Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 106 288
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
На вас ви е лесно- мъжът поне може да се смени  Mr. Green
Питате ли ме мен, отглеждащата дъщеря Водолей (или по-скоро- нея питате ли я)  Crazy

# 586
  • София

Питате ли ме мен, отглеждащата дъщеря Водолей (или по-скоро- нея питате ли я)  Crazy

И моята е Водолей, голяма душица е, пък друото е диване за двама...щот е Теленце Mr. Green

# 587
И моята е Водолей, голяма душица е, пък друото е диване за двама...щот е Теленце Mr. Green

И моята е Водолей  Crazy 50% от времето е душичка и в останалото си го компенсира с лихвите  Shocked
Мъжкото е Козирог - толкова е целеустремен, милият, в белите, че дори като се пребие не реве, а продължава до "победного конца"  Crazy

# 588
Ами аз съм телец. Материалистка съм в добрия смисъл на думата-обичам да съм заобиколена от качествени и красиви вещи, умея да създавам уют, готвя вкусно и обичам добрата храна и алкохол, както и общуването с приятни хора. Способна съм да изтърпя доста преди да ми "падне пердето", но в даден момент мога да се вбеся от нещо на пръв поглед дребно и безобидно и гневът ми е страшен. В такива моменти буквално ми причернява пред очите и сама не мога се позная. Но също така бързо ми минава. Верен приятел съм, когато обичам, съм склонна да прощавам много неща, не обичам промените, дори с положителните свиквам трудно. Много съм добра, стига нещата да стават, както аз искам Simple Smile Властна, дори авторитарна, но в последните години помъдрях  Grinning

Сякаш мен ме описват. Много точно и подробно описание thumbsup

# 589
На мен постоянството ми липсва като черта, а колко по лесно щеше да е ако ми беше вродено Mr. Green

# 590
  • Варна
 Аз познавам 2 телета/женски/ Laughing Едната е адски филмирана-лъже,маже и си вярва,вечната интригантка,верно чистница си падаше ама когато тя иска .Работлива ама когато тя иска,или ако има шеф покрай нея!Абе такова животнууууууу #Cussing out -двулична,явно такъв и е бил асцентента-Близнаци!Другата тя е много по-различна от тази! Тя е силна,целеустремена,не обича лъжата и интригите,душичка е ,ама милата много я манипулират.Понякога я виждам като "кукла на конци",но това за определен човек,не за всеки !

# 591
  • Под липата
Аз познавам 2 телета/женски/ Laughing Едната е адски филмирана-лъже,маже и си вярва,вечната интригантка,верно чистница си падаше ама когато тя иска .Работлива ама когато тя иска,или ако има шеф покрай нея!Абе такова животнууууууу #Cussing out -двулична,явно такъв и е бил асцентента-Близнаци!Другата тя е много по-различна от тази! Тя е силна,целеустремена,не обича лъжата и интригите,душичка е ,ама милата много я манипулират.Понякога я виждам като "кукла на конци",но това за определен човек,не за всеки !

Което доказва, че не всичко опира до зодии  Sunglasses Laughing

# 592
Телец съм, много търпелива, незнам дали съм материалистка, но със сигурност обичам да съм заобиколена от красиви вещи.Обичам храната, незнам дали съм лакома, но съм чревоугодник със сигурност.Майски телец съм и съм доста приказлива.Обичам семейството си и по-скоро съм домошар, работлива съм.Не обичам да споря, ама никак т.к. не мога да отстоявам мнението си, избягвам конфликтите, но мога да кажа, че май наистина лесно се обиждам.Стремя се към хармония във всяко едно отношение, обичам да си поспивам. Hug

# 593
И на мен така ми казва, въпреки че съм много чувствителна и добронамерена към хората, които все още не съм опознала и не са ми направили лошо впечатление.

# 594
Да допълня, че не веднъж са ми казвали, че когато се запознавам с някого правя впечатление на студена и надута, а по природа съм адски доверчива и всичко си казвам, много обичам да споделям за себе си, една от най-близките ми приятелки /те са 3-4/ е телец и адски много се разбираме, а всъщност сме доста различни макар и една зодия.
Това и преди го коментирахме, че е характерно за Телета  Crazy За мен също се отнася- не веднъж са ми споделяли, че давам вид на абсолютна надувка (нещо, тотално несъвместимо със земната ми природа)  newsm78 Може би защото сме по-сдържани от към емоции, когато става въпрос за непознати. Аз, лично, трудо завързвам нови приятелства, просто нямам потребност от фамилиарничене- спазвам дистанция и държа и околните да я спазват, не си падам по целувки, прегръдки и не се обръщам към никого с "мила"...

# 595
Жаната телец е наистина много интересно и целеустремено същество. Сестра ми е телец и винаги гледа напред....може да разбие тухлена стена със главата си....стига разбира се това да е оправдано за постигане на целите и.
Жената телец сперед мен наистина добре се справя с "мъжкия периметър". Не се дава на никой и никога не оставя нещата недоизказани и недоразбрани.
Поздрави на всички "телкини"...дерзайте момичета  Grinning

# 596
Другата тя е много по-различна от тази! Тя е силна,целеустремена,не обича лъжата и интригите,душичка е ,ама милата много я манипулират.Понякога я виждам като "кукла на конци",но това за определен човек,не за всеки !

И за мен важи същото, т.к. съм доверчива със сигурност съм била жертва на манипулации, но т.к. съм и много добричка не искам да повярвам, че е възможно да има хора, които злоупотребяват Embarassed

# 597
Привет момичета, защо съм такава флиртаджийка не знам newsm78, уж само се закачам, а те толкова насериозно ме приемат ooooh!, че после се чудя какво да ги правя, на 33г станах и не се спрях да му се не види Stop, при вас положението как е?

# 598
  • Пловдив
Привет момичета, защо съм такава флиртаджийка не знам newsm78, уж само се закачам, а те толкова насериозно ме приемат ooooh!, че после се чудя какво да ги правя, на 33г станах и не се спрях да му се не види Stop, при вас положението как е?

При мен е точно обратното и често търпя критики заради това от близките ми.  Simple Smile

# 599
Е и аз да кажа:ТЕЛЕЦ до мозъка на костите.Не съм лош човек, но обичам всичко да става по моя начин, тъй като смятам, че е най правилен.търпелива съм много, нооо прелее ли ми чашата ада идва на земята, мога да убия човек с безразличието си.Обичам приятелите си и правя чудеса за тях.Не се задоволявам с малко, но за всичко се отплащам в пъти повече.Обичам разнообразието, но коренните промени не са ми по вкуса,Държа на чесността и истината.Доставя ми удоволствие да се грижа за друг човек, ако си го е заслужил.За лукса и материалните неща няма да коментирам.Когато кажа, че нещо е мое значи найстина е така.Колкото повече спорят с мен толкова повече се отчайват.Обичам купоните и лудорийте споделени с приятели.На инат постигам всичко което искам Wink
[/quote ]               

Общи условия

Активация на акаунт