май месец съм с асцендент скорпион , а домочадието е рак и близнаци
За мен също се отнася- не веднъж са ми споделяли, че давам вид на абсолютна надувка (нещо, тотално несъвместимо със земната ми природа)
Може би защото сме по-сдържани от към емоции, когато става въпрос за непознати. Аз, лично, трудо завързвам нови приятелства, просто нямам потребност от фамилиарничене- спазвам дистанция и държа и околните да я спазват, не си падам по целувки, прегръдки и не се обръщам към никого с "мила"...
За мен също се отнася- не веднъж са ми споделяли, че давам вид на абсолютна надувка (нещо, тотално несъвместимо със земната ми природа)
Може би защото сме по-сдържани от към емоции, когато става въпрос за непознати. Аз, лично, трудо завързвам нови приятелства, просто нямам потребност от фамилиарничене- спазвам дистанция и държа и околните да я спазват, не си падам по целувки, прегръдки и не се обръщам към никого с "мила"...
А в последните години и ставам все по- цинична. Не знам дали е за добро или за лошо, но все по- чужди ми стават топлите чувства, започнала съм да изисквам, да отстоявам това което ми се полага - като лична свобода например....и всъщност самия факт , че съм обвързана ми тежи... Едва сега осъзнавам, че отговорността към човека отсреща повече ми тежи отколкото да ми създава комфорт
Станала съм толкова "не телец", че аз не мога да се позная
аз бях тоочно такава и цинична и хейтърка, а напоследък обръщам кардинално наобратно 
А в последните години и ставам все по- цинична. Не знам дали е за добро или за лошо, но все по- чужди ми стават топлите чувства, започнала съм да изисквам, да отстоявам това което ми се полага - като лична свобода например....и всъщност самия факт , че съм обвързана ми тежи... Едва сега осъзнавам, че отговорността към човека отсреща повече ми тежи отколкото да ми създава комфорт
Станала съм толкова "не телец", че аз не мога да се позная

)) Ако не е това, ще е онова, все нещо не е наред
, и аз съм така, но вече гледам философски на нещата 
- материалистка съм, обичам да ми е красиво и уютно, храната- вкусна. Лакома и чревоугодник. Много обичам да правя нещо за някого и да си вложа душата- било то вечеря за любимия, подарък за приятелка и т.н. Изпипвам всичко и не се отказвам докато не стане както съм си го представяла
Търпя много, откача ли- помитам всичко пред себе си. Имам много остър език и реша ли засягам всеки. За сметка на това съм много жалостива и състрадателна към неравностойните. С добро могат да ми вземат хапката от устата
Бързо забравям и прощавам. Не съм общителна с непознати и правя впечатление на много надут човек, пълен темерут. Мога с часове да стоя до някого, да гледам в една точна и да си мисля моите неща, без да изпитам потребност да завържа разговор. Много мразя хора, с които не деля едно легло в интимния смисъл да се обръщат към мен с лигави обръщения. Не съм ревнива, но имам много силно развито чуство за собственост. Нещо мое ли е- не трябва да се пипа. Мога да побеснея, ако някой си бодне от чинията ми или ми поиска гланц или парфюм. Гнуслива съм към околните- не пия от една чаша с някой или нещо подобно, за сметка на това с партньора нямам никакви задръжки... Задоволени ли са ми нуждите съм моногамна и никой мъж не може да ми привлече вниманието. Мразя непрактичните подаръци- ако някой не е сигурен, че искам това е по-добре да ми даде пари. Може 20лв да са, но с тях да си купя нещо, на което ще се радвам / години ми отне да науча родата / . Обещая ли нещо- със сигурност ще го направя, каквото и да ми коства:bouquet: 
Сифте 
Препоръчани теми