Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 675
  • 794
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз съм едно супер майско теленце Grinning Много инатлива, каквото кажа, това става. Не обичам някой да ми се прави на наставник, нито да ме командват. Винаги имам собствено мнение по въпроса и знам какво искам. но пък като приятел и слушател съм най- добрата Sunglasses, съвети не давам, но мога да кажа моето мнение по даден въпрос. Та това съм аз Simple Smile

# 211
  • Варна
Цоп и аз при телетата /07.05./  Laughing
Голям инат, признавам. Но пък и упорита и за хубави работи.
Друго - мразя промените и понякога ми липсва самоувереност, което е кофти.
Ужасна ЛАКОМИЯ, ей това не мога да си го простя.
  Wink

# 212
Dolly и аз съм така на 07.05 за самоувереността.  и даже съм малко по праволинейна и все още не ми стига смелост за второ дете. страшен чревоугодник съм и много весела и приветлива. Голям добряк и много услужлива.

# 213
аз съм прекрасен априлски телец  Flutter
Определено е най-добрата зодия  Peace- на кратко- съчетание от интелигентност, амбициозност, упоритост, власт( авторитаризъм), чувство за лукс и стил, чревоугодничество, женствени, абе смао хубави неща мога да кажа за априлските телци- върху майските имам по-слаби наблюдения, но както и преди мен са казали момичетата на майските са присъщи малко повече самоувереност( прекалена), както и умението да послъгват малко по-добре от другите:)( т.е да преувеличават)

# 214
Обожавам си зодията,нема друго такова животно!
 До сега четох цялата тема но никъде не видях да сте писали,за страста към хазартните игри,било то бинго,рулетки,машинки,смс към някоя ТВ игра  Mr. Green
 Мога да кажа,че няма толкова страстно добиче като телето,било то в секс,в любовта към детето си,дори и като се караме,всичко правим със страст.
 За себе си мога да кажа,че ако искам силно нещо винаги го постигам,ако ми падне мн бързо,бързо ми изчезва и мерака,колкото повече се дърпа толкова по-ожесточена ставам и го задържам за повече време.
 Също така,внезапно след обида мога да намразя човек който съм обичала с присъщата на зодията си страст,с времето ми избледнява човека и след това ме гони той,но уви мераци вече няма  Mr. Green
 Също така,винаги сме търсени за компания,било то на чашка кафе или в бара на коктейл  Peace
 Няма жена телец която да не иска да се конти и да не е вманиечена в шопинга  Heart Eyes също така имаме усет от нищо да направим нещо,можем да облечем рокля от преди 10г и да я съчетам и поофорим в нов стил,пак ще изглеждаме перфектно  Peace
 Абе супер сме си,само Водолей мъж да не ми мине пътя  #2gunfire

На 18.05 съм   bouquet

# 215
  • София
 До сега четох цялата тема но никъде не видях да сте писали,за страста към хазартните игри,било то бинго,рулетки,машинки,смс към някоя ТВ игра  Mr. Green

При мен я няма тази страст или е туширана, почти умъртвена  Mr. Green Не ме влекат подобни игри, нямам късмет в тях и ги избягвам. Знам, че телците са податливи, но аз не съм се поддала на тоз порок.

# 216
Майка ми е Телец  Rolling Eyes
- говори много , ужасно много
- не и е никакъв проблем да те излъже в очите
- егоист от класа
- каже нещо и след половин час се отрича от думите си , като яростно спори , че никога , ама никога не била казвала това

положителни качества
- забавна е , има чувство за хумор
- умее да омайва хората
- голяма чистница е , къщата и винаги свети
- работлива е
 Мога да кажа,че няма толкова страстно добиче като телето,било то в секс,в любовта към детето си,дори и като се караме,всичко правим със страст.
 За себе си мога да кажа,че ако искам силно нещо винаги го постигам,ако ми падне мн бързо,бързо ми изчезва и мерака,колкото повече се дърпа толкова по-ожесточена ставам и го задържам за повече време.
 Също така,внезапно след обида мога да намразя човек който съм обичала с присъщата на зодията си страст,с времето ми избледнява човека и след това ме гони той,но уви мераци вече няма  Mr. Green
 Също така,винаги сме търсени за компания,било то на чашка кафе или в бара на коктейл  Peace
 Няма жена телец която да не иска да се конти и да не е вманиечена в шопинга  Heart Eyes също така имаме усет от нищо да направим нещо,можем да облечем рокля от преди 10г и да я съчетам и поофорим в нов стил,пак ще изглеждаме перфектно  Peace
 Абе супер сме си,само Водолей мъж да не ми мине пътя  #2gunfire

На 18.05 съм   bouquet

Това съм аз наистина-майски телец Mr. Green

# 217
Eми да... тук и за мен сте писали... то е ясно че сме съваршенни... (с мънички, ама много мънички несъваршенства) Hug И аз тук - 10.05  smile3534

# 218
приемате ли нови телета ..... за клане или не (уж свалих килцата от бременността  Crazy ) и аз да се цопна тук (18.05)  Peace

# 219
  • София
Мм супер, със сигурност ще с еприсъединя! Такава хубава зодия (за жени) неможе да се подмине  Flutter

Като се взема предвид заедно с няколко приятелки телци, със сигурност сме много готина и доста трудна зодия  Crazy Според мен малко мъже могат да издържат да са с жена телец, няма никога падане по гръб, няма никога 3-4 (или 2-5 както казва свекървата). Пък признавам и че лъжа без да ми мигне окото, слава богу че вече не съм млада ученичка че мама я побърквах  Crazy (с мъжото шега не бива той е лъв, от трудните  Sunglasses )

Само всичко да е красиво и вкусно и ако може някой друг да го направи че нещо ме мързи, друго не искам  Whistling (жалко, че в семейния живот мързелът е вече лукс.. Rolling Eyes )

И със сигурност не се отмятам от думата си. Или ако случайно го направя, винаги успявам да убедя човека отсреща, че всъщност това съм казала  Blush Толкова устати като нас няма  bowuu

Но пък в шопинга и т.н. моето мнение се разминава (освен ако не говорим за обувки..). Всички жени телци, които познавам, сме няма толкова пресметливи (нищо че накрая парите пак не стигат Embarassed ). Не обичаме да ходим по магазини, обичаме семплото облекло, не обичаме да следваме сляпо моди и други мити глупости. Не сме лигли, ама хич! И май каквото и да мислим все е крайно, каквото и да правим - всичко друго изчезва..

И най-обичам априлските телци ( bowuuLaughing 26.04

# 220
Здравейте  Simple Smile,
каквото и да си говорим това е най - хубавата зодия!
И аз съм с вас 9.05.

# 221
  • София
Здравейте  Simple Smile,
И аз съм с вас 9.05.
и аз съм на 9-ти май  Grinning

При мен я няма тази страст или е туширана, почти умъртвена  Mr. Green Не ме влекат подобни игри, нямам късмет в тях и ги избягвам. Знам, че телците са податливи, но аз не съм се поддала на тоз порок.
Хм, дори не съм чувала за Телците подобно нещо  Rolling Eyes И при мен липсва  Simple Smile
Темата за Телците най-малка, че и само една още, що така  Thinking Crazy Laughing

# 222
  • София
Здравейте  Simple Smile,
И аз съм с вас 9.05.

И аз, и аз  Laughing  Hug

..Темата за Телците най-малка, че и само една още, що така  Thinking Crazy Laughing

Щот сме скромни и не обичаме да се хвалим излишно   Mr. Green

# 223
  • София
знам, знам Hug  bouquet
а за другото - излиза също, че си права  Laughing

# 224
Здравейте  Simple Smile,
И аз съм с вас 9.05.

И аз, и аз  Laughing  Hug

..

Вече сме четири на 09.05.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт