Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 711
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Роси, абе Лили кой набор е  Thinking
   Joy Joy Joy И аз това си мислих акто го четох. Има ли такива деца въобще? Ляга си в толкова - сама, слуша.....  Rolling Eyes

Има, има. Иво беше и е такъв. Само дето не говореше, той късно проговори. Но иначе само му давах мечката и бибата на обяд и той сам си влизаше в кошарата и си лягаше и ми показваше с пръст да закопчея ципа. Вечер също. Много обичаше да ми помага да простирам - да подава щипки, пране... Да бута дрехи в пералнята и после да натиска което копче му покажа, за да я пусне. Грам проблем не съм имала с него, въпреки че бях бременна. Виж, Дани е друга ракия. Не се впечатлява от домакинска работа (то и аз съм си виновна, щото не я върша пред него), приспиването му е  трагикомично, писах ви за какво става въпрос...

Скреч, в частна ясла можеш да си пуснеш детето за колкото време искаш, не е проблем.

Роси, много ме ободряваш с тия кафета сутрин  Laughing  Много се радвам да те чета и няма да се уморя да го казвам  Mr. Green

Днес съм на среща с априлки 2006  newsm44

# 286
  • София
Днес съм на среща с априлки 2006  newsm44
А аз на РД на декемврийчетата  Wink . А утре съм на П ица за Елица  Mr. Green

А добро утро.

# 287
Добро утроооо, лелеее в къщи си е най-добре, просто се събуждам с усмивка. Не че в Сф двата дни ми беше лошо, но като се сетя какви периоди съм имала в "онзи" апартамент ми става лошо, много зле беше, да ви кажа преди и то си остава спомена и не мога да се прегътне, поне аз не мога!
Сега бързам да се постегна, че съм на фризура малко, приличам на келикандзер Simple Smile Да се похваля,че купихме на Ники най-красивото и готино столче за кола, на мама послушното шушонче Concord Trimax 9-18 кг. Днес ще го опитаме, като пътуваме до вилата.  Hug Peace
Какво да ви кажа иначе за квартирките, много завишени цени, голямо пазарене си е, всеки е обявил няма такива цени и после като те видят и се усмихват и казват:"Ех, разбира се че ще се разберем нещо, щом е дългосрочно и сте с дете"  Laughing Mr. Green, Ама ние с мъжо стегнати, с черни панталони, ризи, сака Simple Smile аз с ток и тракам навсякъде, мисля като някой философка и гледам и отварям навсякъде и само си питам по 100 пъти. Гледахме един апартамент на Бул. България, зад 1 Инвестиционна банка доста ни хареса, живеели са семейство там с 2 деца, направен изцяло по Фън Шуи метода.МНоУ яко, ама за сега имаме друг вариант в кв. Изток, където държим много да го видим и да се запознаем с хората, та да знаете в Изток къде има ДК, вече видях до нас, че има една градина "Латинка", тя ми е на 1 крачка. Ще видим де, аз да не говоря пак много, че нищо няма да стане, Sad Rolling Eyes, ама вие нали стискате палци и аз съм спокойна Simple Smile хаххаа

Уф много се разписах с моите неща, оставям ви сега, че в 11,30 трябва да съм при фризьорката ми.
Лек ден.

# 288
  • София
Добро утро! Аз пак набързо, че чакам да ми докарат новото легло  Whistling  и трябва да поразтребя и да освободя място.

Тая сутрин се събудих в 5 и станах да се оправям за работа  #Crazy И си викам, брей значи, кога ще свърши тая работна седмица, че ми писна вече и така ми се спи  Joy Усетих се чак като си направих кафето, и то защото се сетих, че ще ми карат новата мебел  ooooh!

Днес ще звънна да запазя кръглата маса, мисля че горе-долу се запазва бройката, така че няма смисъл да резервирам по-голяма или да се броим  Peace Пък и на място винаги можем да импровизираме.

Тая сутрин се събудих с болки в гърлото и леко стомашно неразположение. Надявам се да е от ледената кола, която пих снощи, то ще си покаже. Ако имам до довечера съмнения, че е нещо вирусно, утре ще хартисам, за да не ви подлагам на излишни рискове в това грипозно време  Sad И Василия ще я следя изкъсо, защото така и не се ваксинирах този сезон, м*мка му, къде блеях толкова месеци.

Приятен ден ви пожелавам!

# 289
  • София
Здравейте, душици мили  Hug

Галакси, появи се  Heart Eyes, сутринта като се събудих, си помислих за теб  newsm78, може да съм те сънувала и да не помня  Rolling Eyes.Радвам се, че има избор, ще харесате, естествено  Hug.
приличам на келикандзер Simple Smile
  ooooh! а аз се чудех на какво ми приличаш  Joy Joy /ей, шегувам се,  беееее  newsm51/.
Хайде, стягайте се за вилата, на Никича много да му е удобно столчето, а вие умната там какви ги вършите, че ония апартамент за двете деца вас чака  Mr. Green

Роси, толкова ли е сериозно положението с болката, мила  spoko.Това същата болка ли е, която Артур лекуваше?Разбирам те за отчаянието, което изпитваш.Мен от 7-8 години ме боли невероятно много долу ниско в определен период от месеца, писала съм ви за това, няма да ви занимавам пак, но го изтърпявам само, защото знам че ще ме боли 15-тина минути и после около час-не, така и не откриха какво ми е, което ме побърква даже повече и мразя лекарите, когато започне и не искам да ходя при никой нов, все тая  smile3518
За работа почти реших, че ще приема новата, вчера започнах разговор с шефа, той беше шокиран.Каза,че ще ме задържи с позволени и непозволени средства,говорихме 4!!! часа, поразмекна ме, той е много добър в приказките.Пак не спах тая нощ в мисли и сравнения, ама и аз съм една мека.Може би и малко ме притеснява новото място с новите ми отговорности там, та се дразня на себе си  newsm53.Та така, аз не съм такава по принцип, решавам на момента бързо и държа на позицията, която съм заела първоначално, ама какво ми стана сега, не знам  Flutter
Хайде, надух ви главите, както вчера на Елица  Hug.Тя ме разсмя, каза да не се превзимам, кола -голяма работа, все ще се науча, а и в градски условия кой знае какво няма да ми се случи, най-много да чукна някой отзад или мен да ме побутнат  Crazy и разни такива, от нейната уста всичко звучи лесно и хубаво  Hug.

Сладурка, аз в началото като тръгнах на работа, съм сигурна че Александър ми се сърдеше и се правеше даже, че не ме вижда като се върна.Педката също го потвърди, каза,че някои деца преживяват по такъв начин раздялата с майката и я наказват, гадинки малки  Heart Eyes.Сега пък вече е в другата крайност и не ме изпуска /което не е равно на "много ме слуша"  Mr. Green/.ще и мине и на Иви, нали са ни едни скорпиончета, ще ги търпим  Laughing

Дита, хайде честито, хубавице  newsm68 newsm68, ще се видим на концерта  newsm44.Една приятелка миналата година ходи на неин концерт и каза, че е наистина велика!Супер се радвам колко се радваш  Hug

Цеценце, дано не се разболяваш  Hug.Честито ти легълце, да е хубаво и удобно и много вънуващи преживявания и срещи да изкара  Laughing

Лек ден засега, целувам ви  lovekiss

# 290

Общи условия

Активация на акаунт