Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 712
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет,

Изчетох ви, обаче не мога да си събера акъла да пиша. Днес паднах на стълбите на кухнята и сега са ми така подути колената, че едвам ходя, и боли...
Весело изкарване на срещата в неделя, аз сега стягам багажи и си охкам тихичко  Hug

# 241
Жу, дано ти мине бързо  Confused Да си изкараш страхотно уикенда  Peace

# 242
Кате, мерси  bouquet
Жу и от мен приятно изкарване и бързо да ти минават болките от падането Hug

# 243
Ей, много пишете днес, спрете се, не сварвам да ви прочета  Mr. Green

# 244
  • София
 tongue Дзак. Ей ни на.

Серията продължава с кошмарен ден ( който даже не е приключил ). Преди малко Метнаха свекър и свекърва ми сонези телефонните измами. Обади ли се и...да не влизам в подробности - сещате се - на това място с толкова пари. Тръгва свекър ми с бясан скърост а свекърва ми тича ревяща при Николай. Той пък като разбрал тръгнал да го гони с една кола - праавил и нещо - не е наша. Както и да е разбрали са се и  на връщане  Николай бута едно куче - казва, че е карал леко, а то е излезнало от някакви храсти много бързо. Та за една брока - меле ( поне 6-7 коли били, другите бързо каращи ).  Разминал се с полонита предница - брони радиатори фарове и т.н. Сага на всичкото нямане на работа прави чужда кола  и то по спешност. Тая нощ съседа ( има камера за боядисване ) ще я боядиса та утре я "издават". Кошмар. Добре че не са се помлели, че на косъм е бил от канавката. Praynig

От утре офицялно само благи вести. Депресиите ( еле пък аз ) с боклука  Naughty и на вън  Crossing Arms.
Ако приспя таласъма преди два часа ще ви пиша пак

# 245
  • София
Катюшке, нищо не разбрах  newsm78 Какви пари и за какво е трябвало да носи свекър ти? Мале, мале, какви работи разправяш   Shocked  Дано да ви свършва черната серия, то направо като по филмите.

Аз имам гости и вече сме на фаза преяждане. По-късно, ако успея да се дотъркалям до РС-то, ще пиша.

# 246
  • София
 Tired  TiredНе ми се разправяше на дълго и на широко. Нали се сещате измамите по телефона. Обади ли се на свеки по стационарният (утре ще бъде спрян  Wink ) . Уж брат му на Ники - ревящ. Имал право на един телефонен разговор и оставил тел на който да звъннат техните. Та свекарът звъни. Някакъв човек му обеснява как брат му на Ники катастрофирал, имало смъртен случай...спешно пари - такива неща. Свекърт пали колата и на бегом търчи да носи парите.  Ники след него и белята с кучето.......А казали да не се обаждат на брат му, чему били прибрали телефоните, документите...

Съжалявам ако ви досасих с тия истории. Колата вече е почти оправена - тримата са я спретнали да един час.Тая нощ ще боядисат частите и утре я издават. Срещу скромната сума от 500 лв оправи нещата  Confused

# 247
  • някъде там
Катюшка мани мани ................... м..... им на таз гадна сган обирджии и измамници  #2gunfire #2gunfire #2gunfire добре че навреме сте се оттървали и всички са живи и здрави  Hug

Софи какво стана с прегледа  пиши Praynig

# 248
Катюшче, важното е, че е жив и здрав. И че не са успели да ви измамят в крайна сметка  Hug

# 249
Катюшче, живи и здрави да сме, душицо  Hug Друго всичко се преправя и заплаща  Wink

# 250
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Катюшка, мале, мале, какво ли не измислят хората  ooooh!, добре че всичко е свършило добре.Не се ядосвай, колата ще се оправи, всяко зло, за добро  Hug

Днес няколко пъти тръгвам да пиша, но Роси така ме смая с нейния пост, че го прочетох пак  Joy /значи си видяла, че следваща с рожден ден съм аз  newsm44  Wink/.Душица си ми ти  lovekiss

Сутринта ходих пак до фирмата, където кандидатствах за работа, питаха ме пак общи неща, малко се издразних за това ли се разкарвах пак, също дали държа на парите, които съм споменала като очаквани и така.След обяд ми се обадиха, че са съгласни и ме очакват да започна при тях  newsm03.Та се започна едно чудене, няма да ви обяснявам.Притеснява ме основно, че ще се налага да се пътува и не знам как ще се оправим с Александър.Иначе дават и кола /тук пак малко излъгах, ама ме попитаха имам ли книжка, а не дали мога да карам  Embarassed, в неделя Слави ще трябва спешно да ме подсеща  Mr. Green/.Иначе като работа е различно, ново и ми се струва доста интересно, не се страхувам, че бързо ще вляза в час.Ох, не знам  newsm12

Юлчеее, недей бройка пичове от осмия етаж  Laughing, а давай съвети  Hug

# 251
  • София
EEEEE Таш. Нова работа - нов късмет  Peace.

Аз съм пуснала мухата във фирмата и има шанс още тия дни да се върна на работа.Ще видим. Тепърва ще говорим за работа, заплащане и екстри.

Благодаря ви момичета  Hug. Много сте мили. ОБИЧАМ ВИ!

# 252
Катюшка лелеее ужас, то верно като екшън ooooh! Добре че сте здрави всички  Hug
Таш честито, браво на теб омаяла си ги Grinning А къде ще трябва да се пътува? Имаш предвид, че е малко далечко мястото ли ThinkingСпоред мен щом дават кола не се притеснявай ще свикнеш. И аз не бях карала от 100 години ама с практика ще се справиш и Слави ще помогне. Щом казваш ново и интересно според мен е добра идея да се пробва Peace още повече, че в  старата фирма вече няма шанс, нали? Успех Peace
Цецеее представям си каква трапеза си спретнала ooooh! Grinning

# 253
  • София
 newsm78 Нещо? Някой.... Къде сте? Спите ли. Веднъж и мойто дате да спи  Crossing Arms .

# 254
  • София
A тефлонови тигани може ли да слагам в миялната?

Роси, приятно е, когато видиш, че някой те забелязва, а ти правиш така, че на всеки да му е приятно  Hug
Ванилия, аз не искам да те откажа от къщата, даже напротив. Бих преглътнала оскъпяването, само и само дворче да имам  Simple Smile
Жу, хайде сега паднала си  Rolling Eyes Признай си какви игрички за възрастни сте си играли, та са ти сини коленцата  Mr. Green
Катюша, чудна работа как може да са толкова наивни тези хора  ooooh! . На леля ми се опитали да и врътнат номер, но не са проучили съвсем подробно, защото когато искали парите се представили за вуйчо ми, обаче в семейството вуйчо е богаташа, а леля до скоро едва свързваше двата края и понеже е умна, веднага се е сетила, че  не може човек с толкова пари да иска точно от нея  Simple Smile Добре де, но в крайна сметка мъжа ти е догонил баща си, нали?

Общи условия

Активация на акаунт