Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 106 289
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
Същата,но да прибавя и ,че съм ревнива,когато има повод,лакомийка и голям мързел  Simple Smile май месец съм с асцендент скорпион , а домочадието е рак и близнаци Simple Smile

# 601

[/quote]
Това и преди го коментирахме, че е характерно за Телета  Crazy За мен също се отнася- не веднъж са ми споделяли, че давам вид на абсолютна надувка (нещо, тотално несъвместимо със земната ми природа)  newsm78 Може би защото сме по-сдържани от към емоции, когато става въпрос за непознати. Аз, лично, трудо завързвам нови приятелства, просто нямам потребност от фамилиарничене- спазвам дистанция и държа и околните да я спазват, не си падам по целувки, прегръдки и не се обръщам към никого с "мила"...
[/quote]

Все едно чета за себе се. И мен са ме обявявали за надувка, студена  и дистанцирана. Майско теле съм, с хора които не познавам добре съм супер мълчалива, нямам потребност да разказвам неща за личния си живот на бегли познати и колеги. Смятам се за добра приятелка, но знам си слабостта че понякога ми е трудно да отказвам и мога да търпя доста, тъй че може би като защитен механизъм нямам много близки приятели...представям си хората колко лесно могат да ми се качат на главата.

Скандалите и високия тон са ми изцяло непознати, за мен начина да покажа на някой че нещо ме е обидил или не ми е по сърце е пълното игнориране. Домошар отвсякъде, промените и аз не ги обичам. В работата съм съвестна и търпелива , но не особено инициативна. Смятам че съм коректна, мога да пазя тайна , да съм дискретна и добър слушател.

Обичам материалните придобивки, признавам си. Хубавите неща, дрешки, дрънкулки както и добрата храна са ми слабост въпреки че всъщност съм доста ограничено от към нещата които обичам да ям.

# 602
Това и преди го коментирахме, че е характерно за Телета  Crazy За мен също се отнася- не веднъж са ми споделяли, че давам вид на абсолютна надувка (нещо, тотално несъвместимо със земната ми природа)  newsm78 Може би защото сме по-сдържани от към емоции, когато става въпрос за непознати. Аз, лично, трудо завързвам нови приятелства, просто нямам потребност от фамилиарничене- спазвам дистанция и държа и околните да я спазват, не си падам по целувки, прегръдки и не се обръщам към никого с "мила"...
[/quote]

Все едно чета за себе се. И мен са ме обявявали за надувка, студена  и дистанцирана. Майско теле съм, с хора които не познавам добре съм супер мълчалива, нямам потребност да разказвам неща за личния си живот на бегли познати и колеги. Смятам се за добра приятелка, но знам си слабостта че понякога ми е трудно да отказвам и мога да търпя доста, тъй че може би като защитен механизъм нямам много близки приятели...представям си хората колко лесно могат да ми се качат на главата.

Скандалите и високия тон са ми изцяло непознати, за мен начина да покажа на някой че нещо ме е обидил или не ми е по сърце е пълното игнориране. Домошар отвсякъде, промените и аз не ги обичам. В работата съм съвестна и търпелива , но не особено инициативна. Смятам че съм коректна, мога да пазя тайна , да съм дискретна и добър слушател.

Обичам материалните придобивки, признавам си. Хубавите неща, дрешки, дрънкулки както и добрата храна са ми слабост въпреки че всъщност съм доста ограничено от към нещата които обичам да ям.

[/quote]
 И аз  Peace А в последните години и ставам все по- цинична. Не знам дали е за добро или за лошо, но все по- чужди ми стават топлите чувства, започнала съм да изисквам, да отстоявам това което ми се полага - като лична свобода например....и всъщност самия факт , че съм обвързана ми тежи... Едва сега осъзнавам, че отговорността към човека отсреща повече ми тежи отколкото да ми създава комфорт  Thinking
 Все по- често губя чувството си за такт , когато някой ми се качва на главата-нещо което преди ми беше напълно чуждо. Научила съм се да казвам в прав текст това , което не ми харесва и с което не съм съгласна/независимо колко ще изненадам неприятно човека отсреща/. Това разбира се е само когато злоупотребяват с мен. Но и ... внезапно осъзнах, че почти няма хора, които да нямат желание да ме пуснат по пързалката. Всъщност усещам , че в мен се заражзат някакви "хейтърски" черти, което си е цяло чудо, като се има в предвид детската ми "ловърска" душа  Joy Станала съм толкова "не телец", че аз не мога да се позная  Crazy

# 603
Poem, с теб сме си сменили местата Simple Smile аз бях тоочно такава и цинична и хейтърка, а напоследък обръщам кардинално наобратно Simple Smile

[/quote]
 И аз  Peace А в последните години и ставам все по- цинична. Не знам дали е за добро или за лошо, но все по- чужди ми стават топлите чувства, започнала съм да изисквам, да отстоявам това което ми се полага - като лична свобода например....и всъщност самия факт , че съм обвързана ми тежи... Едва сега осъзнавам, че отговорността към човека отсреща повече ми тежи отколкото да ми създава комфорт  Thinking
 Все по- често губя чувството си за такт , когато някой ми се качва на главата-нещо което преди ми беше напълно чуждо. Научила съм се да казвам в прав текст това , което не ми харесва и с което не съм съгласна/независимо колко ще изненадам неприятно човека отсреща/. Това разбира се е само когато злоупотребяват с мен. Но и ... внезапно осъзнах, че почти няма хора, които да нямат желание да ме пуснат по пързалката. Всъщност усещам , че в мен се заражзат някакви "хейтърски" черти, което си е цяло чудо, като се има в предвид детската ми "ловърска" душа  Joy Станала съм толкова "не телец", че аз не мога да се позная  Crazy
[/quote]

# 604
Аз пък май наобратно. Ставам все по-състрадателна и склонна да оправдавам другите, нещо което беше немислимо преди време. Сега ми става тъжно за доста повече неща, за които преди не бих се и замислила, дори не бих забелязала... Иначе като типичн телец съм мн надеждна, честна, стриктна, което не е мн хубаво, но... Старая се да се променя Simple Smile
Обаче от цялото време, от което съм мислещо същество сега си правя един тотален извод, човек все иска нещо, което няма. Пиша го по повод на това, че обвързването ви пречи. То е все така, като с времето, няма угодия Simple Smile)) Ако не е това, ще е онова, все нещо не е наред Simple Smile, и аз съм така, но вече гледам философски на нещата

# 605
  • Пловдив
Преди 10 - 15 години бях хейтърка,
Преди 5-10 години бях състрадателна,
Сега съм просто цинична  Peace
....а каква ли ще бъда след 5 години!? ooooh!

# 606
Здраво стъпила на земята, но мислите ми често витаят. Постоянно мисля, кроя, правя планове за бъдещето-толкова често, че мога да пропусна вечерята.
И все пак практична до твърдост-от конче ще ви изплета играчка, не терлици Joy
Все зеленото ми е пред очите - обожавам плодове и зеленчуци и до среднощ се рея из лехите.

# 607
  • España (Плевен)
И аз съм Теле..  Mr. Green Mr. Green
Не съм голям инат - малък съм. Обичам да ми е чисто и се старая в това. Гледам и се вслушвам в чуждото мнение. Добра съм с приятелите си и съм нормално ревнива. Не умея много вкусно да готвя, обичам да си почивам МНОГО и съм доста търпелива с всичко - в граници, де..  Peace

# 608
  • София
Странното е че откривам много общи черти с вас- но и много различни
Теле- априлско
Инат- един път,с годините се понаучих леко да отстъпвам
Спорене- винаги успявам да постигна своето,но не само с инат ,а с доводи и красноречие
Практичност- определено
пестеливост- почти никаква
обувки- като всяка жена
пресметливост- определено
интимничене с приятелки- не понасам
приятели- няколко,но истински,с годините разкарарах ненужните
доверчивост- научих се да не съм такава
избухливост- един път- за малко се паля,лесно ми минава,ама може и с месеци да ви игнорирам.
ревност- в границите на нормалното,никога не бих я показала,но да не ми дават поводи....
кревоугодник,добра домакиня- обичам да ми е спретнато и чисто,ама ако ме домързи...нищо не пипвам с месеци
Планиране- и до магазина не ходя без бележка,камо ли на море....
флиртаджийка- е това е един път...но според мен си е човещинка
Сигурно има и още
Ама рогата му работа- но както винаги съм казвала- аз си се харесвам такава,няма да се променя...а и не искам
 Hug

# 609
Едър рогат - априлски. Земна, практична, сигурността и стабилността за мен са всичко, не мога да живея в несигурност. Ако обещая нещо, ще обърна света и ще го направя. Най-много мразя несериозни хора, които забравят какво са обещали, общо взето - хора над нещата. Парите, разбира се, са много важни, да не кажа, че са на 1во място, но това идва пак от нуждата ми за стабилност. Каквото ми е на сърцето, това ми е на устата, средно положение просто няма. Затова имам много малко приятели и затова много хора не ме харесват, защото си казвам, каквото мисля. Външно за непознатите изглеждам надута, високомерна, но след известен период на общуване с мен, чуждото мнение се променя в мой +. Обожавам да стоя сама, така се събирам - стоя си, почивам си, мисля си за мои неща. Ако нямам това време за себе си - изнервям се и си го изкарвам на другите около мен. Имам изключително голямо чувство за самоирония, шегувам се със себе си с кеф. Много бързо прощавам и ми минава много бързо сръднята, което не харесвам в себе си, искам да се сърдя дълго, а не мога. Старая се да не показвам емоции, мисля, че повечето телци са прикрити, само ние си знаем какво ни е в главата и душата. Истински ме познават само 1-2 човека. Нещото, от което се страхувам най-много, е да не се натрапя на някой. Все си мисля, че ще досадя, че не ме искат и т.н. Никога не се натискам, не се слагам, просто бия отбой. Едно мноооого лошо качество наблюдавам - мнителност. Не вярвам на никой и нищо. Ужасно е и постоянно се боря със себе си в тази насока. Мисля, че мъжете ни харесват доста, привличаме ги по някакъв особен начин. Общо взето сме хубави хора, стабилни, може да се разчита на нас. Можем да дадем целия свят на някой и да го направим най-щастливия човек на земята, но има едно условие - той да го е заслужил.

# 610
Априлско телче!Чаровница голяма!Земна,справедлива,голямо чувство за собственост,директна.Мога да смажа някой с пиперливия си език и инат.Изглеждам много надута, изобщо над всички други:)Забелязвам всичко само с един поглед,преценявам хората на секундата и вече пред очите ми имат изграден профил.Обичам дистанцията,обичам и другите да я спазват.Не понасям лицемерите.Обичам всичко да е примерено,без излишъци.Всичко натруфено ме дразни,както и дървените философи,нали сме умници големи:) Всеки непознат ми е съмнителен,но лошото че и погледа ми става съмнителен.Мога лесно да игнорирам хора,за да не ми нарушават територията.
Верен приятел,държа на думата си и изпълнявам обещаното.Помня много,до всяка подробност,просто нищо не ми убягва!А за чанти и обувки не ми се говори,все нямам и все ми трябват,въпреки че постоянно купувам:) ooooh!

# 611
Майко теле Crazy- материалистка съм, обичам да ми е красиво и уютно, храната- вкусна. Лакома и чревоугодник. Много обичам да правя нещо за някого и да си вложа душата- било то вечеря за любимия, подарък за приятелка и т.н. Изпипвам всичко и не се отказвам докато не стане както съм си го представяла  Crazy Търпя много, откача ли- помитам всичко пред себе си. Имам много остър език и реша ли засягам всеки. За сметка на това съм много жалостива и състрадателна към неравностойните. С добро могат да ми вземат хапката от устата Blush Бързо забравям и прощавам. Не съм общителна  с непознати и правя впечатление на много надут човек, пълен темерут. Мога с часове да стоя до някого, да гледам в една точна и да си мисля моите неща, без да изпитам потребност да завържа разговор. Много мразя хора, с които не деля едно легло в интимния смисъл да се обръщат към мен с лигави обръщения. Не съм ревнива, но имам много силно развито чуство за собственост. Нещо мое ли е- не трябва да се пипа. Мога да побеснея, ако някой си бодне от чинията ми или ми поиска гланц или парфюм. Гнуслива съм към околните- не пия от една чаша с някой или нещо подобно, за сметка на това с партньора нямам никакви задръжки... Задоволени ли са ми нуждите съм моногамна и никой мъж не може да ми привлече вниманието. Мразя непрактичните подаръци- ако някой не е сигурен, че искам това е по-добре да ми даде пари. Може 20лв да са, но с тях да си купя нещо, на което ще се радвам / години ми отне да науча родата / . Обещая ли нещо- със сигурност ще го направя, каквото и да ми коства:bouquet:

# 612
Аз съм майски телец,родена съм на 18 май,душата на компанията,всички искат да са с мен,да ми споделят и най съкровенните си тайни,да искат съвет.Много съм весела и забавна.....но всичко това е само маска,всъщност съм затворена,не обичам много да общувам с чужди хора,най щастлива съм ,когато сме някъде само с мъжа и децата ми,никой да не ме познава.Песимист съм,черногледа,постоянно се страхувам от всичко,да не се разболеят близките ми или аз,да не катестрофираме т.н.
Готвя прекрасно и го правя с удоволствие,обичам да ми е чисто,ама ако може друг да го свърши,мързелива съм.Не искам да ходя на работа искам само да пътувам...Мисълта,че бизнеса ни оже да фалира и да загубя статуса и стандарта си ме побърква...Това са лошите страни на характера ми,иначе съм вярна и обичам само един мъж,мога да пазя тайна до гроб,откровенна съм до крайност,но мога и да лъжа умело,ако се налага.Помагам винаги когато мога,знам 2 и 200,не пилея,спестявам за черни дни.Искам да ме обичат,почуствам ли се необичана губя почва под краката си ,страха ме прави зла.Не мога да стоя сама,искам мъжът ми да е там до мен ,даже и да не ми говори,просто да знам ,е. До мен.Малко разхвърляно се описах,ама аз съм такава:)

# 613
Здраво стъпила на земята, но мислите ми често витаят. Постоянно мисля, кроя, правя планове за бъдещето-толкова често, че мога да пропусна вечерята.

И аз така  Laughing Съгласна съм с момичетата по-горе. Трудно завързвам нови приятели,обичам си старите и с тях съм свикнала. Толкова съм директна и пряма,че чак на моменти се мразя Joy
Казвам това,което мисля без да се притеснявам. Мразя скандалите,виковете и крясъците,за мен те са за истеричките.
Домошаааааааар...... винаги си намирам работа вкъщи,какво да направя,какво да променя в интериора,чак се учудвам на някои познати как все им е скучно в тях.
Все чистя,винаги намирам кусури на нещо  Twisted Evil
Обичам да готвя,да хапвам и така все съм с някое килце отгоре  Joy Сифте Grinning
В края на април съм родена лейдис  Heart Eyes

# 614
  • sofia
Интересното е, че нямам нито една близка приятелка Телец!?

Общи условия

Активация на акаунт