Питате ли ме мен, отглеждащата дъщеря Водолей (или по-скоро- нея питате ли я)
50% от времето е душичка и в останалото си го компенсира с лихвите
Властна, дори авторитарна, но в последните години помъдрях 
-двулична,явно такъв и е бил асцентента-Близнаци!Другата тя е много по-различна от тази! Тя е силна,целеустремена,не обича лъжата и интригите,душичка е ,ама милата много я манипулират.Понякога я виждам като "кукла на конци",но това за определен човек,не за всеки !
-двулична,явно такъв и е бил асцентента-Близнаци!Другата тя е много по-различна от тази! Тя е силна,целеустремена,не обича лъжата и интригите,душичка е ,ама милата много я манипулират.Понякога я виждам като "кукла на конци",но това за определен човек,не за всеки !
За мен също се отнася- не веднъж са ми споделяли, че давам вид на абсолютна надувка (нещо, тотално несъвместимо със земната ми природа)
Може би защото сме по-сдържани от към емоции, когато става въпрос за непознати. Аз, лично, трудо завързвам нови приятелства, просто нямам потребност от фамилиарничене- спазвам дистанция и държа и околните да я спазват, не си падам по целувки, прегръдки и не се обръщам към никого с "мила"...
, уж само се закачам, а те толкова насериозно ме приемат
, че после се чудя какво да ги правя, на 33г станах и не се спрях да му се не види
, при вас положението как е?

Препоръчани теми