И аз това си мислих акто го четох. Има ли такива деца въобще? Ляга си в толкова - сама, слуша..... Има, има. Иво беше и е такъв. Само дето не говореше, той късно проговори. Но иначе само му давах мечката и бибата на обяд и той сам си влизаше в кошарата и си лягаше и ми показваше с пръст да закопчея ципа. Вечер също. Много обичаше да ми помага да простирам - да подава щипки, пране... Да бута дрехи в пералнята и после да натиска което копче му покажа, за да я пусне. Грам проблем не съм имала с него, въпреки че бях бременна. Виж, Дани е друга ракия. Не се впечатлява от домакинска работа (то и аз съм си виновна, щото не я върша пред него), приспиването му е трагикомично, писах ви за какво става въпрос...
Скреч, в частна ясла можеш да си пуснеш детето за колкото време искаш, не е проблем.
Роси, много ме ободряваш с тия кафета сутрин
Днес съм на среща с априлки 2006
. А утре съм на П ица за Елица
Да се похваля,че купихме на Ники най-красивото и готино столче за кола, на мама послушното шушонче Concord Trimax 9-18 кг. Днес ще го опитаме, като пътуваме до вилата.

и трябва да поразтребя и да освободя място.
И си викам, брей значи, кога ще свърши тая работна седмица, че ми писна вече и така ми се спи 
, сутринта като се събудих, си помислих за теб
, може да съм те сънувала и да не помня
/.
.Това същата болка ли е, която Артур лекуваше?Разбирам те за отчаянието, което изпитваш.Мен от 7-8 години ме боли невероятно много долу ниско в определен период от месеца, писала съм ви за това, няма да ви занимавам пак, но го изтърпявам само, защото знам че ще ме боли 15-тина минути и после около час-не, така и не откриха какво ми е, което ме побърква даже повече и мразя лекарите, когато започне и не искам да ходя при никой нов, все тая 
.Та така, аз не съм такава по принцип, решавам на момента бързо и държа на позицията, която съм заела първоначално, ама какво ми стана сега, не знам 
и разни такива, от нейната уста всичко звучи лесно и хубаво