)

Сега сериозно - така и не прочетох за едно качество, което всички телци да притежават.

...иначе сериозно - че сме си готини, няма две мнения(най вече априлските добичета)...
)

Мда...
Аз също съм много голям инат, ама мъжа ми ме промени малко в това отношение, много съм тънкообидна, верен приятел, но наистина ако ме ядосат идва една ярост...мале мале
Верно, че много говорим, ама то лошо няма. Но има разлика между априлските и майските телци. Притежават едни и същи качества и недостатъци, само дето при майските са с по-голяма сила. Единственото, което не ми харесва при нас е, че сме малко неуверени, но това да е! 

Мда... 
,а за лукса то това е просто излишно да се споменева все пак сме телци
. колите и парите и дрехите са много важни за мен
. Не съм много отворена,но в свои води не млъквам и само плямпам. Доверчива съм и доста често си патя от това...Много обичам да се гушкам ,да ме глезяяяят ,макар че аз също съм много грижовна и даже понякога предпочитам да жертвам себе си заради човек,когото обичам. Телците според мен са най-топлата зодия и също мисля,че рядко можеш да срещнеш неразбиране от наша страна. Аз много се разбирам с жени телци ,но с мъжете се гледам малко на нож. 
. колите и парите и дрехите са много важни за мен
. Не съм много отворена,но в свои води не млъквам и само плямпам. Доверчива съм и доста често си патя от това...Много обичам да се гушкам ,да ме глезяяяят ,макар че аз също съм много грижовна и даже понякога предпочитам да жертвам себе си заради човек,когото обичам. Телците според мен са най-топлата зодия и също мисля,че рядко можеш да срещнеш неразбиране от наша страна. Аз много се разбирам с жени телци ,но с мъжете се гледам малко на нож.

, но сме и самокритични. Изтъкнали сме доста от отрицателните страни на Зодията .
Ще вземем да се развихрим, да се разсърдим... 

Но са ме признали и други хора, така че не е самохвалство.