Изчетох ви, обаче не мога да си събера акъла да пиша. Днес паднах на стълбите на кухнята и сега са ми така подути колената, че едвам ходя, и боли...
Весело изкарване на срещата в неделя, аз сега стягам багажи и си охкам тихичко
Дзак. Ей ни на. 
и на вън
.
Не ми се разправяше на дълго и на широко. Нали се сещате измамите по телефона. Обади ли се на свеки по стационарният (утре ще бъде спрян
) . Уж брат му на Ники - ревящ. Имал право на един телефонен разговор и оставил тел на който да звъннат техните. Та свекарът звъни. Някакъв човек му обеснява как брат му на Ники катастрофирал, имало смъртен случай...спешно пари - такива неща. Свекърт пали колата и на бегом търчи да носи парите. Ники след него и белята с кучето.......А казали да не се обаждат на брат му, чему били прибрали телефоните, документите...
, добре че всичко е свършило добре.Не се ядосвай, колата ще се оправи, всяко зло, за добро 
/значи си видяла, че следваща с рожден ден съм аз
/.Душица си ми ти 
.Та се започна едно чудене, няма да ви обяснявам.Притеснява ме основно, че ще се налага да се пътува и не знам как ще се оправим с Александър.Иначе дават и кола /тук пак малко излъгах, ама ме попитаха имам ли книжка, а не дали мога да карам 
Добре че сте здрави всички 
А къде ще трябва да се пътува? Имаш предвид, че е малко далечко мястото ли
Според мен щом дават кола не се притеснявай ще свикнеш. И аз не бях карала от 100 години ама с практика ще се справиш и Слави ще помогне. Щом казваш ново и интересно според мен е добра идея да се пробва
още повече, че в старата фирма вече няма шанс, нали? Успех 

. На леля ми се опитали да и врътнат номер, но не са проучили съвсем подробно, защото когато искали парите се представили за вуйчо ми, обаче в семейството вуйчо е богаташа, а леля до скоро едва свързваше двата края и понеже е умна, веднага се е сетила, че не може човек с толкова пари да иска точно от нея
Добре де, но в крайна сметка мъжа ти е догонил баща си, нали?