Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 104 732
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
За протокола - аз съм на 10.05

И аз съм на 10.05.  Simple Smile
Забравих да кажа, че свекърва ми е Телец - 08.05. , та затова много се разбираме с нея.
Не че сме с еднакво мислене, но тя много обича да угажда на всички, много работи и е много търпелива.Винаги е в хубаво настроение-ми то как да не обичаш такъв човек.

Аз пък много обичам да правя ремонти, да размествам мебелите.Еднообразието ме влудява.

# 106
Вписвам се във всички параграфи,които сте описали до тук Mr. Green само,че не съм чревоугодничка и мързелива,не ревнувам много(само малко) Embarassed.Обичам да готвя,обичам да чистя,обичам изкуството като цяло,обичам дома си Mr. GreenДомошар съм си,пътуванията са ми страст,но с нетърпение очаквам да се прибера вкъщи Simple Smile
Никъде не сте споменали,че нашата зодия сме хора,които правят няколко неща едновременно,без да сгрешат в нито едно Wink
Обичам работата си и я върша с удоволствие-давам всичко от себе си.Не обичам промените много.Искам да се доказвам-да не се излагам Joy
Правя всичко по ред,"няколко пъти меря,накрая режа"Обичам ръкоделието-мнооого.Плета,бродирам...
Обичам да ме ласкаят.Пазя тайни,всичките ми познати ми се доверяват за всичко.Земна съм и ще се радвам ако детето ми е телец Embarassed
За протокола,аз съм в началото на май Mr. Green

# 107
Като отворите тема за Лъва ще се кланят.
Слаба ракия сте.

Сещам се за една история Simple Smile

Лъвът казал на Телеца: - Аз искам.
Телецът отговорил: - Лъвчо, това, което ти искаш, аз отдавна го ИМАМ.

# 108
  • София
Слаба ракия сте.

Отличноооо ! Телците са  номер едно  !  smile3534

# 109
Слаба ракия сте.

мдаа,точно казано! Laughing

# 110
  • София
В тази тема с думата съвършенство се изчерпва всичко.
Приканвам просто всички да минат и да се преклонят.
Това е достатъчно.
Благодаря bowuu
Слаба ракия сте.
Като един достоен телец, никога не бих се занимавала да отварям тема за друго жувотну. Mr. Green

# 111
  • София
И сме най-красиви и сме най-добри! Grinning
Само не знаех,че телците обичат да чистят и да готвят.Аз сигурно съм спала,когато са раздавали тези качества. Mr. Green

# 112
И сме най-красиви и сме най-добри! Grinning
Само не знаех,че телците обичат да чистят и да готвят.Аз сигурно съм спала,когато са раздавали тези качества. Mr. Green

Peace абсолютно и така мисля Embarassed

# 113
В тази тема с думата съвършенство се изчерпва всичко.
Приканвам просто всички да минат и да се преклонят.
Това е достатъчно.
Благодаря bowuu

Аз като съвършен мъж телец със съвършенна жена телец, предлагам преклонението да се извърши с даряване на подаръци в знак на почитание към съвършенната двойка   bouquet  Joy

# 114
  • София
Слаба ракия сте.

newsm10...евалата, сестро... smile3521

# 115
  • Oslo
И аз съм майски телец .....Ако мога да избирам зодията на следващото си дете бих го родила теленце Simple Smile

Аз успях с първото - точно на моя рожден ден го изкарах - 18 май Laughing Второто го правихме уж по поръчка и то да е теле, обаче ни прекара и се роди по-рано - овен Mr. Green След него трето няма да има със сигурност...

# 116

Аз като съвършен мъж телец със съвършенна жена телец, предлагам преклонението да се извърши с даряване на подаръци в знак на почитание към съвършенната двойка   bouquet  Joy
О, и ние сме така....съвършенство на квадрат  Laughing

Колкото до децата, вече си имаме едно овенче...все рогато в нашата фамилия Mr. Green

# 117
  • Varna, Bulgaria
Ами аз съм телец. Материалистка съм в добрия смисъл на думата-обичам да съм заобиколена от качествени и красиви вещи, умея да създавам уют, готвя вкусно и обичам добрата храна и алкохол, както и общуването с приятни хора. Способна съм да изтърпя доста преди да ми "падне пердето", но в даден момент мога да се вбеся от нещо на пръв поглед дребно и безобидно и гневът ми е страшен. В такива моменти буквално ми причернява пред очите и сама не мога се позная. Но също така бързо ми минава. Верен приятел съм, когато обичам, съм склонна да прощавам много неща, не обичам промените, дори с положителните свиквам трудно. Много съм добра, стига нещата да стават, както аз искам Simple Smile Властна, дори авторитарна, но в последните години помъдрях  Grinning
Това едно към едно описва и мен Simple Smile (Априлски Телец съм)

Еиий, сега видях, че има и протокол Simple Smile и аз съм на 24.04

# 118
Цоп и аз! За протокола априлски телец 23.04.- тиха , кротка и добра Mr. Green. Най-добрата ми приятелка, с която сме от както се помня също е  Телец  bouquet, но майски 02.05. Ами просто сме съвършенни Flutter

# 119
Точно пък Лъвовете са ми най-лесни.Видят ли Телец в атака и замръзват.

Общи условия

Активация на акаунт