Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 104 722
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
За ревността незнам, от двамата той е по - ревнивия Телец.

# 91
И аз съм майски телец и мъжа ми е майски телец, какво да ви кажа...перфектни сме  Laughing
Единственото, което мога да кажа, че не ми е присъщо е любовта към готвенето. Не, че не умея да сготвя добре, но не го правя с желание. За сметка на това другото теле в семейството /мъжът ми/ го прави с удоволствие  Mr. Green
Не съм ревнива. Смятам, че не се връзва това чувство с желанието на телеца да е в хармония със себе си .
Ако мога да избирам зодията на следващото си дете бих го родила теленце Simple Smile

A, пропуснах да спомена - 14.05

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 01:29 от Егвийн ал-Вийр

# 92
Майка ми е Телец-много земен човек,много работлива и определено умее да постига целите си.  Дящеря ми също е Телец-много е своенравна,голям инат се очертава,иначе като всеки телец си е перфекционистка(то май по това качество прилича на майка си,щото аз съм Везни  newsm78).

# 93
И моята майка е Телец ( четири петици е тя ). Simple Smile На приятелят му майка му също беше Телец.
Имам и прилично количество приятели, представители на тази зодия.
Април и май съм разорена. Mr. Green

# 94
Ау, сега виждам темата.
Присъединявам се към родените на 24.04. Laughing

У нас обаче има още двама Телци - мъжът ми и големият ми син. Животът е труден понякога ooooh!

# 95
Да ви споделя теорията на моя мъж за безопасно съжителство с жена- телец.
 ''Нахрани телето, ама с нещо много вкусно,
   дай му пари, ама да са много,
   кажи му, че винаги е право,
   че е най-умното и красивото и ще  живееш дълго и щастливо.''

Ето това е мъдро!  Laughing За протокола - аз съм на 10.05

# 96
  • Варна
Ееее, къде без мен. Странно,досега не бях откривала прилики с други жени-телци,ама как, като не виждам по-далеко от собствената си прелест. Освен гореизброените ангелски черти ще добавя и някои не дотам розови- мързел,заядливост,гордост,дребнавост,чревоугодство,властолюбие и сребролюбие, -повечето не са ме подминали, но иначе както стана ясно и аз съм най Simple Smile

# 97
В тази тема с думата съвършенство се изчерпва всичко.
Приканвам просто всички да минат и да се преклонят.
Това е достатъчно.
Благодаря bowuu

Joy Joy Joy взе ми го от устата Laughingпросто сме страхотни!хоп и аз в групата на шаро

# 98
има ли някоя от вас родена на 11.05? ,няма да споменаваме години сега нали.. Wink

# 99
Дъщеря- Телец, тийнейджър ooooh!...
И нея чиcтофайничеството я е подминало, обичала творческия хаос  Rolling Eyes...
Ама то умно, то красиво, то перфектно, уста голяма, не се затваря ...
Няма нужда да продължавам, от това по точно няма накъде:
 ''Нахрани телето, ама с нещо много вкусно,
   дай му пари, ама да са много,
   кажи му, че винаги е право,
   че е най-умното и красивото и ще  живееш дълго и щастливо.''
Ух ,забравих- талантливо.

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 21:54 от aleks

# 100
Най-добрата ми приятелка е Телец,просто страхотен Човек ,винаги ми е помагала и се е отзовавала дори за неща които на мене ми изглеждат не толкова важни .Някой път като и се обадя по телефона че в момента живеем далече една от друга,преди бяхме комшийки,само споделям нещо което ми се е случило ,и тя веднага казва "Идвам ,ти имаш нужда от моята подкрепа в този момент"...няма значение дали е за лошо или за хубаво ,иска да бъде до мен .Ако е лошо да ми помогне да го преодолея ,ако е хубаво да сподели радостта ми.

Смея да кажа че тя е човека който ми е отварял очите за много неща и ме е свалял на земята ,въпреки че го прави някой път по груб начин,но явно е преценила че трябва да ми се накара за да се стегна и след време се оказва че е била права .

Обичам тази зодия   bouquet

# 101
Свекърва ми е зодия Телец. Добра жена, предприемчива, не е мързелива - добри черти има и може да се вземе пример в доста отношения. Вече поддържам част от нейните действия и не съжелявам.  Винаги е директна и никога не е отказвала да помогне, преценява нещата трезво и мисли земно. Просто добър Човек.

# 102
  • Ловеч
Лелееее, момичета, че ние заформихме доста голям "клуб" на теленцата Grinning!

# 103
Вярно е, доста сме.Както сме я подкарали да вземем да се съберем на една общофорумска телешка среща.Бая добитък ще се съберем  Mr. Green

# 104
В тази тема с думата съвършенство се изчерпва всичко.
Приканвам просто всички да минат и да се преклонят.
Това е достатъчно.
Благодаря bowuu
Като отворите тема за Лъва ще се кланят.
Слаба ракия сте.

Общи условия

Активация на акаунт