно твърдоглаво скорпионче добре го слагам на място   Wink Grinning

# 584
Аз пък се имам за изтеглила късата клечка с тоя скорпион  Crazy
Хич не си падам по командването...е...може би само малко  Embarassed, ама него нямам желание да го командвам. Имам чувството, че сме си объркали ролите- той един вечно в облаците, а аз все трябва да го подръпвам за крачола, за да го сваля... Ми искам и аз да си похвърча, да се почувствам празноглава блондинка...да ми е леко, леко и розово, розово  Mr. Green
 За водолеите нямам мнение.
 Иначе по повод мненията по- горе- аз пък хич не съм ревнива. Нямам проблем с тези неща, стига някой да не си позволи да ме злепоставя. Тогава мисля,че ще стане страшно  Twisted Evil Най-мразя някой да се държи неуважително към мен /независимо по какъв начин/ и ако изтълкуваме определено поведение като такова ...Бог да му е на помощ на отсрещния  Twisted Evil Дори с риск себе си да ощетя съм готова много да си върна...но наистина някой трябва много и дълго да ми танцува по нервичките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт